Predicții pentru anul 2023, potrivit științei. Ce ne rezervă viitorul?

Cu toții sperăm ca noul an să fie unul pașnic, lipsit de evenimente negative. Dar oare ce se va întâmpla în 2023? Potrivit studiilor și oamenilor de știință, există câteva predicții ce merită să fie luate în calcul. Descoperă-le în rândurile ce urmează! 

image

De-a lungul anilor, oamenii de știință au lucrat la mai multe studii ce ne ajută să prezicem cum va arăta viitorul. De pildă, cercetările care analizează schimbările climatice, spun că în 2023 temperaturile vor fi cu 1.08-1.32 grade Celsius peste medie, ceea ce înseamnă că noul an va fi unul dintre cei mai călduroși ani din istorie. 

Citește și: Tânăra comparată cu Baba Vanga a prezis decesul Reginei. Ce urmează pe lista cu predicții pentru 2022 

Potrivit „The Vintage News‟, în anul 2023 și poluarea va deveni inevitabilă. Sursa informează că se așteaptă ca emisiile de CO2 să atingă un maxim istoric, ceea ce înseamnă că poluarea aerului ne-ar putea amenința sănătatea.  

Atenție la confidențialitatea datelor personale! 

Totodată, se speculează că Internetul va deveni un mediu nesigur pentru utilizatorii ce nu iau în calcul să își protejeze datele personale. E-mailurile de tip SPAM vor fi mai convingătoare ca niciodată, iar piratarea conturilor sau a dispozitivelor va deveni o practică din ce în ce mai obișnuită. 

„Internetul va deveni captivant și le va permite utilizatorilor să experimenteze o lume virtuală‟

La capitolul tehnologie, se prevede că inteligența artificială va deveni ușor de utilizat și ușor de proiectat. De asemenea, clienții vor fi mai atrași de cumpărăturile online, deoarece experiența le va fi îmbunătățită.

Vezi și: Profeți mai puțin cunoscuți au văzut viitorul. Cum ar putea izbucni al Treilea Război Mondial? 

„Internetul va deveni captivant și le va permite utilizatorilor să experimenteze o lume virtuală, cunoscută sub numele de Metavers, în care eul lor virtual va putea face cumpărături, se va juca și va putea deține active‟, se arată în sursă. Potrivit „Forbes‟, experții cred că metaversul va adăuga 5 trilioane de dolari la economia globală, până în anul 2030, iar 2023 va fi anul care va defini direcția acestui univers paralel. 

Sursă foto: Shutterstock