Cele mai active zodii din punct de vedere sexual

1 77072 original jpg jpeg

Când vine vorba despre sex, unii nativi nu se feresc să îşi arate dorinţele, dar şi calităţile înnăscute. În timp ce alţii sunt mai timizi, există zodii care fac din plăcere un obicei zilnic. Iată care sunt cele mai active 6 zodii din punct de vedere sexual.

Berbec

Guvernaţi de planeta Marte, nativii Berbec sunt cunoscuţi ca cei mai sexy oameni ai zodiacului. Femeile Berbec sunt foarte active şi entuziasmate când vine vorba despre amor. Pe de altă parte, bărbaţii Berbec pot fi surprinzători, fără să ştii la ce să te aştepţi din partea lor. Semn de Foc, ei nu prea ştiu să aibă răbdare şi sar repede peste preludiu. Vor să simtă plăcerea la intensitate maximă.

Taur

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că nativii Taur au o înclinaţie aparte pentru plăcerile carnale, mai ales pentru dragoste. Tandri şi iubitori, ei sunt în stare să facă fericit orice partener şi să îi satisfacă toate dorinţele. În plus, ei nu sunt prea pretenţioşi, aşa că te vor lăsa pe tine să alegi ora şi ziua în care vrei să ţi se dăruiască în totalitate.

Gemeni

Nativilor Gemeni le place aventura, flirtrul şi să cunoască persoane noi. De aceea, nu mai miră pe nimeni dacă îşi înşală partenerul de viaţă şi trăiesc o viaţă dublă, exact ca personalitatea lor. Semn de Aer, aceştia nu sunt foarte statornici în relaţie şi sunt mereu în căutare de ceva nou, din perspectivă sexuală, care să îi provoace şi să le aprindă flacăra pasiunii.

Balanţă

Nici nativii Balanţă nu se dezic de la plăcerea sexuală, însă pe ei trebuie să îi cucereşti în mod diferit. Nu vor intra în patul tău dacă nu începi, mai întâi, o discuţie intelectuală, care să le stârnească interesul. Abia după aceea îşi vor da seama dacă au sau nu o conexiune cu tine din punct de vedere emoţional. Pentru ei, sexul ţine de sentimente şi trăiri, aşa că să nu cumva să dai greş aruncându-te din prima asupra lor.

Vărsător

Dacă observi un bărbat care vine spre tine şi încearcă să te cucerească, înseamnă că acesta poate fi un nativ Vărsător. Asta pentru că ei au arta cuceririi în sânge şi ştiu să se facă plăcuţi instant. De obicei, nu sunt firi impulsive, însă sexul este slăbiciunea lor, aşa că fac tot ce le stă în putinţă pentru a ajunge în pat. Se spune că o bună parte din zi se gândesc la acest subiect şi sunt mai mereu doritori de experienţe noi.

Peşti

Nativii Peşti sunt şi ei pe listă, dar nu pentru că ar fi dependenţi de sex, ci pentru că sunt romanticii zodiacului, acei oameni visători care vorbesc despre sex gândindu-se la dragoste, sărutări tandre şi îmbrăţişări calde. Abia după ce stabilesc o conexiune emoţională cu un partener, vor putea să îşi arate personalitatea...în aşternuturi.

Sursă foto: www.smooth.com.auRecente

Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg