Horoscop 15 - 17 martie. Weekend magic pentru gemeni

1 85386 original jpg jpeg

Luna martie 2019 este una dinamică din punct de vedere astrologic, iar weekendul 15- 27 martie este guvernat de Luna în Rac şi de Luna în Leu. Ce înseamnă acest lucru? Suntem preocupaţi de liniştea sufletească şi de căutarea echilibrului interior.

Horoscop weekend TAUR 

Dacă alegi să petreci timp cu prietenii preferaţi, vei avea parte de camaraderie, empatie şi distracţia necesară pentru acest weekend. S-ar putea să ai mai mare nevoie de acestea decât crezi. Astfel, poţi avea şi aşteptări mai mari care pun presiune şi aşteptări de la un prieten. Toată lumea va beneficia dacă te vei focusa să dai la fel de mult precum primeşţi. 

Horoscop weekend GEMENI 

Există ceva magic despre ţine care atrage atenţia, deci nu fii surprins dacă popularitatea ta este în creştere. Mai multă atenţie înseamnă mai mulţi admiratori. Este grozav dacă eşţi singur, dar dacă ai deja o relaţie, ai putea fi tentat să te rătăceşti. În loc să te uiţi după ceva mai mult sau ceva diferit, ar fi mai bine să întăreşti relaţia pe care o ai deja. A ieşi şi a flirta este distractiv şi reconfortant şi pare inofensiv, însă partenerul tău s-ar putea să nu aibă aceeaşi părere. Dacă aveţi ceva bun şi valoros între voi, nu strică

Horoscop weekend RAC

Dacă ai ocazia să tăi câte ceva din lucrurile acelea speciale de făcut pentru suflet pe care ţi le doreşti, profită de aceste zile. Ţine minte că orice alegi, trebuie să fie o aventură distractivă şi plăcută, deci nu o transformă într- corvoadă cu multe sarcini de făcut. Asta înseamnă să îţi menţii planurile cât de simple pot în loc să le transformi într-un plan complicat. 

Horoscop weekend LEU

Vrei acum apropiere şi conexiune profundă. Se pare că doreşti destul de multă şi destul de repede. Însă s-ar putea să aştepţi prea mult şi prea repede. Intimitatea adevărată nu se poate cultiva peste noapte. Cum ar fi să pui timp şi efort pentru a construi încrederea şi adâncimea conexiunii care să asigure recompensă romantică pe care o cauţi? 

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.roRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg