Care sunt cele mai rele şi duşmănoase zodii. Trebuie să te fereşti de ele

1 horoscopul saptamanii 9 15 septembrie jpg jpeg

În timp ce unele zodii impresionează prin bunătatea lor, altele sunt extrem de rele şi duşmănoase, potrivit astrologilor.

Fiecare persoană are maliţiozităţile ei, căci nimeni nu este perfect. Dar cei mai mulţi îşi controlează aceste porniri sau nu fac rău cu bună ştiinţă.

Însă nativii din unele zodii fac excepţie. E bine să ştii care sunt şi să fereşti de ei, căci, odată ce i-ai supărat, nu mai e cale de întoarcere.

Născuţi sub semne zodiacale puternice, au un caracter răzbunător şi nu vor ezita să se manifeste atunci când consideră că sunt îndreptăţiţi.

Care sunt zodiile cele mai rele şi duşmănoase din tot horoscopul, află mai jos:

3 zodii care suferă enorm în dragoste. Sufletul lor va fi cu greu împlinit 100%

Scorpion

Scorpionul este văzut ca cel mai negru semn zodiacal, potrivit unica.ro. El este cea de-a opta zodie şi ocupă cea de-a opta casă. În numerologie, cifra opt este cifra distrugerii. Cea de-a opta casă simbolizează sexul, moartea şi renaşterea. Planeta lor tutelară este Pluto, planeta lui Hades, zeul Infernului. Pluto este planeta asociată corupţiei şi a folosirii greşite a puterii. Asta îi face pe Scorpioni să fie extrem de puternici, dar intoleranţi.

Vor reuşi în viaţă pentru că nu vor tolera miciunile şi vor şti ceea ce îşi doresc. Din păcate, Scorpionul va fi extrem de duşmănos cu persoanele care au aceleaşi calităţi, care îi vor sta în cale. Animalele asociate cu acest semn zodiacal spun multe şi despre caracterul lui: scorpionul, păianjenul şi şarpele. Toate aceste animale au potenţial veninos.

Capricorn

Capricornul este o zodie contradictorie, pare inofensivă, dar ascunde multe secrete şi duşmănii. Semnul Capricorn se va dispensa repede de persoanele care nu-l ajută sau nu îi aduc contribuţii destinul său, va folosi oamenii pentru a-şi atinge scopul. Acest semn este unul foarte practic, va ştii să administreze banii şi să aloce bugete. Din păcate, astfel de oameni scrupuloşi şi organizaţi vor duşmăni pe ceilalţi care nu îndeplinesc aceste calităţi.

A zecea casă este casa dominată de Capricorn, este casa succeselor în carieră, a managerilor, a oamenilor puternici. De aceea, puterea le aduce capricornilor şi avere. Averea le aduce respectul celorlalţi. Cine nu respectă Capricornul va avea de suferit. Zodia Capricorn nu îşi dezvăluie niciodată emoţiile, aşa că va dispreţui oamenii care plâng sau râd cu uşurinţă.

Martie, lună de foc pentru Vărsător! Horoscop pentru fiecare zodie în luna Mărţişorului!

Peşti

Peştii nu suportă să fie contrazişi. Vor duşmăni în linişte pe toţi cei care nu îi înţeleg. Planeta tutelară Neptun le va aduce instabilitate, superficialitate şi plictiseală. Trăind în lumea lor perfectă, dar imaginară nu înţelege că oamenii nu vor să fie mereu ajutaţi sau sfătuiţi. Neînţelegerile astea îi fac ţâfnoşi, duşmănoşi şi instabili emoţional, dar ceilalţi nu vor şti niciodată ce e în sufletul lor pentru că nativii zodiei Peşti tac mâlc, ca orice peşte.Recente

596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg