Află ce copac eşti în horoscop

1 57037 original jpg jpeg

Conform tradiţiei celtice, natura, în special copacul, este înzestrată cu puteri nebănuite. Astrologia celtică se bazează pe ideea druizilor conform căreia momentul în care te-ai născut este decisiv pentru personalitatea şi destinul tău.

Mesteacăn – Împlinitorul – 24 decembrie – 20 ianuarie

Sunt persoane motivate, care îşi urmează cu dedicaţie obiectivele şi îi captează cu uşurinţă şi pe cei din jur. Vor mereu să obţină cât mai mult şi nu ratează nicio oportunitate de a se face remarcaţi. Au abilităţi de lider şi nu se pierd cu firea aşa uşor.

tyis safari jpg jpeg

Fag – Gânditorul – 21 ianuarie – 17 februarie

Persoanele născute sub semnul Fagului sunt cunoscute pentru minţile lor vizionare, filosofice chiar. Cu un simţ al creativităţii ieşit din comun, nativii se exteriorizează cu uşurinţă şi îi pot influenţa pe cei din jur. Pur şi simplu, emană o energie pozitivă.

Frasin – Fermecătorul – 18 februarie – 17 martie

Cu un şarm deosebit, persoanele născute sub semnul Frasinului sunt creative, ingenioase şi au veleităţi artistice. Practic, văd lumea dintr-o altă perspectivă. Deşi uneori pot fi schimbători precum vremea, te poţi baza pe ei atunci când ai nevoie de ajutor. Sunt idealişti şi în acelaşi timp raţionali.

Arin – Deschizătorul de drumuri – 18 martie – 14 aprilie

Nativii Arin sunt oameni plini de viaţă, care îşi fac prieteni cu uşurinţă. Chiar dacă par cei mai drăguţi, ei nu suportă superficialitatea şi nici nu vor să piardă timpul cu persoane de la care nu au ce învăţa. Sunt curajoşi şi competitivi.

Salcie – Observatorul – 15 aprilie – 12 mai

Cei născuţi sub semnul Salciei sunt conectaţi la puterea Lunii. Creativi, inteligenţi, intuitivi şi realistici, ei vor să înveţe cât mai mult din experienţele pe care le trăiesc. Uneori, au tendinţa să se sperie mult prea uşor în faţa obstacolelor.

Păducel – Iluzionistul – 13 mai – 9 iunie

Sunt genul de oameni care se adaptează uşor la orice situaţie şi oricând ar lăsa de la ei doar pentru a-i mulţumi pe cei din jur. Au o curiozitate imensă şi au răbdare să asculte. Pot fi un prieten de nădejde, mai ales pentru cei aflaţi la ananghie.

Stejar – Stabilizatorul – 10 iunie – 7 iulie

Nativii Stejar sunt puternici, protectori, generoşi şi altruişti. În general, sunt foarte optimişti şi cred că fiecare lucru se întâmplă cu un scop anume. Le place să se implice în problemele comunităţii şi au un respect profund pentru strămoşii lor.

Laur – Conducătorul – 8 iulie – 4 august

Nobili şi înzestraţi cu puteri ancestrale, nativii Laur s-au născut să conducă, să fie lideri. Sunt ambiţioşi, încrezători şi foarte dedicaţi obiectivelor lor. De către unele persoane, sunt consideraţi perfecţionişti.

Alun – Cunoscătorul – 5 august – 1 septembrie

Inteligenţi, organzaţi şi foarte eficienţi, nativii Alun au o memorie excelentă, care le permite să înmagazineze orice informaţie. Chiar dacă par atotcunoscători, le place să fie doar bine informaţi. În plus, acordă o atenţie deosebită detaliilor, iar uneori exagerează în această privinţă. Sunt foarte potriviţi pentru lucrurile ştiinţifice.

Viţa de vie – Echilibratul – 2 septembrie – 29 septembrie

Persoanele care se află sub semnul Viţei-de-vie se nasc în perioada echinocţiului de toamnă, ceea ce face ca ele să aibă personalitatea schimbătoare şi imprevizibilă. Sunt de multe ori în opoziţie cu cei din jur şi indecişi. Le place să asculte muzică, în compania unui vin de calitate, şi să viziteze muzee.

Citeşte şi Top 4 zodii pe care nimic nu le doboară

Iederă – Supravieţuitorul – 30 septembrie – 27 octombrie

Loiali, empatici şi spirituali, nativii Iederă s-au născut să se dedice celor din jur, ba chiar să se sacrifice pentru ei. Uneori, viaţa poate fi dificilă pentru ei, dar important este modul în care reuşesc să treacă peste obstacole.

Trestie – Cercetătorul – 28 octombrie – 24 noiembrie

Atunci când simt că le sunt ascunse fapte sau că sunt minţiţi, nativii Trestie sap adânc pentru a afla cum stau lucrurile de fapt. Datorită acestor abilităţi, li se potriveşte perfect meseria de jurnalist, detectiv sau arheolog. De obicei, ei merg pe premisa „bine faci, bine găseşti“ şi se întâmplă să fie incluşi fără voia lor în fel şi fel de bârfe şi scandaluri.

Soc – Căutătorul – 25 noiembrie – 23 decembrie

Spirite libere, persoanele născute sub semnul Socului îşi exteriorizează trăirile şi spun lucrurilor pe nume. Adoră să fie libere şi să trăiască în pace şi armonie. Uneori, au tendinţa să susţină că au dreptate în orice privinţă.Recente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg