Horoscop Ziua Femeii. Ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de 8 martie

1 85294 original jpg jpeg

Ziua Femeii aduce multe surprize zodiilor. Gemenii se vor distra pe cinste la început de weekend, în timp ce Balanţele şi Racii îşi doresc timp pentru ei. E o zi specială şi se anunţă cheltuieli, însă fiţi cumpătaţi! Vezi ce îţi rezervă astrele şi ţie pentru ziua de 8 martie 2019.

Horoscop 8 martie - Berbec

Minunat este că doar de tine depinde, la finalul acestei săptămîni, relaţionarea cu ceilalţi. Chiar dacă pot apărea tensiuni, fie în relaţia cu partenerul de viaţă, fie în relaţiile profesionale, cu puţin efort şi bunăvoinţă, le vei putea ameliora.

Se conturează multă muncă în aceste zile de weekend. Fie că trebuie să lucrezi pentru serviciu, fie că eşti nevoit să rezolvi treburi domestice, este bine să îţi dozezi eforturile. Organsimul tău va da semne de oboseală, fiindu-i dificil să menţină un ritm constant în activităţi. 

Horoscop 8 martie - Gemeni

Distracţia şi veselia este la cote mari la finalul acestei săptămîni. Foarte uşor poţi să îţi pui în valoare talentele. Acordă timp şi resurse şi pentru un hobby, pentru că te-ar relaxa mult. Pe de altă parte este posibil ca persoana iubită sau copiii să îţi creeze neplăceri, reproşîndu-ţi faptul că asculţi prea mult de prieteni. 

Citeşte şi: Florile care aduc noroc! Sunt perfecte pentru a fi dăruite de 8 martie

Horoscop 8 martie - Rac

Sufletul tău doreşte să petreacă acest weekend, acasă alături de cei dragi. Posibil să apară ceva neprevăzut la serviciu şi să fii nevoit să participi la o reuniune profesională. Oricît ai încerca să te detaşezi de segmentul profesional, gîndurile tale se îndreaptă tot acolo. 

Horoscop 8 martie - Leu

Se întrezăresc întîlniri şi discuţii interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Este bine să participi cu sufletul deschis. Activităţile de învăţare îţi sînt favorizate, mai ales că ai o mare putere de asimilare a subiectelor vehiculate în preajma ta. Tu la rîndul tău îi poţi învăţa pe alţii, lucruri banale în aparenţă, dar ele vor rezona atît în sufletul tău, cît şi în al lor, multă vreme de acum încolo.

Horoscop 8 martie - Fecioară

Sunt posibile cheltuieli importante la finalul acestei săptămâni. Se pare că vei primi o sumă de bani consistentă, fie dintr-o colaborare, fie partenerul de viaţă sau o rudă îţi oferă sprijin material nesperat. Pe de altă parte poţi afla informaţii deosebite legate de veniturile tale de la un loc de muncă oficial.

Horoscop 8 martie - Balanţă

Sunt zile bune pentru a te ocupa numai de tine. Reevaluează-ţi priorităţile, detaşează-te de oamenii şi situaţiile care te solicită prea mult şi gîndeşte-te pe îndelete la a face altfel lucrurile. Ceilalţi te pot provoca mult şi bine, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să treci peste toate. 

Horoscop 8 martie - Scorpion

La finalul acestei săptămîni îţi sînt favorizate activităţile uşoare, relaxarea şi dialogurile banale cu cei dragi. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent şi îngrijeşte-te corespunzător. Cineva din mediul profesional în care activezi te poate provoca la discuţii interesante. Bine ar fi să vorbeşti strictul necesar şi să priveşti dincolo de aparenţele cotidiene.

Horoscop 8 martie -  Săgetător

Sunt zile pe care le poţi petrece alături de prieteni sau de colegii apropiaţi de serviciu. Cele puse la cale acum ar putea avea efecte pe termen lung. Poate fi vorba despre planificarea unor activităţi de recreere sau aventuri.

Horoscop 8 martie -  Capricorn

Este rost de întruniri deosebite, fie cu persoanele din mediul socio-profesional, fie cu membrii familiei. Dorinţa de a fi mai mult alături de rude este mare, însă în aceste zile de weekend este nevoie să socializezi mai mult cu alţii.

Horoscop 8 martie -  Vărsător

Comunicarea îţi este înlesnită, atît cu anturajul apropiat, ca şi cu persoanele elevate din mediul socio-profesional în care activezi. Participarea la cursuri de weekend, procesele de învăţare şi evaluare sînt active şi plăcute. De asemenea poţi călători pentru studii, cercetări, documentare sau dezbateri cu oameni deosebiţi.

Horoscop 8 martie - Peşti

Este uşor să te concentrezi în zilele acestui weekend pe chestiunile financiare comune cu alţii. Se întrezăresc variante bune de cîştig din activităţile profesionale pe care le desfăşori la serviciu. Eşti tentat să plănuieşti deja cheltuieli necesare traiului zilnic, dar şi pentru niscai mofturi. 

Sursă: curentul.mdRecente

nuntă indiană foto  Shutterstock jpg
Copiii vedetelor jpg
Medicover foto Dan Malureanu 0503 JPG
Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc in anul Dragonului de Lemn Sursa foto shutterstock 560312692 jpg
Horoscop jpg
femeie și bărbat în pat foto  Shutterstock jpg
Mel B jpg
Shogun serial jpg
vedetă cu câine foto  Shutterstock jpg
Martha Stewart foto  Shutterstock jpg
Blake Lively, Ryan Reynolds jpg
Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg