Zodia în care s-au născut cei mai bogați oameni ai lumii. Calitățile sale de lider sunt incontestabile!

Poate că iubești empatia zodiei Pești sau apreciezi curajul celor născuți în zodia Leu, dar știai că există un semn zodiacal aducător de bani? Este și zodia în care s-au născut cei mai mulți miliardari ai lumii. 

image

Primii 250 miliardari ai lumii, care au apărut în topul revistei „Forbes‟ din anul 2020, au fost analizați de către o echipă de specialiști, în speranța de a afla care este cea mai întâlnită zodie din clasament, potrivit „The Business Insider”. 

Poate te gândești că zodia Rac ar fi cea norocoasă, deoarece atât Elon Musk, cât și Richard Branson, doi dintre cei mai mari miliardari ai lumii, sunt născuți sub semnul său. 

Citește și: Ce sunt centimiliardarii și cine va fi primul triliardar din istorie 

Însă pe Mark Zuckerberg, pe Larry Ellison și pe Sergey Brin îi reprezintă zodia Leu, iar pe Steve Ballmer și pe Mukesh Ambani, zodia Berbec. Atât zodia Fecioară se află în clasament, cât și zodia Vărsător, însă niciuna nu este cea norocoasă. 

Ești născut în această zodie? Ai mai multe șanse să devii miliardar! 

Specialiștii, care i-au analizat pe cei mai bogați oameni ai lumii, au descoperit că zodia Balanță este cea norocoasă. Concret, 27 de miliardari din top 250, printre care Ralph Lauren, Stefan Persson, Liliane Bettencourt și Alice Walton, s-au născut în perioada 22 septembrie - 23 octombrie.

De ce sunt Balanțele atât de norocoase? 

Nu ar trebuie să ne surprindă că mulți miliardari ai lumii sunt născuți sub acest semn. Potrivit „The Sun‟, Balanțele știu să muncească inteligent, cât și când trebuie. De asemenea, „Stylecaster‟ informează că persoanele din zodia Balanță mențin echilibrul în afaceri, deoarece știu când să spună lucrurilor pe nume și când să tacă.

Vezi și: Ce să știi despre nativii în Balanță și ce personalități s-au născut în această zodie 

Conform aceleiași surse, această zodie are succes și pentru că refuză să-și laude angajații, până când aceștia nu demonstrează, pe termen lung, că sunt capabili să ducă la bun sfârșit sarcinile oferite.  

Care este clasamentul zodiilor cu noroc la bani 

Pe locul al doilea în topul celor mai bogați oameni ai lumii se clasează zodia Pești, cu 22 de miliardari născuți sub acest semn. 

În ordine, urmează: zodia Rac, zodia Taur, zodia Leu, zodia Scorpion, zodia Gemeni, zodia Berbec, zodia Vărsător, zodia Fecioară, zodia Săgetător și zodia Capricorn. 

Sursă foto: Shutterstock