Câți copii vei avea și cum te vei comporta ca părinte în funcție de zodie

Zodia pe care o ai poate să dezvăluie multe lucruri interesante despre personalitatea și stilul tău de viață. Poți afla inclusiv câți copii poți avea în această viață și cum te vei comporta ca părinte! 

image

Dacă prețuiești intimitatea, precum nativii din zodia Scorpion, poți considera că un singur copil îți va fi de ajuns, însă dacă ești un familist convins, precum cei din zodia Rac, sunt șanse mari să îți dorești cel puțin doi copii. Iată ce spune astrologul Skye Alexander despre fiecare zodie! 

Citește și: Ce nuanță de păr ți se potrivește în funcție de zodie 

Berbec (21 martie - 20 aprilie) 

Nativii din zodia Berbec își păstrează atitudinea copilărească inclusiv când se trec prin încercările vieții. Asta înseamnă că pot fi părinți grozavi, deoarece sunt întotdeauna pregătiți să se joace cu cei mici. Prin urmare sunt șanse mari să își dorească mai mulți copii, nu doar unul singur. 

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Afectuoși, generoși și grijulii, nativii din zodia Taur vor fi părinți devotați, indiferent de câți copii vor avea. Taurii iubesc copiii și din acest motiv le vor oferi toată atenția și dragostea lor. 

Gemeni (21 mai - 21 iunie)

Cei născuți în zodia Gemeni sunt foarte buni comunicatori și s-ar putea să își dorească cel puțin doi copii pentru a-i ghida în viață. Gemenii vor fi pregătiți să își ajute copiii la teme și să îi susțină în viața profesională, spune astrologul. 

Rac (22 iunie - 21 iulie) 

Racul este zodia asociată cu familia și casa. Ca atare, este firesc ca acest semn de apă să își dorească să aibă mai mulți copii. Scopul acestor nativi este să își îngrijească familia cât vor trăi, așa că așteaptă-te ca un Rac să fie foarte implicat în creșterea copiilor! 

Vezi și: Plăcerile vinovate în funcție de zodie. Cui îi place să gătească și cine este dependent de telefon 

Leu (22 iulie - 22 august) 

Cunoscuți pentru că le place să fie în centrul atenției, părinții din zodia Leu își vor încuraja copiii să aibă o personalități îndrăznețe. Își doresc să se mândrească cu copiii lor, așa că îi vor încuraja în profesia pe care o vor alege. 

Fecioară (23 august - 21 septembrie) 

Zodia Fecioară este cunoscută pentru perfecționismul de care dă dovadă, așa că sunt șanse mari să își dorească un singur copil pe care să îl crească exemplar. În acest fel, Fecioara îi va oferi toată atenția ei. 

Balanță (22 septembrie - 21 octombrie) 

Nativii din zodia Balanță iubesc copiii, dar nu le place să trăiască într-un haos, așa că sunt șanse mari să nu își dorească o familie numeroasă. Pentru că nu vrea să se confrunte cu o dezordine copleșitoare, o Balanță va opta pentru cel mult doi copii. 

Scorpion (22 octombrie - 21 noiembrie) 

Scorpionii prețuiesc intimitatea și le place să mențină controlul asupra mediului în care trăiesc. Așa că, pentru a minimiza incertitudinile și supărările, acești nativi pot alege să aibă familii mici. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) 

Nativii din zodia Săgetător iubesc să experimenteze lucruri noi, așa că sunt șanse mari să își dorească o familie numeroasă alături de care să călătorească în lume. Părintele Săgetător își va încuraja copiii să încerce lucruri noi și să își lărgească orizonturile chiar și la vârste fragede. 

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie) 

Ideea de moștenire este importantă pentru nativii din zodia Capricorn, așa că își pot dori cel puțin trei copii care să continue linia de sânge. În timpul vieții vor munci pentru a le asigura copiilor confortul de care au nevoie! 

Vărsător (21 ianuarie - 19 februarie) 

Cei din zodia Vărsător sunt independenți, iar pentru că au o nevoie constantă de libertate pot evita responsabilitățile parentale. Unii pot avea tendința să își dorească o familie mică, cu cel mult doi copii, iar alții pot decide să nu facă deloc copii. În calitate de părinte, un Vărsător le va oferi copiilor libertatea pe care și-o doresc. 

Pești (20 februarie - 20 martie) 

Bânzi și empatici, nativii din zodia Pești iubesc copiii, dar sunt copleșiți de stresul care vine odată cu creșterea lor. Astfel, ar putea alege să facă un singur copil pe care să îl crească și să îi ofere tot ce are mai bun. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg