Explozie nucleară în 2023? Avertismentul celei care a prezis atacul terorist din septembrie 2011

Ce ne rezervă viitorul? Cu numai câteva zile înainte de-a intra în noul an, primim avertisment de la o prezicătoare celebră care ne spune ce ne așteaptă în 2023.

image

După doi ani de pandemie, a urmat războiul din Ucraina. Ne mai paște vreo nenorocire în 2023? Baba Vanga ne avertizează cu privire la ce ne rezervă viitorul.

Prezicerea viitorului datează încă din vremurile antice, însă nu se mai pune mare preț, în zilele noastre, pe ce prezic cei care au fost născuți cu asemenea dar. În prezent, există destui sceptici care nu țin cont de avertismentele emise de prezicători faimoși. La fel de bine, sunt numeroase persoane care urmăresc prezicerile unora și chiar le dau crezare.

O prezicătoare devenită celebră în întreaga lume a fost Baba Vanga din Bulgaria, care, oarbă cum era, a prezis unele dintre cele mai mari evenimente din istoria recentă. Femeia a murit acum mai bine de două decenii, însă multe dintre prezicerile ei s-au adeverit după dispariția ei.  

Baba Vanga are mulți admiratori care de-abia așteaptă să vadă dacă prezicerile pe care le-a făcut din timpul vieții ei ajung să se adeverească.

Cunoscută ca „Nostradamus din Balcani”, Baba Vanga s-a născut în Bulgaria și a crescut într-o fermă din țara ei natală. Și-a pierdut vederea la 12 ani în timpul unei furtuni de nisip devastatoare. Ea a spus tuturor că, atunci când și-a pierdut vederea, a câștigat un dar de preț de la Dumnezeu – acela al prezicerii viitorului.

După cum descoperim pe site-ul baba-vanga.com, Vanga a început să se poarte ciudat în jurul vârstei de 18 ani. A păsărit centrul pentru orbi, unde-și petrecuse adolescența, și s-a întors acasă, la familia ei, unde este acum Macedonia de Nord. Acela a fost momentul în care a început să aibă vise ciudate și tot felul de viziuni, dar și să vorbească cu cei morți.

Baba Vanga a murit în 1996, la 75 de ani, însă, înainte de-a se prăpădi, a făcut câteva predicții pentru 2023.

Cea care a prevăzut atacul terorist din septembrie 2011, când cele două turnuri gemene au fost doborâte cu avioane în SUA, prezicătoarea a declarat că orbita Pământului se va schimba puțin în anul ce vine. Dacă ne apropiem de soare, acest lucru va accelera încălzirea globală, lucru care ar fi devastator pentru noi toți. Dacă ne îndepărtăm de soare, intrăm în Epoca de Gheață!

O furtună solară puternică e, de asemenea, de așteptat în 2023. Mai mult, se pare că o țară mare va face experimente biologice pe oameni, va testa arme biologice în mare secret și cu rezultate catastrofale pentru sute de mii de oameni.

Un alt avertisment din partea faimoasei prezicătoare are de-a face cu o explozie nucleară. Explozia unei centrale nucleare este posibilă, având în vedere pericolul real de la Centrala nucleară Zaporizhzhya din Ucraina și amenințările nesfârșite ale lui Vladimir Putin.

Tot în 2023, s-ar interzice sarcinile naturale. Toți copiii vor crește în laborator, nu în uterul femeilor și cei care vor să devină părinți trebuie să primească acordul statelor din care fac parte. Din fericire, nu toate prezicerile Babei Vanga s-au adeverit, poate nici cele de mai sus nu vor deveni realitate!

Foto - ShutterstockRecente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg