Plăcerile vinovate în funcție de zodie. Cui îi place să gătească și cine este dependent de telefon

Fiecare are câte o plăcere vinovată - unele persoane se simt bine când testează rețete noi, în timp ce altele când încearcă jocuri noi. Ești gata să descoperi ce plăceri vinovate au persoanele din jurul tău? Răspunsul ți-l oferă astrologia! 

image

Astrologia deține multe informații prețioase - de la cum să fii fericit în funcție de zodie, până la compatibilitatea ideală cu semnul tău zodiacal. De asemenea, zodiile pot fi atrase de anumite activități pe care preferă să le țină ascunse de ochii curioșilor. Spre exemplu, nativilor din zodia Berbec le place să urmărească reality-show-uri. Competiția îi atrage, așa că poveștile persoanelor de la TV îi emoționează sau îi distrează. 

Citește și: Zodia îți dezvăluie ce te enervează cel mai mult. Rutina, schimbarea sau mediul neîngrijit? 

Cei născuți în zodia Taur sunt atrași de mâncarea rafinată, iar gătitul este plăcerea lor nevinovată, pe când Gemenii trebuie să fie de acord că le place să petreacă mult timp pe rețelele de socializare. Ei trebuie să știe tot ce se întâmplă în jurul lor, așa că nu pot să trăiască fără telefon. 

Plăcerea nevinovată a Racilor este grădinăritul, iar când vremea nu permite acest lucru, ei cumpără pentru cei dragi buchete speciale de flori. Unui Leu îi place să petreacă timp cu prietenii și nu îi pasă de banii pe care îi pierde, de aceea, plăcerea lui vinovată este cheltuitul banilor. 

Unei Fecioare cel mai mult îi place să urmărească oamenii pe ascuns și să le analizeze comportamentul, iar Balanța este atrasă de reorganizarea spațiului în care locuiește. Lectura este plăcerea unui Scorpion, în special cititul romanelor de dragoste, iar unui Săgetător îi place să își planifice călătoriile. 

Vezi și: Nu știi ce pisică să alegi? Ține cont de zodia în care te-ai născut! 

Ce îi place cel mai mult unui Capricorn să facă? Ei bine, să stea în patul său confortabil și chiar să lucreze din acest loc. Un Vărsător oricând va renunța la ieșirile în oraș pentru o sesiune de jocuri online, pe când cei născuți în zodia Pești se relaxează când își exprimă sentimentele prin plâns. Mai ales când nimeni nu se află în preajma lor!

Sursă foto: Shutterstock  Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg