Horoscop dragoste 2020. Zodia Leu cucereşte pe oricine anul viitor. Dezamăgiri în iubire Gemeni

1 horoscop dragoste 2020 jpg jpeg

2020 se anunţă a fi un an favorabil din punct de vedere al iubirii pentru zodiile de pământ. Horoscopul dragostei aduce veşti excelente pentru nativii Rac, iar în ceea ce priveşte capacitatea de cucerire a persoanelor de sex opus, Leii sunt favoriţii astrelor. Iată ce îţi rezervă horoscopul iubirii în anul 2020:

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Berbec

Dragostea nu va fi importantă în 2020. Dacă sunteţi într-un cuplu, veţi continua aşa, dar fără mari pasiuni sau mari demonstraţii de iubire. Nu vă vei simţi romantic şi vă veţi mulţumi cu menţinerea armoniei, bunăstării şi urmării vieţii de zi cu zi. Aşa cum am spus, munca şi profesia voastră vă vor păstra total absorbit şi veţi uita puţin de partener şi familie. Acest lucru nu înseamnă că aveţi de gând să rupeţi relaţia , dar lucrurile vor continua aşa cum au fost până acum. Dacă sunteţi eşti single, veţi rămâne singur, pentru că nu simţiţi că vă ataşaţi de cineva sau începeţi o relaţie serioasă. Dacă cineva vă atrage atenţia, va fi cineva atractiv şi inteligent, pentru că veţi fi mai atras de conversaţiile inteligente decât de sex. Aţi putea avea mai multe relaţii sporadice cu colegii de la muncă.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Taur

Dragostea se îmbunătăţeşte în general. Dacă sunteţi un cuplu, va fi un an de alegeri şi schimbări. Un an, pentru îmbunătăţirea relaţiei sau pentru schimbarea partenerilor. Dacă sunteţi singuri, veţi avea mai multe relaţii sporadice şi mult succes cu sexul opus şi una dintre ele ar putea fi importantă şi serioasă. Sfatul este ca atunci când apare „relaţia”, să o laşi să curgă încet, fără să forţezi ceva. Aşteptă să treacă lunile, pentru a cunoaşte bine persoana respectivă, fără compromisuri. Eşti iubitor conservator şi cauţi o persoană foarte specială, cineva cu aceeaşi filozofie de viaţă, cu clasă, poziţie socială şi pe care o poţi arăta tuturor. Vrei să înveţi de la ea. Ar putea fi profesorul tău, mentorul sau şeful tău.

Citeşte şi: Cele mai norocoase zodii în 2020. Va fi cel mai bun an pentru Leu şi alţi trei nativi

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Gemeni

Dacă sunteţi căsătorit sau cu un partener, totul va continua la fel ca până acum. Fără modificări sau despărţiri, dar fiţi atenţi, deoarece puteţi avea mai multe crize. Veţi încerca să construiţi relaţia, să continuaţi, dar ceea ce ar trebui să faceţi este să aprindeţi din nou pasiunea. Dacă sunteţi singuri, veţi ieşi şi veţi întâlni oameni de sex opus, dar mai liniştiţi decât înainte. Veţi fi mai selectiv, veţi fi mai calm. Acum vă interesează oameni educaţi, care au un nivel social şi economic mai ridicat decât al vostru. Feriţi-vă de asta! Aţi putea ieşi cu interes cu cineva şi nu va funcţiona bine. Pe de altă parte, veţi ieşi cu oameni doar pentru sex şi nici nu va fi o soluţie. Veţi fi atras de medici.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Rac

Dragostea va fi cel mai important lucru împreună cu viaţa socială şi munca. Vei fi neliniştit, simţind că ceva nu este în regulă în relaţia ta şi că trebuie să faci ceva. Această situaţie te va determinaa să faci lucruri extreme, cum ar fi să vrei să îi trezeşti gelozia flirtând cu ceilalţi, să creezi scene sau momente intime şi romantice, pentru a restabili acea pasiune de la început. Tot anul vei fi în această stare. Dacă eşti single, vei simţi nevoia să ai un partener stabil şi să fii iubit. Dar, în timp ce „persoana respectivă” va sosi, vei accepta tot felul de întâlniri, atât timp cât îţi vei oferi posibilitatea de a întâlni dragostea vieţii tale. Acest lucru te poate duce în ipostaza să ai mai multe relaţii sporadice pe parcursul anului. Începând cu luna mai, te-ai putea îndrăgosti de cineva iremediabil şi poţi începe o poveste romantică, cu perspective bune. Este vorba despre cineva mai în vârstă decât tine. Te vei simţi protejat şi fericit.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Leu

În dragoste te vei descurca foarte bine în 2020. Vei fi atractiv pentru sexul opus. Aceasta înseamnă că puterea ta de seducţie va fi enormă şi vei face ravagii. Dacă eşti single, vei avea multe aventuri sentimentale, te vei simţi aventuros în această privinţă. Iubirea şi relaţiile de muncă se intersectează şi asta înseamnă că vei avea tendinţa de a menţine relaţii cu unul dintre şefii tăi sau vor fi şefii tăi. Cert este că vei fi atras de oameni puternici, cu o poziţie socială bună. Dacă eşti un cuplu, te-ai putea căsători. Dacă eşti deja căsătorit, te vei descurca foarte bine, pentru că eşti foarte conservator. Puterea ta de seducţie va readuce pasiunea în relaţia ta.

Citeşte şi: 3 zodii cu noroc în dragoste de Sărbători. Nativii Rac vor avea parte de un Crăciun magic

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Fecioară

Iubirea este importantă pentru tine. Ai trecut prin crize multiple cu partenerul sau ai renunţat la cuplu, pentru că nu au fost relaţii aşa cum ţi-ai dorit. În 2020 vei rămâne la fel, cerând la maxim. Ceea ce trebuie să înţelegi este că oamenii au nevoie de timp pentru a se dărui, pentru a se cunoaşte, pentru a se accepta pe ei înşişi, trebuie să fie toleranţi şi respectuosi. În acest an, mulţi obţin acea perfecţiune pe care o doreşti. Dacă eşti single, ar trebui să cauţi sexul opus în alte medii şi să te concentrezi asupra relaţiilor într-un alt mod. Iubirea devine mai spirituală, de aceea ar trebui să mergi la seminarii, cursuri. Vei avea mai multe oportunităţi în acest an, pe care va trebui să ştii să le detectezi. Nu judeca totul, distrează-te!

Citeşte continuarea aici!Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg