Horoscopul din cea de-a doua parte a lunii decembrie pune accent pe planul sentimental al nativilor, astfel că cei care se află deja într-o relaţie vor primi o surprinză din partea persoanei iubite, în timp ce persoanele singure au şansa să cunoască marea dragoste la petrecerea dintre ani.

Rac

Nativii Raci fac tot posibilul ca familia lor, copiilor sau prietenii cei mai dragi să se simtă cât mai bine în preajma Sărbătorilor. Dragostea familiei este punctul lor forte şi sunt capabili de sacrificii mari ca să îi facă fericiţi pe cei pe care îi iubesc. Iar luna aceasta vor face câteva sacrificii la care nici nu se gândeau, scrie libertateapentrufemei.ro.

Citeşte şi: Cele mai norocoase zodii în 2020. Va fi cel mai bun an pentru Leu şi alţi trei nativi

Fecioară

Vor fi mai multe evenimente speciale în familie, aniversări sau petreceri care vor schimba ritmul de viaţă al nativilor Fecioare, mai scrie sursa citată. Mai greu merg lucrurile la locul de muncă, dar în relaţia de cuplu Fecioarele vor avea parte de armonie şi îşi vor faceţi planuri noi de Sărbători cu multă distracţie.

Citeşte şi: 5 zodii de femei care vorbesc prea mult. Cele născute în Gemeni nu se opresc niciodată

Săgetător

Se ştie că nativii Săgetători sunt independenţi şi zilele libere de la final de an îi provoacă să iasă din rutină. Unii dintre ei sunt puşi pe fapte mari şi vor călători dincolo de hotare pentru a-şi vedea visurile împlinite. Cei care vor rămâne acasă vor descoperi că sunt mai fericiţi lângă partenerii lor.