Horoscop 1 martie 2019. Ce aduce prima zi de primăvară fiecărei zodii

1 85179 original jpg jpeg

1 martie 2019 aduce schimbări pentru multe zodii. Primăvara vine cu succes, reuşite pe plan personal şi răsturnări de situaţie pe plan amoros pentru câţiva nativi. Vezi ţie ce ţi-a rezervat horoscopul pentru ziua de 1 martie 2019.

Horoscop 1 Martie 2019 BERBEC

În dimineaţa zilei de 1 martie veţi avea parte de o întâmplare care vă va da ziua peste cap. Nu ar trebui să vă demoralizaţi, ci să încercaţi să gestionaţi situaţia cât mai matur. Acest lucru vă va ajuta să vă daţi seama că sunteţi mai mult decât capabil de a gestiona situaţiile de criză. Vi se oferă un imbold de a schimba lucrurile radical. 

Horoscop 1 Martie 2019 TAUR

Încercaţi să munciţi mai mult pentru a obţine tot ceea ce vă doriţi. Dacă amânaţi mereu acest moment, veţi ajunge în punctul în care nu veţi mai avea puterea necesară de a ajunge la performanţă.  Totul este doar în mâinile dumneavoastră. Se accentuează stilul independent – dorinţa de a vă creşte veniturile şi nevoia de a fi independent pot duce la reacţii bruşte, instabile, în planul sentimental. 

Horoscop 1 Martie 2019 GEMENI

Partenerul tău de viaţă vă face o propunere care vă dă de gândit, chiar de 1 martie. Îşi doreşte să vă schimbaţi vieţile, să vă mutaţi şi să o luaţi de la capăt. Nu ştiţi ce decizie să luaţi, iar asta vă dărâmă psihic. Aveţi mare grijă la ceea ce faceţi, deoarece cu siguranţă această decizie vă va schima complet viaţa, indiferent de răspunsul pe care i-l daţi.

Citeşte şi: Li se schimbă norocul primăvara aceasta. Care sunt zodiile care vor scăpa de ghinion

Horoscop 1 Martie 2019 RAC

V-aţi pierdut complet speranţa, iar ultimele zile au fost groaznice pentru dumneavoastră. Totuşi, pe 1 martie 2019 veţi avea parte de un moment care vă va schimba total percepţia asupra vieţii. Acest lucru vă va ajuta mult să vă daţi seama cine sunteţi cu adevărat şi ce puteţi face. Nu este o zi favorabilă pentru a vă impune punctul de vedere sau de a începe proiecte noi; aveţi puţină răbdare totul va veni la timpul său. 

Horoscop 1 Martie 2019 LEU

Relaţia în care sunteţi de ceva vreme nu vă mai mulţumeşte deloc. Nu încercaţi să vă legaţi de lucrurile frumoase pe care le-aţi trăit, ci încercaţi să vă detaşaţi de tot cât mai repede. Astfel, veţi trece mult mai uşor peste această dezamăgire, iar mai târziu veţi realiza că a fost cea mai bună decizie.

Horoscop 1 Martie 2019 FECIOARĂ

Aveţi nevoie de o vacanţă şi de aceea ar trebui să vă terminaţi proiectul şi să vă luaţi câteva zile libere. Plecaţi la ai dumneavoastră acasă şi relaxaţi-vă aşa cum o făceaţi şi în copilărie. Vă va prinde foarte bine, deoarece mereu aţi avut impresia că acea casă, acel loc, vă umple de bună dispoziţie şi vă încarcă bateriile.

Horoscop 1 Martie 2019 BALANŢĂ

Munciţi mai mult şi veţi avea satisfacţii mai mari.Aţi fost cam leneşă în ultimul timp şi acum vă pare foarte rău. Vă promiteţi că nu veţi mai face acest lucru niciodată şi daţi tot ce e mai bun din dumneavoastră. Pe 1 martie 2019 vă aflaţi în casa parteneriatului şi a relaţiilor interpersonale, vă frământă grijile şi simţiţi nevoia de comunicare. 

Citeşte şi: Horoscopul turcesc şi secretele sale. Ce zodie eşti şi care sunt caracteristicile ei

Horoscop 1 Martie 2019 SCORPION

Vă gândiţi din ce în ce mai mult la schimbarea locului de muncă însă vă este foarte greu să vă detaşaţi de colegii dumneavoastră cu care aţi început să vă înţelegeţi foarte bine. Dacă vreţi cu adevărat o schimbare, ar trebui să vă gândiţi doar la dumneavoastră şi să luaţi decizia corectă.

Horoscop 1 Martie 2019 SĂGETĂTOR

Aveţi neapărat nevoie de o sesiune de shopping şi ce zi este mai bună pentru cumpărături decât 1 martie?. Astfel, vă veţi relaxa şi veţi reuşi să fiţi mult mai productiv în perioada următoare. Nu mai staţi pe gânduri, sunaţi-vă o prietenă şi invitaţi-o să vă însoţească la o sesiune lungă de cumpărături!

Horoscop 1 Martie 2019 CAPRICORN

Vremea schimbătoare de afară vă face să fiţi puţin demoralizat. Nu ştiţi ce să faceţi să căpătaţi puţină energie şi vă regăsiţi doar în căldura căminului. Vă este foarte greu să ieşiţi din casă, iar când ajungeţi la birou, sunteţi foarte moleşit. Încercaţi să vă luaţi câteva zile libere în care să vă adunaţi. Se anunţă transformări şi înţelegerea sinelui. Astrele au pe 1 martie 2019 menirea de a vă face mai puternic, vă maturizează.

Citeşte şi: Ce te face fericită, în funcţie de zodie. Ştiai asta despre tine?

Horoscop 1 Martie 2019 VĂRSĂTOR

Aveţi mare grijă la starea dumneavoastră de sănătate.  Sunteţi extrem de expus la răceli şi de aceea trebuie să vă ţineţi departe de băuturile reci şi de hainele subţiri. Sănătatea dumneavoastră este cea mai importantă!

Horoscop 1 Martie 2019 PEŞTI

Sunteţi deosebit de motivat şi munciţi foarte mult.. Colegii dumneavoastră vă admiră, iar şeful se gândeşte să vă promoveze. Viaţa dumneavoastră începe să fie din ce în ce mai frumoasă. Ţineţi-o tot aşa!

Sursă: yve.ro