Ce îți aduce luna martie în funcție de zodie. Îți vei găsi, în sfârșit, marea dragoste?

Primăvara vine cu oportunități pentru multe zodii din horoscop! Unii nativi au șanse mari să își găsească, în sfârșit, marea dragoste, în timp ce alții sunt susținuți de astre să avanseze la locul de muncă. 

image

Cu toții așteptăm aerul cald de primăvară, iar dacă acest anotimp aduce și vești bune din punct de vedere astral, avem un alt motiv de bucurie. Iată ce previziuni au astrologii pentru fiecare zodie! 

Berbec 

În luna martie, nativii născuți în zodia Berbec au șanse mari să își consolideze relațiile existente sau să cunoască persoane noi, de încredere. În perioada imediat următoare, va intra cineva în viața ta care te va face să te simți în siguranță și să ai mai multă încredere în tine. Dacă ți-ai găsit deja sufletul pereche, a sosit momentul ca relația ta să treacă la nivelul următor! 

Taur 

În ultima perioadă te-ai axat mai mult ca niciodată pe muncă, iar partenerul de viață s-a simțit neglijat. Poate că ar fi mai bine să te concentrezi mai mult asupra relației de cuplu! Dacă nu ai un partener de viață, analizează-ți greșelile din trecut și fii deschisă la schimbări! 

Citește și: Menirea pe care o ai în funcție de zodie. Semnele de Apă se bazează pe emoții 

Gemeni 

Dacă ești singură, în această lună ai șanse mari să îți întâlnești sufletul pereche.  Socializează mai mult și nu te teme să iei inițiativa! Dacă ești într-o relație, arată-i partenerului că îl iubești prin mici gesturi. 

Rac 

În perioada imediat următoare nu este indicat să iei decizii majore. Vei simți nevoia să iei o pauză de la activitatea ta și poate că o vacanță ți s-ar potrivi. Îți sugerăm să încerci o destinație caldă, unde te-ai putea simți în elementul tău. Ai grijă cu cine pleci la drum! Mergi alături de familie sau de persoane de încredere. 

Leu 

În luna martie, Leii se pot simți neglijați de către partenerii de viață, prin urmare sunt șanse mari să se axeze mai mult pe muncă. Așadar, ei pot avansa în carieră, însă trebuie să își rezolve și problemele din cuplu. 

Fecioară 

Primăvara aduce schimbări în viața Fecioarelor - poate că vor fi dispuse să își facă o nouă tunsoare, să urmeze un regim de slăbit, să se apuce de sport ori să înceapă un curs de dezvoltare personală. Orice vor alege să facă, Fecioarele sunt susținute de astre! 

Balanță 

După o perioadă în care nu te-ai simțit bine din punct de vedere fizic sau emoțional, a sosit momentul să te relaxezi. Include în rutina ta meditația, sportul, lectura sau orice altă activitate care îți face bine! 

Vezi și: Vremea care îți descrie cel mai bine zodia. Te simți bine când plouă sau când afară este foarte cald? 

Scorpion 

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi tentați să își caute un partener de viață ori să își răsfețe jumătatea cu daruri romantice și semnificative. Nu uita că vei întâlni persoana potrivită în momentul potrivit! Planurile de viitor nu sunt susținute acum. 

Săgetător 

În perioada următoare te poți lăsa influențat de factori externi. Dacă ești într-un conflict, ar trebui să te bazezi mai mult pe rațiune decât pe intuiție. Cei singuri pot fi pregătiți să intre în relații noi! 

Capricorn 

Zodia Capricorn va fi motivată mai mult ca niciodată să evolueze în carieră. Oportunitățile vor veni, însă nu trebuie neglijată nici partea personală. Poți întâlni pe cineva special! 

Vărsător 

În luna martie, Vărsătorului îi va fi greu să evite situațiile conflictuale. Nu rezolva problemele cu furie sau cu forța, ci caută soluția pașnică! Cei singuri, trebuie să dea dovadă de inițiativă și încredere. 

Pești 

Cei care nu sunt implicați într-o relația îți pot găsi sufletul pereche în luna martie, dar timiditatea și grijile îi pot împiedica să treacă la nivelul următor. Acordă timp vieții personale și fii mai încrezătoare! 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg