2023, Anul Iepurelui de Apă, considerat vigilent și ingenios, are surprize pentru toți!

Anul Nou marchează sfârșitul Anului Tigrului și începutul Anului Iepurelui de Apă. Iată ce anunţă în ceea ce privește cariera, dragostea, banii și sănătatea!

image

Potrivit horoscopului chinezesc, anii 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 s-au aflat sub semnul Iepurelui, ceea ce înseamnă că toţi născuţi în aceşti ani sunt nativi ai acestei zodii. Astrologia chineză are o superstiție conform căreia nativii în anul semnului lor au de obicei ghinion.

Iepurele este al patrulea dintre animalele zodiacului. Legenda spune că iepurele era mândru, chiar arogant în privinţa vitezei sale. Nativii acestei zodii sunt consideraţi vigilenți, spirituali și ingenioși. În cultura chineză, Iepurele reprezintă Luna. Unii spun că se datorează faptului că umbrele lunii seamănă cu un iepure, alții că este din cauza caracteristicilor pure ale iepurelui.

Sănătate –  Ţine-o sub control cu sport şi investigaţii regulate

Anul Nou Chinezesc din 2023 aduce probleme de sănătate pentru nativii zodiei Iepurelui. Au o situație financiară nu tocmai bună, în ciuda faptului că au mult de muncă, deci este posibil ca aceia care s-au născut în ani guvernaţi de Iepurele de Apă să se simtă anxioși şi deprimați. Pentru a depăși starea, nu doar ei, cât şi nativii celorlaltor semne trebuie să-și elibereze capacitatea mentală de a se concentra pe marile provocări ale vieții.

Te-as mai putea interesa: Predicții pentru anul 2023, potrivit științei. Ce ne rezervă viitorul?

În 2023, este nevoie să acordăm atenţie bolilor anterioare, deoarece este posibil să revină, de aceea se recomandă controale frecvente. Meditația sau yoga ar trebui adăugate la regimul de fitness din noul an, pentru a aduce echilibrul stării de spirit.

Bani – Este nevoie de cumpătare

Situația financiară a nativului în semnul Iepurelui de Apă va arăta mari tensiuni din cauza unor venituri întârziate. O potențială avansare în carieră nu duce la câștiguri financiare importante. Acestea se lasă aşteptate până în a doua jumătate a anului sau chiar până în 2024. Astrologii sfătuiesc pe toţi nativii, cu atât mai mult pe cei din semnul Iepurelui de Apă să țină cont de cheltuieli și să se limiteze la propriile posibilități.

Dragoste – Un an liniştit dacă nu se dau motive de gelozie

Cei născuţi sub semnul Iepurelui de Apă se pot aștepta la un an stabil în cea mai mare parte în ceea ce privește relațiile de cuplu. Este indicat să nu lase loc de intrepretări în legătură cu apropierea de prietenii de sex opus, pentru a evita gelozia, certurile sau o despărțire. Pentru cei singuri, se anunţă un an cu mulţi parteneri potențiali.

Vezi și: Horoscop chinezesc. Ce numere norocoase joacă zodiile, la LOTO

Carieră – Se aplică regula munceşte şi vei avea

Se spune că nativii în zodia Iepure se bucură de o gamă mai mare de oportunități la locul de muncă în 2023. Șansele lor apară parcă de nicăieri. Pentru toate celelalte semne, se aplică regula conform căreia dacă vor avea succes sau nu în acest an va depinde numai de propriile forţe şi de cât de multă muncă depui.

FOTO: Shutterstock



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg