Află ce piatră îţi aduce noroc, în funcţie de zodie

1 73579 original jpg jpeg

Pietrele nobile, pe lângă frumuseţea cu care sunt înzestrate sunt considerate adevărate talismane aducătoare de noroc. Încă din antichitate au reuşit să stărnescă admiraţia şi curiozitatea în rândul oamenilor, datorită aspectului lor frumos şi a beneficiilor pe care le aveau purtătorii.

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Diamantul-este cea mai frumoasă şi mai de preţ nestemată. îi sunt atribuite însuşiri miraculoase şi puteri ieşite din comun. Dă încredere şi forţă,temperează  mânia şi senzualitatea,apără de boală şi de accidente,fereşte de deochi,aduce reuşite în ceea ce întreprinde omul,alungă visele urâte.

Taur (21 aprilie-20 mai)

Safirul-considerată  piatra devotamentului şi a modestiei,este talismanul potrivit tinerilor căsătoriţi. Sporeşte memoria,vindecă melancolia,atrage simpatia oamenilor din jur şi dă energie atunci cănd eşti epuizat.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Agatul-este o piatră semipreţioasă,protejează de deochi şi neplăceri. Mărgelele de agat pot fi purtate în cazul durerilor de găt sau ale dinţilor. Se recomandă purtarea în perioada de doliu.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Smaraldul-un talisman deosebit de puternic,nestemata inţelepciunii,dă o stare generală bună,dă claritate în gândire,sporeşte longevitatea. Vindecă de tristeţe,întăreşte inima si ocroteşte purtătorul de minciună şi de nfidelitate.

Leu (23 iulie-23 august)

Topazul-aduce prosperitate si bogăţie,vindecă insomnia şi potoleşte stările de furie. Aduce spor celor care au afaceri şi în relaţiile personale,ajută în identificarea persoanelor cu intenţii rele.

Fecioară (24 august-23 septembrie)

Carneolul-este o piatră semipreţioasă,care conferă o stare de binesi armonie,reglează bătăile inimii şi ajută la evitarea certurilor. În timpul cutremurelor,ocroteşte purtătorul şi împrăştie spiritele rele.

Balanţă (24 septembrie-23 octombrie)

Opalul-considerat şi piatra speranţei şi a dreptăţii,talismanul ajută la realizarea dorinţelor şi alină durerile de reumatism. Se recomandă să se ofere în dar şi purtarea pietrei în cazul persoanelor care suferă de depresie.

Scorpion (24 octombrie-22 noiembrie)

Granatul-piatra onestităţii,simbolul iubirii şi al prieteniei,are proprietăţi curative în cazul durerilor de cap si de gât. Creste puterea de concentrare,sporeşte productivitatea şi capacitatea de concentrare.

Săgetător (23 noiembrie-21 decembrie)

Ametistul-aducător de succes şi de linişte,aplanează conflictele şi stimulează capacităţile fizice.Este benefică folosirea lui în cazul durerilor de cap.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Onix-numit şi "piatra conducătorilor",aduce claritate în gânduri,sporeşte intuiţia si măreşte popularitatea. Ajută în cazul blocajelor emoţionale şi alungă gândurile negative.

Vărsător (21 ianuarie-20 februarie)

Zirconiul-este o piatră preţioasă rară,foarte asemănătoare cu diamantul. Bun călăuzitor în călătorii,apără de primejdii,fiind indicată purtarea sa la drum lung. Previne retenţia de apă în ţesuturi şi stimulează metabolismul.

Peşti (21 februarie-20 martie)

Perla-numită şi mărgăritar,creşte încrederea şi este aducătoare de fericire şi de bunăstare. Pentru că sporeşte fertilitatea,este indicată purtarea pietrei persoanelor care îşi doresc copii şi chiar şi gravidelor în timpul sarcinii.Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg