Horoscop weekend 3-5 ianuarie 2020: Zodia care dă lovitura în plan profesional încă din prima lună a anului

1 zodii cu suflet curat jpg jpeg

Primul weekend al anului 2020 aduce veşti excelente pentru nativii Berbec, care se vor focusa doar pe ceea ce îşi doresc, în timp ce Taurii trebuie să se concentreze asupra sănătăţii, întrucât riscă să se confrunte cu probleme mari.

Care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte pentru weekend-ul 3-5 ianuarie 2020, află mai jos:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie) Eşţi plin de idei minunate şi de idealuri şi eşti în căutarea formelor de a le aduce în plan material. Prea multe lucruri circulă prin mintea ta şi îţi pot lua din abilitatea de a te focusa ca să dai viaţă dorinţelor tale. Îngustează puţin imaginea suficient cât să vezi ce se poate face acum. Asta nu înseamnă să renunţi la cauze mai mari, dar lucrează la lucruri pe care le poţi face acum şi abordează-le cu paşi mici spre direcţia bună. Asta îţi creşte stima de sine şi încrederea în capacitatea ta de manifestare. Eşti susţinut astral să îţi împlineşti dorinţele dar ai nevoie de claritate.

Poate din mai multe încercări?! 4 zodii predispuse să aibă ghinion în dragoste

Te îndrepţi spre anumite finaluri de etape, de faze de viaţă în care ai muncit din plin şi din greu. Acum eşţi inspirat să creezi alte proiecte şi direcţii noi. Nu are sens să opui rezistenţă fluxului natural al lucrurilor şi ciclurilor de început şi final care servesc unor scopuri mult mai largi. Simte respect pentru marea putere a vieţii şi manifestă recunoştinţă celor care stau alături de ţine. Ai grijă de corpul tău la fiecare pas al drumului şi găseşte companioni pentru activităţi fizice şi sportive. Petrece timp cu oamenii cu care te poţi conecta mental, emoţional şi fizic în armonie.

Sunt zile de creştere pozitivă şi de gânduri care ar trebui neapărat materializate, cu suficientă viziune şi grijă pentru viitorul tău. Devino mai creativ, gândeşte-te la noi abordări pentru lucruri vechi şi nu te lăsa dus în direcţii ciudate în care nimic nu este clar şi limpede. Ai nevoie de cooperare solidă şi să aduci visele cu picioarele pe pământ pentru că alţii să te înţeleagă mai bine. Fii atent la sincronicitatile din viaţa ta şi nu neglija semnalele ce vin de peste tot din jur care îţi indică să te mişţi într-o anumită direcţie. Deschide-ţi inima pentru a primi călăuzire din Univers şi îndreaptă-te în weekend spre meditaţie şi rugăciuni de ghidare spirituală.

Horoscop dragoste 2020. Zodia Leu cucereşte pe oricine anul viitor. Dezamăgiri în iubire Gemeni

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Poate că ai avut recent momente în care erai sigur că ai curăţat aerul şi ai găsit un sens bun din varii situaţii, dar apoi lucrurile au devenit mai haotice şi neclare şi nu ai mai fost sigur ce trebuie să faci că relaţiile să îţi fie mai uşoare în timp ce totuşi ţii de credinţele tale personale. Nu face compromisuri inutile şi discuta mai bine tot ce te supără şi tot ce a fost stresant cu persoană de lângă ţine. Asta va ajuta să determinaţi direcţia corectă spre care să avansezi. Tu îţi doreşti să faci din lume un loc mai bun, dar să ştii că e o alegere mai înţeleaptă să fie întâi un loc mai bun pentru ţine. Paşi mari poţi face dar cu condiţia să ai o fundaţie de satisfacţie personală.

Află care sunt previziunile pentru celelalte zodii,Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg