FOTO VIDEO Poliţistele sexy din Coreea de Nord. Nu se pot căsători şi se pensionează la 26 de ani

3 politista coreea jpg jpeg

Mişcări robotice, hipnotizante, ca într-un dans ciudat în plină stradă; tinere atrăgătoare, în uniforme personalizate. Într-o ţară plină de reguli impuse de un dictator, poliţia sexy din Coreea de Nord este una dintre atracţiile principale pentru puţinii turişti care ajung aici.

Phenian, capitala Coreei de Nord, este vestită pentru poliţistele care dirijează traficul. Doamnele din trafic, aşa cum au fost ele numite, sunt alese după criterii drastice, iar presa internaţională a consemnat că însuşi liderul Kim Jong-un s-a implicat în selecţia unora dintre ele.

Într-o ţară care îşi face propriile reguli până şi pentru un sport ca baschetul, chiar şi cele aproximativ 300 de femei-poliţist din capitală trebuie să îndeplinească unele condiţii stricte. Evident, partidul dictează tot, inclusiv ce au voie sau nu să poarte şi dacă se pot sau nu căsători.

Într-o societate tradiţionalistă aşa cum este cea din Coreea de Nord, poliţistele sunt selectate în primul rând pentru aspectul fizic. Dacă se căsătoresc, trebuie să demisioneze imediat, iar vârsta maximă până la care pot practica această meserie este 26 de ani.

Aceste reguli li se aplică deoarece „femeile din Coreea de Nord sunt deja măritate până la 26-27 de ani“, după cum a declarat un oficial coreean. În schimb, celor aproximativ 400 de poliţişti bărbaţi din Phenian nu li se aplică aceste reguli.

Tinerele selectate sunt supuse unui antrenament dur şi sunt puse să repete de sute de ori mişcările robotice de dirijare a traficului. „Aceste repetiţii sunt epuizante. Dar, de fiecare dată când eram pe punctul de a abandona, mă gândeam la liderul nostru, mă gândeam că e aici şi mă priveşte, iar acest lucru îmi dădea putere“, a mărturisit o tânără poliţistă.

Tinerele au uniforme special create pentru ele, atât pentru sezonul cald, cât şi pentru cel rece. „Armata“ doamnelor din trafic a apărut la începutul anilor ʼ90, iar numărul lor a crescut în ultimii ani, odată cu numărul maşinilor din Phenian. Pentru că jobul în sine este foarte solicitant, programul lor este de o oră lucrată cu o oră liberă.

FOTO Shutterstock, ProfimediaRecente

Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg
Meredith Gray jpeg
Regina Elisabeta si Printul Filip FOTO Profimedia
Lady Louise Windsor si Regina Elisabeta jpeg