Horoscop dragoste 2020. Zodia Leu cucereşte pe oricine anul viitor. Dezamăgiri în iubire Gemeni

1 horoscop dragoste 2020 jpg jpeg

2020 se anunţă a fi un an favorabil din punct de vedere al iubirii pentru zodiile de pământ. Horoscopul dragostei aduce veşti excelente pentru nativii Rac, iar în ceea ce priveşte capacitatea de cucerire a persoanelor de sex opus, Leii sunt favoriţii astrelor. Iată ce îţi rezervă horoscopul iubirii în anul 2020:

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Berbec

Dragostea nu va fi importantă în 2020. Dacă sunteţi într-un cuplu, veţi continua aşa, dar fără mari pasiuni sau mari demonstraţii de iubire. Nu vă vei simţi romantic şi vă veţi mulţumi cu menţinerea armoniei, bunăstării şi urmării vieţii de zi cu zi. Aşa cum am spus, munca şi profesia voastră vă vor păstra total absorbit şi veţi uita puţin de partener şi familie. Acest lucru nu înseamnă că aveţi de gând să rupeţi relaţia , dar lucrurile vor continua aşa cum au fost până acum. Dacă sunteţi eşti single, veţi rămâne singur, pentru că nu simţiţi că vă ataşaţi de cineva sau începeţi o relaţie serioasă. Dacă cineva vă atrage atenţia, va fi cineva atractiv şi inteligent, pentru că veţi fi mai atras de conversaţiile inteligente decât de sex. Aţi putea avea mai multe relaţii sporadice cu colegii de la muncă.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Taur

Dragostea se îmbunătăţeşte în general. Dacă sunteţi un cuplu, va fi un an de alegeri şi schimbări. Un an, pentru îmbunătăţirea relaţiei sau pentru schimbarea partenerilor. Dacă sunteţi singuri, veţi avea mai multe relaţii sporadice şi mult succes cu sexul opus şi una dintre ele ar putea fi importantă şi serioasă. Sfatul este ca atunci când apare „relaţia”, să o laşi să curgă încet, fără să forţezi ceva. Aşteptă să treacă lunile, pentru a cunoaşte bine persoana respectivă, fără compromisuri. Eşti iubitor conservator şi cauţi o persoană foarte specială, cineva cu aceeaşi filozofie de viaţă, cu clasă, poziţie socială şi pe care o poţi arăta tuturor. Vrei să înveţi de la ea. Ar putea fi profesorul tău, mentorul sau şeful tău.

Citeşte şi: Cele mai norocoase zodii în 2020. Va fi cel mai bun an pentru Leu şi alţi trei nativi

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Gemeni

Dacă sunteţi căsătorit sau cu un partener, totul va continua la fel ca până acum. Fără modificări sau despărţiri, dar fiţi atenţi, deoarece puteţi avea mai multe crize. Veţi încerca să construiţi relaţia, să continuaţi, dar ceea ce ar trebui să faceţi este să aprindeţi din nou pasiunea. Dacă sunteţi singuri, veţi ieşi şi veţi întâlni oameni de sex opus, dar mai liniştiţi decât înainte. Veţi fi mai selectiv, veţi fi mai calm. Acum vă interesează oameni educaţi, care au un nivel social şi economic mai ridicat decât al vostru. Feriţi-vă de asta! Aţi putea ieşi cu interes cu cineva şi nu va funcţiona bine. Pe de altă parte, veţi ieşi cu oameni doar pentru sex şi nici nu va fi o soluţie. Veţi fi atras de medici.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Rac

Dragostea va fi cel mai important lucru împreună cu viaţa socială şi munca. Vei fi neliniştit, simţind că ceva nu este în regulă în relaţia ta şi că trebuie să faci ceva. Această situaţie te va determinaa să faci lucruri extreme, cum ar fi să vrei să îi trezeşti gelozia flirtând cu ceilalţi, să creezi scene sau momente intime şi romantice, pentru a restabili acea pasiune de la început. Tot anul vei fi în această stare. Dacă eşti single, vei simţi nevoia să ai un partener stabil şi să fii iubit. Dar, în timp ce „persoana respectivă” va sosi, vei accepta tot felul de întâlniri, atât timp cât îţi vei oferi posibilitatea de a întâlni dragostea vieţii tale. Acest lucru te poate duce în ipostaza să ai mai multe relaţii sporadice pe parcursul anului. Începând cu luna mai, te-ai putea îndrăgosti de cineva iremediabil şi poţi începe o poveste romantică, cu perspective bune. Este vorba despre cineva mai în vârstă decât tine. Te vei simţi protejat şi fericit.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Leu

În dragoste te vei descurca foarte bine în 2020. Vei fi atractiv pentru sexul opus. Aceasta înseamnă că puterea ta de seducţie va fi enormă şi vei face ravagii. Dacă eşti single, vei avea multe aventuri sentimentale, te vei simţi aventuros în această privinţă. Iubirea şi relaţiile de muncă se intersectează şi asta înseamnă că vei avea tendinţa de a menţine relaţii cu unul dintre şefii tăi sau vor fi şefii tăi. Cert este că vei fi atras de oameni puternici, cu o poziţie socială bună. Dacă eşti un cuplu, te-ai putea căsători. Dacă eşti deja căsătorit, te vei descurca foarte bine, pentru că eşti foarte conservator. Puterea ta de seducţie va readuce pasiunea în relaţia ta.

Citeşte şi: 3 zodii cu noroc în dragoste de Sărbători. Nativii Rac vor avea parte de un Crăciun magic

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Fecioară

Iubirea este importantă pentru tine. Ai trecut prin crize multiple cu partenerul sau ai renunţat la cuplu, pentru că nu au fost relaţii aşa cum ţi-ai dorit. În 2020 vei rămâne la fel, cerând la maxim. Ceea ce trebuie să înţelegi este că oamenii au nevoie de timp pentru a se dărui, pentru a se cunoaşte, pentru a se accepta pe ei înşişi, trebuie să fie toleranţi şi respectuosi. În acest an, mulţi obţin acea perfecţiune pe care o doreşti. Dacă eşti single, ar trebui să cauţi sexul opus în alte medii şi să te concentrezi asupra relaţiilor într-un alt mod. Iubirea devine mai spirituală, de aceea ar trebui să mergi la seminarii, cursuri. Vei avea mai multe oportunităţi în acest an, pe care va trebui să ştii să le detectezi. Nu judeca totul, distrează-te!

Citeşte continuarea aici!Recente

Ce l a ajutat pe Pierce Brosnan sa depaseasca pierderea primei sotii Sursa foto shutterstock 1093386590 jpg
De la debutul în seriale precum "Karaoğlan" și "Kampüsistan", până la primul său lungmetraj "Tunes from Spinach" în 2005, Urgancıoğlu a captivat publicul cu abilitățile sale actoricești remarcabile
Harry Potter jpg
Al Di Meola foto  Shutterstock jpg
Kanye West foto  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg