Cum afectează Soarele în Săgetător zodiile

1 78360 original jpg jpeg

De astăzi, Soarele intră în zodia Săgetător, ceea ce înseamnă curaj, optimism şi schimbare pozitivă în viaţa nativilor. Săgetătorul este un spirit liber, un aventurier, aşa că e bine să fii deschisă către noi oportunităţi şi să laşi în urmă tot ce ţi-a provocat suferinţă.

Berbec

Îţi faci planuri de călătorie pentru o minivacanţa ce bate la uşă. Ce-i drept, ai nevoie de puţină relaxare, aşa că nu ezita să profiţi de o excursie de zile mari. Cheamă-i pe cei dragi alături şi reîncarcă-ţi bateriile, căci te aşteaptă multe proiecte în care va trebui să te implici în totalitate.

Taur

Nu prea ai chef de muncă şi parcă te-ai săturat de tot ce te înconjoară. Ţi-ai dori să îţi schimbi meseria, însă acum nu e cel mai potrivit moment. Influenţa zodiei Săgetător asupra ta se va resimţi abia după data de 2 decembrie, când tensiunile cu cei din jur se vor diminua.

Gemeni

Ştii să îţi trăieşti viaţa la maximum şi, asemenea nativului Săgetător, faci din orice zi o mare petrecere. Nu îţi baţi capul cu problemele uzuale şi consideri că orice necaz are o rezolvare. Firea ta expansivă îi inspiră şi pe cei care te privesc.

Rac

Poate nu te-ai înţeles cu partenerul şi ai avut o perioadă mai proastă, însă acest lucru nu trebuie să îţi afecteze viziunea despre viaţă şi, mai ales, despre dragoste. Fii mai curajoasă şi încearcă, de fiecare dată, să spui în faţă tot ceea ce simţi. Doar prin comunicare vei reuşi să te eliberezi de lucrurile care te macină.

Leu

În ultima vreme, ai preferat să rămâi într-un con de umbră şi să îţi petreci timpul în singurătate. Nu numai că te-a influenţat emoţional acest lucru, dar te-a făcut să urăşti oamenii şi să îi consideri inamicii tăi. Vei porni conflicte greu de stins, iar mulţi dintre adversari îţi vor declara război pe viaţă.

Fecioară

Eşti foarte mulţumită de munca pe care o depui zilnic la locul de muncă şi ştii că meritele ţi se cuvin. Nu pune la suflet vorbele răutăcioase, căci invidia este pretutindeni. Totuşi, dacă ţi se oferă o oportunitate către un loc de muncă mai bun, nu da înapoi, orice ar fi!

Balanţă

Ai încercat să îţi faci o relaţie, numai că persoana cu care ai interacţionat nu ţi-a dat niciun răspuns, ba chiar te-a lăsat să aştepţi. Nu numai că eşti frustrată din această cauză, dar parcă nu mai vrei să auzi de noi idile. Ia o pauză de la întâlniri şi încearcă să te odihneşti, poate te-ai stresat prea mult din dorinţa de a fi totul perfect. Va veni şi momentul mult aşteptat!

Scorpion

O ceartă în familie te face să răbufneşti şi să arăţi tuturor ce spirit excentric eşti. Îţi place să deţii controlul, iar ceilalţi să îţi asculte ordinele. Nu uita că mulţi s-ar putea răzvrăti împotriva ta, dacă nu le acorzi dreptul la replică.

Săgetător

Eşti ambiţioasă şi ţi-ai propus să ajungi cât mai sus pe plan profesional, indiferent de situaţie. Nimeni nu îţi stă în cale, iar acum este perioada ta de glorie. Cu Soarele în casa ta, vei avea succes şi vei reuşi să îţi îndeplineşti toate obiectivele, fie ele legate de bani, de profesie sau de statut.

Capricorn

Munceşti foarte mult şi ai nevoie de o pauză, căci în curând nu vei mai da randament. Profită de câteva zile libere şi încearcă să te relaxezi alături de familie sau de cei dragi. Nu uita că echilibrul în toate este cheia succesului!

Vărsător

Ai avut o perioadă aglomerată, în care stresul şi-a spus cuvântul, însă influenţele Săgetătorului se vor resimţi puternic la sfârşitul lunii. Vei recăpăta energia de dinainte, iar lucrurile vor intra pe făgaşul normal. Trebuie doar să dai dovadă de multă răbdare!

Peşti

Nu eşti mulţumită de nimic din ceea ce faci şi ai tendinţa nu doar să te critici pe tine însăţi, dar şi pe cei din jur. Se pare că ai aşteptări mult prea mari de la persoanele cu care lucrezi, aşa că ai face bine să te trezeşti la realitate înainte să te lovească o criză de nervi. Încearcă să îţi păstrezi calmul şi să priveşti întotdeauna partea plină a paharului.

:Recente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg