Ce emoticon te reprezintă în funcţie de zodia ta?

Emoticoanele pe care le folosim cel mai des spun ceva despre noi. Unele pot fi corelate cu trăsăturile semnului zodiacal. Vezi care dintre ele te reprezintă!

image

Reprezentări creative ale emoțiilor noastre, emoticoanele ne ajută să transmitem mesaje mai uşor. Se spune că o imagine spune mai multe decât o mie de cuvinte și, în cazul emoticoanelor, chiar este adevărat. Când trimitem mesaje, trimitem e-mailuri sau discutăm cu colegii de muncă, aceste imagini minuscule transmit emoții pe care cuvintele pur și simplu nu le pot capta. Adaugă o doză de divertisment conversațiilor noastre. Cu fiecare actualizare tehnologică care aduce o nouă serie de emoticoane poate fi greu să-l găsești pe cel perfect care să se potrivească cu ambianța ta.

Berbec -  🔥

Inteligent și aventuros, nu există un semn mai pasionat. Un Berbec va arde o lumânare la ambele capete și va oferi 110% când se implică într-un proiect important pentru el. De aceea se potrivește ca Berbecul să fie un emoticon de foc. Este simbolul perfect pentru pasiunea lor arzătoare, energia şi spiritul de foc.

Taur - 🌲 sau🌻

Încăpățânat și ambiţios, Taurului i se potriveşte emoticonul copacului sau o plantă. Este semnul naturii lor stabile. Este de încredere și are o loialitate mai adâncă decât rădăcinile unui copac. Desigur, emoticonul cu diamant este aproape la fel de perfect, pentru că îi plac lucrurile frumoase care îi şi aduc un anume confort.

Gemeni - 🦋

A existat vreun alt emoticon care să aibă sens pentru fluturele social al zodiacului? Ești mereu în mișcare, fiind ocupat cu o varietate de hobby-uri și grupuri de prieteni. Nu-ți place să te laşi cuprins de îngrijorări. Preferi să păstrezi lucrurile simple. Fluturii simbolizează tot ceea ce iubește distracția și spiritul tău liber.

Rac - 🌊 sau 🌙

Ca semn de apă, cea mai potrivită alegere sunt valului. Eşti capricios ca marea, dar cu o adâncime greu de măsurat dintr-o privire. Ești învăluit în mister, ai emoții profunde, prin urmare, ai tendința să iei decizii în funcţie de sentimentele tale. La fel ca partea întunecată a lunii (care îţi guvernează semnul zodiacal), poate fi greu să știi ce se întâmplă cu adevărat în mintea ta. Ce emoticon mai bun pentru tine decât semiluna? Frumusețea și magia care înconjoară strălucirea lunii este perfectă pentru propriile tale vibrații.

Te-ar mai putea interesa: Cum s-a născut emoticonul Smiley. A fost vândut pe nimic de creatorul lui

Leu – 🌞 , 👑 sau 🎤

Soarele, care îţi guvernează semnul zodiacal, poate fi un emoticon care să te reprezinte bine, dar şi un microfon, cum îţi place să atragi atenţia. Soarele strălucitor surprinde personalitatea ta carismatică. Uneori, egocentrist, soarele este nucleul sistemului nostru solar, exact acolo unde Leul preferă să se găsească. Şi emoticonul care reprezintă o coroană ar fi o alegere bună. Emoticonul microfonului simbolizează atât dragostea ta pentru scenă, cât și natura ta deschisă.

Fecioară – 🔍 sau 💎

Cum eşti orientat spre detalii şi unul dintre nativii cei mai inteligenţi, eşti reprezentat de emoticonul lupă. Întotdeauna pui ochii pe lucrurile mărunte și nu-ţi scapă nimic din ce este important. Curiozitatea acerbă și dorința Fecioarei de a găsi un sens în orice ar putea înseamna că i se potriviesc şi emoticoanele care reprezintă pietre preţioase, cristale.

Vezi și: Zodiile care îți vor strica vacanța. De ce să nu pleci cu ele în călătorie

Balanţă – ⚖️ sau 🪩

Dulce, armonios, iubitor, nativul Balanţă este reprezentat de semnul balanţei cau de un cântar. Vrea ca toată lumea și totul din viața lui să aibă echilibru. Atâta timp cât justiția prevalează, acest nativ va fi liniștit. Ar putea fi diplomatul perfect, dar inima îi este și mai mare, așa că un emoticonul cu floare de cireș ar putea fi potrivit, pentru că ar sublinia dragostea lui pentru frumos. Există o latură extrovertită a personalității sale și-i place să cunoască oameni noi, motiv pentru care emoticonul glob disco este, de asemenea, potrivit.

Scorpion – 🔮 sau 🕵️

Natura intensă și misterioasă a acestui nativ este ușor de interpretat greșit. Pentru mulți, Scorpionii pot fi la fel de greu de citit ca un glob de cristal. Sufletul Scorpionului este plin de dragoste pentru mistic și de o dorință de a căuta necunoscutul, la fel ca cei care caută răspunsurile în globul de cristal. Cum este curios din fire, i s-ar mai potrivi şi emoticonul detectivului.

Săgetător - 🗺️ sau ⭐️

Te-ai oprit suficient de mult în aventurile tale pentru a căuta pe internet. Nu este un mare mister faptul că emoticunul hărții lumii este cea mai bună alegere pentru tine, cum eşti orientat spre obiective noi şi spre locuri noi de descoperit. Şi un emoticon stea este la fel de bun pentru tine, cu tot optimismul și vibrațiile tale pozitive.

Capricorn - ⛰️sau 💎

Cineva atât de practic, răbdător, consecvent, muncitor și ambiţios ca nativul Capricorn nu ar putea avea un alt emoticon mai bun decât un munte. Este nevoie de un suflet neiertător și încăpățânat pentru a aborda un munte. Nimeni nu știe cum să facă față presiunii ca tine. Așa cum un diamant se formează doar după ce a învățat să suporte căldura şi a fost şlefuit cu greu, ești mai dur și străluceşti mai mult datorită muncii grele pe care o depui. De aceea, ţi s-ar potrivit şi emoticonul diamant.

Vărsător - 🌬️ sau 🛸

Unul dintre semnele de aer, Vărsătorul este la fel de liber ca briza care pune în mişcare crengile copacilor în zilele cu vânt. Gânditor abstract, vântul nu poate fi prins, la fel ca Vărsătorul detașat. Imprevizibil, dar prietenos, un emoticon vânt le reprezintă perfect spiritul. Oamenii te numesc rebelul sau extraterestrul zodiacului, dar asta nu te deranjează. Deschis la minte, ești mândru că știi că faci lucrurile în felul tău și nu ți-e frică să provoci agitație pentru a face lucrurile să se miște într-o direcție pozitivă.

Peşti - 🦄 sau 🐠

Nativul Peşti visează întotdeauna şi caută legatura cu nevăzutul dincolo de ceea ce văd alţii. Emoticonul pește sau banc de peşti este semnul care te reprezintă, mai ales că adori să lucrezi în echipă, să faci parte dintr-un grup, dar şi să stai singur, la nevoie. Este o parte cheie a dualității tale. S-ar putea să fii considerat naiv sau excesiv de idealist, dar nu laşi aceste păreri să te împiedice să cauți magia în alții. Emoticonul unicorn simbolizează misticismul și credința că orice este posibil dacă tu crezi.

FOTO: Shutterstock



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg