Horoscop pentru două săptămâni. Perioada 16-29 noiembrie e ca un vulcan care mocneşte

1 shutterstock 498566308 jpg jpeg

În acest interval, toţi nativii din zodiac se apucă de curăţenie. Vorbim despre aranjarea lucrurilor în familie, pe plan profesional, dar şi despre curăţenie exemplară în relaţii. Îndepărtăm tot ce este toxic în viaţă, de la obiceiuri, la persoane, şi trecem printr-o transformare profundă, care pe unii îi afectează mai mult la nivel spiritual.

În următoarele două săptămâni, indiferent ce zodie te guvernează, ia în calcul că există un risc important să iei parte la situaţii tensionate în comunicare. Vorbim mult, dar vorbim prost şi nu avem răbdare să primim explicaţii – cam aşa se poate defini perioada ce urmează. De aceea, este indicat să analizezi la rece totul şi să gândeşti de două ori înainte să iei o decizie, pentru că este foarte posibil să nu iei o hotărâre bună.

Berbec

O perioadă mai favorabilă va începe, când deja o să vă puteţi baza pe prieteni şi vechi parteneri de încredere. Este o perioadă bună pentru aventurile romantice, pentru transformarea relaţiilor existente, precum şi pentru întâlnirile cu oameni noi. Ar bine bine să aveţi o reţinere în planul emoţional, deoarece, uneori, chiar voi puteţi provoca dispute. În perioada 23-26 noiembrie, creşte vitalitatea, iar datorită mobilităţii, sociabilităţii şi ideilor noi, atrageţi oameni interesanţi.

Taur

Puteţi experimenta transformări semnificative în sfera emoţională, ceea ce poate fi dificil şi, uneori, dureros, pentru că deciziile de luat pot provoca îndoieli. Dacă o să vă aflaţi în astfel de situaţii, eu zic să cereţi sprijin persoanelor competente. Va fi şi un timp bun pentru achitarea unor datorii mai vechi, pentru rezolvarea anumitor probleme, pentru corectarea greşelilor sau pentru ruperea de vechi relaţii care au încetat să vă satisfacă.

Gemeni

Este mai bine să nu intraţi în conflicte deschise şi să rămâneţi neutri. Odată cu această curăţenie în relaţii, pot apărea şi întâlniri deosebite, care pot da naştere la noi legături cu potenţial. După ziua de 22, veţi avea o perioadă mai bună, când norocul va veni prin prieteni şi parteneri, astfel încât veţi putea aduce în viaţa voastră schimbări serioase şi plăcute. La locul de muncă pot apărea transformări majore, care schimbă cercul obişnuit de responsabilităţi.

Rac

Provocările vremurilor, abilităţile organizatorice, dorinţa de libertate şi independenţă vor creşte. Veţi fi gata să demonstraţi calităţile unui lider, să aveţi iniţiative, să conduceţi unele afaceri noi fără teama de responsabilitate, deci să fiţi activ implicate în zona socială. Veţi deveni poate mai calme, mai relaxate, dar mai inteligente în acţiune. Va fi important să depuneţi eforturi considerabile pentru păstrarea armoniei în relaţii, eventual să restabiliţi legături rupte.

Leu

Succesul va fi însoţit de activităţi independente, nu comune, deoarece instabilitatea la locul de muncă, schimbările şi inovaţiile pot anula multe din speranţe. Veţi fi foarte active, veţi percepe brusc atât criticile celorlalţi, cât şi dorinţa de a controla şi a dicta condiţiile dacă veţi accede la un nou loc de muncă. Comunicarea şi întâlnirile pot fi foarte utile pentru avansarea viitoare în afaceri, consolidând legăturile de dragoste şi statutul material.

Fecioară

Veţi avea nevoie să învăţaţi ceva, pot fi necesare cunoştinţe suplimentare şi aprofundate. Sugerez inclusiv cursuri de scurtă durată măcar. Curiozitatea sporită poate duce atenţia asupra călătoriilor, evenimentelor sociale, către noii cunoscuţi, astfel încât, această perioadă poate fi plină de evenimente interesante. După ziua de 20, reduceţi motoarele, activitatea, şi puteţi să vă dedicaţi mai mult timp pentru voi, pentru cei dragi şi pentru activităţile preferate.

Balanţă

Meritele din trecut ale acelora care au depus efort le vor ajuta să finalizeze cu succes proiecte anterioare, să rezolve probleme care au împiedicat avansarea. Veţi avea şi timp pentru familie şi vă veţi dedica de bunăvoie celor dragi. Evenimente neaşteptate se vor ivi în următoarea perioadă, iar în urma lor, voi o să vă schimbaţi comportamentul, veţi căuta să vă eliberaţi şi să deveniţi mai independente. Nu vă temeţi să vă asumaţi riscuri, ci acţionaţi cu curaj!

Scorpion

După 16 noiembrie, situaţia se va calma la voi şi, odată cu aceasta, veţi deveni mai plăcut şi mai prietenos ca interlocutori. Asta nu înseamnă că nu veţi fi hotărât în susţinerea punctului vostru de vedere, ci doar că veţi rezolva lucrurile cu o comunicare constructivă, veţi fi mai flexibil, mai adaptabil, iar dorinţa de putere va fi mai armonioasă, manipularea mai cu tact. Va fi o perioadă bună pentru noi idei, noi proiecte, planuri de afaceri, precum şi întâlniri interesante.

Săgetător

După ziua de 16 noiembrie, va veni o perioadă mai activă, cu rezultate ale unei munci anterioare, cu recuperare de datorii, cu recompense. Doar că ele nu vă ajung pentru a stabiliza viitorul, căci perspectivele, din punct de vedere financiar, pot părea fantomatice şi pot reduce încrederea. Va trebui să luptaţi şi să depuneţi multe eforturi pentru a obţine bani, pentru a schimba atitudinea colegilor şi pentru a obţine rezultate pozitive din activităţi comune.

Capricorn

Pentru cei mai mulţi nativi guvernaţi de această zodie, relaţiile afective se pot dezvolta, iar planurile comune şi obiectivele pot apropia inimile şi sufletele. După ziua de 20 noiembrie, potenţialul de sprijin astral va slăbi puţin, cazurile vechi şi problemele nerezolvate vor reveni, starea de sănătate va fi mai precară, interesul pentru muncă va scădea şi toate acestea scăderea vor obstrucţiona activitatea. Concentraţi-vă atunci doar pe proiectele cele mai importante, ca să nu pierdeţi timp şi bani!

Vărsător

Se pot schimba planurile, inclusiv cele legate de carieră. Dar veţi putea să folosiţi experienţa acumulată şi cele mai bune practici, dar conexiunile de afaceri pentru a avansa în afaceri şi pentru a stabiliza situaţia. Aveţi mare grijă totuşi, căci situaţiile tensionate în comunicare pot persista, lucru care vă dă nesiguranţă în dorinţe şi priorităţi! În următoarea perioadă, analizaţi la rece totul şi gândiţi de două ori o hotărâre. Există riscul să nu luaţi decizia corectă.

Peşti

În probleme financiare este posibil să nu fiţi atât de norocoase ca pe alte zone de viaţă, căci o să cheltuiţi mult, o să plătiţi în exces, mai ales în prima jumătate a perioadei. Lipsa finanţării şi a sprijinului poate duce la momente de depresie sau de melancolie. Dacă reuşiţi să rezolvaţi conflictele şi să faceţi faţă ambiţiei excesive, după 23 noiembrie, calităţile voastre vor fi mai apreciate. Prin urmare, atunci puteţi primi oferte profitabile cu care chiar veţi deschide anul 2021.

@shutterstock  Recente

Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg