Gaşca Zurli a strâns sute de perechi de ghetuţe la inaugurarea noului sediu Zurli

1 ghetute 1 jpg jpeg

Gaşca Zurli are acum o casa nouă! Este un vis devenit realitate pentru Mirela Retegan, fondatorul Companiei de Evenimente Zurli.

Orice casa nouă merită o petrecere şi Mirela a decis să petreacă în stilul ei unic această zi atât de importantă. A deschis porţile casei şi a invitat prietenii Zurli să vină în vizită, dar nu cu mâna goală, ci cu o pereche de ghetuţe. S-au strâns sute de perechi, într-o singură zi, pentru campania „Încalţă un copil, de toamnă!”.

O mulţime de copii cu părinţii lor, au venit la noul sediu Zurli, dar şi prieteni vechi, parteneri, vedete si jurnalişti.

ghetute 2 jpg jpeg

Mirela Retegan, fondatorul Zurli, cel mai iubit brand pentru copii din România, şi-a propus să unească oamenii din toate colţurile României sub umbrela empatiei şi a generozităţii.

„A fost cea mai frumoasă zi din 2019. A fost o zi în care am simţit că e ziua mea. A fost o zi cu emoţii ca la marile spectacole Zurli. Am inaugurat noul sediu cu o bucurie imensă. Cred cu tărie că prietenii se cunosc la succes şi am simţit că toţi oamenii care mă iubesc s-au dat peste cap să fie alături de mine. Au traversat Bucureştiul ca să vină să mă îmbrăţişeze şi să aducă o pereche de ghetuţe pentru campania noastră. Jur că n-am crezut că o sa vină atâta lume”, ne-a declarat Mirela Retegan.

gasca zurli 1 jpg jpeg

Scopul campaniei este să strângă încălţări noi care să ajungă în cele mai îndepărtate sate româneşti, în care încă mai trăiesc copii care, poate, nu au nici măcar o pereche bună de încălţări, fie ele de toamnă sau de iarnă.

Campania continuă pănă pe 06 noiembrie şi se încheie odată cu ultimul spectacol al Găştii Zurli din turneul de toamnă. Toate detaliile campaniei se găsesc pe www.mirelaretegan.ro

Noul sediu Zurli se află pe strada Intrarea Tudor Ştefan nr 57, Bucureşti. Aici, fanii găsesc toate produsele Zurli în noul showroom.

Photo credit - Ovidiu CraiciuRecente

Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg