Horoscop săptămânal 4-10 martie. Luna Nouă în Peşti influenţează toate zodiile

1 85238 original jpg jpeg

Horoscopul săptămânal 4-10 martie 2019 aduce oportunităţi la locul de muncă, dar şi frământări sufleteşti. Luna Nouă în Peşti de pe 6 martie şi Uranus care va intra în zodia Taur tot în această zi ne vor influenţa existenţele într-un mod interesant în perioada următoare.

Horoscop săptămânal Berbec

Luna Nouă de miercuri se formează tocmai în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că dacă te dedici meditaţiei şi introspecţiei săptămâna aceasta. Nu-i exclus astfel să ai parte de tot felul de vise şi deja-vu-uri care la-nceput ţi-ar putea părea ciudate, dar care capătă sens încetul cu încetul. La capitolul bani şi carieră, Luna Nouă îţi aduce situaţii cel puţin derutante pe frontul muncii săptămâna aceasta. Indicat ar ca în jurul zilei de vineri să nu faci investiţii consistente în proiecte de grup, planuri de viitor sau idei de afaceri ale unor prieteni care nu prezintă niciun fel de garanţie. Romantism în cuplu.

Horoscop săptămânal Taur

Nu se anunţă presiuni prea mari din partea astrelor asupra acestui sector din viaţa ta. La capitolul bani şi carieră, Luna Nouă de miercuri se desăvârşeşte în casa proiectelor de grup şi a planurilor de viitor, indiciu cum că pot apărea oportunităţi în această direcţie săptămâna aceasta. Nu este exclus, de asemenea, să se găsească persoane care cred într-o idee de afaceri de-a ta şi care sunt dispuse să investească în ea. Nu face demersuri în acest sense decât dacă te-ai asigurat că nu sunt riscuri. Poţi cunoaşte oameni noi cu rol cheie în viitorul tău.

Citeşte şi: Horoscopul turcesc şi secretele sale. Ce zodie eşti şi care sunt caracteristicile ei

Horoscop săptămânal Gemeni

Ai putea ajunge să-ţi pui unele întrebări existenţiale retorice. Poate n-ar trebui să laşi unele lucruri să te preocupe prea mult, mai ales dacă în sinea ta ştii că n-ai cum să le dai de cap. La capitolul bani şi carieră, Luna Nouă de miercuri se formează fix în casa carierei şi a statutului tău social, semn că s-ar putea deschide un nou capitol în viaţa ta profesională. Dacă ai făcut eforturi să le demonstrezi superiorilor că meriţi o promovare, s-ar putea să o primeşti. În caz contrar, ai putea primi mai multe responsabilităţi care, onorate cu seriozitate şi dăruire, îţi pot aduce o funcţie mai bună. Ai mare grijă la prieteni, nu toţi sunt ceea ce par a fi.

Horoscop săptămanal Rac

Luna Nouă te av aduce în stadiul în care vei începe să priveşti viaţa dintr-un alt unghi. La capitolul Bani şi carieră, aceeaşi casă care găzduieşte Luna Nouă de miercuri mai reprezintă şi studiile înalte, respectiv călătoriile peste hotare ori la mare distanţă casă. Nu-i exclus astfel să ţi se propună să mergi în delegaţie ori să participi la un curs de reconversie profesională/perfecţionare continuă. Indiferent de care scenariu ai parte, cert este că te vei alege cu unele lecţii profesionale chiar valoroase. Ieratre şi empatie în familie.

Horoscop săptămânal Leu

Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa intimităţii din horoscopul tău general, sugerându-ţi că eventualele probleme de cuplu, ataşamente toxice sau faptul că nu-ţi asumi propria sexualitate ar putea fi responsabile pentru faptul că nu eşti în totalitate fericit/ă cu tine însuţi. Acceptă-te aşa cum eşti şi nu-ţi fie frică de necunoscut. La capitolul bani şi carieră, Luna Nouă ar putea semnala că a venit momentul să clarifici eventualele probleme de încredere sau să găseşti o strategie care să pună capăt neînţelegilor pe care le-ai putea avea cu partenerul de viaţă ori afaceri. Trăinicia relaţia voastre profesionale şi/sau sentimentale depinde de acest lucru şi poate chiar şi viitorul vostru ţine de felul în care manageriaţi această situaţie. Tensiuni erotice maxime în cuplu.

Citeşte şi: Li se schimbă norocul primăvara aceasta. Care sunt zodiile care vor scăpa de ghinion

Horoscop săptămânal Fecioară

De luni, Luna se perindă prin casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă programul te obligă să stai timp îndelungat în picioare sau la birou, ideal ar fi să iei pauze regulat pentru a-ţi mai schimba poziţia. La capitolul bani şi careiră, Luna Nouă de miercuri se desăvârşeşte tocmai în casa asociaţilor, a clienţilor şi colaboratorilor din horoscopul tău general, indiciu cum că spătămâna aceasta se pot lega noi relaţii de ordin profesional care se pot dovedi extrem de profitabile în viitor. Intuiţia te poate ajuta destul de mult zilele acestea, deci ascultă-ţi mai des vocea interioară. Astfel îţi vei da seama cum să-i abordezi. Atmosfera în familie e de bun augur. 

Horoscop săptămânal Balanţă

Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general, ceea ce-nseamnă că este posibil să nu te afli tocmai în apele tale săptămâna aceasta. Ascultă semnalele trimise de propriul organism şi vei fi pe drumul cel bun. La capitolul bani şi carieră, aceeaşi casă care găzduieşte Luna Nouă de miercuri mai simbolizează şi munca, semn că se anunţă o săptămână plină la locul de muncă. Poate n-ar fi rău ca zilele acestea să faci cum îţi dictează primul instinct în privinţa sarcinilor de serviciu care te pun în dificultate. S-ar putea ca intuiţia să-ţi furnizeze cea mai bună strategie de abordare în ceea ce le priveşte. Contează pe ea. Burlacii/ţele acestei zodii ar putea da peste cineva care să le pună inima pe jar.

Horoscop săptămânal Scorpion

Dacă nu te simţi prea grozav zilele acestea, du-te la un consult şi evită să-ţi pui singur/ă un diagnostic sau să-i laşi pe alţii să-şi dea cu părerea cu privire la simptomele pe care le ai.  Joi şi vineri ai putea avea parte de o atmosferă explozivă la locul de muncă. Rişti să te iei la harţă cu colegii de muncă din pricina unor neînţelegeri sau a unor rateuri date de aparatura de la birou. Dacă-ţi ţii nervii în frâu şi abordezi problema cu calm şi răbdare, reuşeşti să nu faci mai mult rău decât atât. Nu rezolvi nimic dacă-ţi pierzi cumpătul, deci dă dovadă de maturitate. Luna Nouă de miercuri se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că relaţia cu partenerul şi/sau cei mici ar putea intra într-o nouă etapă.

Horoscop săptămânal Săgetător

Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că pot reveni în actualitate răni care ţi-au fost pricinuite în copilărie sau de părinţi. Inainte să ierţi pe oricine, începe cu tine. La capitolul bani şi carieră, ziua de marţi se arată a fi una propice discutării termenilor unui contract sau ai unei colaborări pe care o vei începe în scurt timp. Oricare ar fi situaţia, cert este că rezultatul va fi unul promiţător pentru tine dacă acţionezi atunci. Dacă marţi sau miercuri intri în posesiunea unor sume de bani, de dorit ar fi ca-n a treia zi din săptămână să nu bagi mâna prea adânc în buzunar. Vei fi mai tolerant în relaţia de cuplu.. 

Horoscop săptămânal Capricorn

Luna Nouă de miercuri se formează în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că feedback-ul celor de lângă tine s-ar putea dovedi de un real ajutor, cel puţin săptămâna aceasta, când vine vorba de a-ţi da seama încotro s-o iei pentru a te apropia şi mai mult de adevăratul tău potenţial. Întâmpină criticile cu braţele deschise şi totul va decurge de la sine. La capitolul bani şi carieră, Graţie sau din cauza Lunii Noi de miercuri, te pasc alergătură de colo-colo, telefoane peste telefoane, e-mailuri claie peste grămadă, poate chiar şi pitch-uri, şedinţe, întâlniri de afaceri importante ori interviuri de angajare. Oricare ar fi situaţia, citeşte-ţi interlocutorii printre rânduri şi vei afla mai multe decât dac-ai sta şi le-ai analiza orice cuvinţel cu lupa. Crede-n instinct. 

Horoscop săptămânal Vărsător

Spune-mi ce anume preţuieşti ca să-ţi spun cine eşti. Acesta pare să fie mesajul Lunii Noi de miercuri din casa valorilor. Gândeşte-te ce merită de fapt. La capitolul bani şi carieră, Luna Nouă de miercuri ar putea semnala faptul că intri într-o nouă etapă din punct de vedere financiar. Dacă pân-acum n-ai ţinut o evidenţă clară a bugetului tău şi ai avut o abordare haotică a banilor, acum este momentul să îndrepţi acest lucru. Dar dacă ai ţinut până şi de ultima leţcaie, fără a-ţi permite nici cel mai mic răsfăţ, poate ar fi cazul să te relaxezi şi să-ţi faci un hatâr. Mici certuri în familie, din cauza unor vorbe spuse la nervi. 

Citeşte şi: Ce te face fericită, în funcţie de zodie. Ştiai asta despre tine?

Horoscop săptămânal Peşti

Nivelul tău de energie creşte treptat zilele acestea. Dacă apar progrese, ideal ar fi totuşi să nu supralicitezi, punând prea multe presiuni pe tine însuţi. Nu ajungi niciunde dacă procedezi în acest fel. Ai răbdare cu tine însuţi/ăţi şi totul va fi bine. La capitolul bani şi carieră, Luna Nouă de miercuri atrage lumina reflectoarelor de partea ta, deci dacă urmăreşti să dai bine în ochii unor potenţiali colaboratori, asociaţi sau clienţi, zilele acestea ar fi cazul să faci primele demersuri în acest sens. Pune-te într-o lumină bună, lasă faptele să vorbească despre tine şi beneficiile vor apărea mai repede decât te aşteptai. Orice mişcare îţi este atent urmărită acum. Suprize în amor, reaprinzi pasiunea în viaţa de cuplu. 

Sursă: astrodexRecente

nuntă indiană foto  Shutterstock jpg
Copiii vedetelor jpg
Medicover foto Dan Malureanu 0503 JPG
Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc in anul Dragonului de Lemn Sursa foto shutterstock 560312692 jpg
Horoscop jpg
femeie și bărbat în pat foto  Shutterstock jpg
Mel B jpg
Shogun serial jpg
vedetă cu câine foto  Shutterstock jpg
Martha Stewart foto  Shutterstock jpg
Blake Lively, Ryan Reynolds jpg
Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg