Cum îţi răneşti partenerul în funcţie de zodie

1 75317 original jpg jpeg

Dragostea nu este numai despre fericire şi cele mai frumoase lucruri, ci poate aduce cu sine şi dezamăgiri, eşecuri sau sentimente neîmpărtăşite. În timp ce unii nativi iubesc şi rănesc în acelaşi timp, alţii se lasă conduşi de trăirile de moment.

Berbec

Eşti fascinată de tot ceea ce e nou şi asta s-ar putea să îţi dea multe bătăi de cap într-o relaţie. Din cauză că alţii îţi sar uşor în ochi, comentariile sau gesturile tale îi pot frânge inima partenerului tău. Aminteşte-ţi că cel care stă lângă tine nu este un obiect pentru care ţi-ai pierdut interesul, ci un om care îţi oferă sentimente.

Taur

Adori să fii înconjurată de cât mai multe persoane şi asta te poate face să fii uneori foarte posesivă în relaţia de cuplu. De aceea, partenerul tău ar putea să se simtă mai mult ca un obiect, pe care vrei să îl colecţionezi şi să îl manevrezi după bunul plac.

Gemeni

Te pui mai tot timpul pe primul loc şi ai tendinţa să uiţi că mai există şi ceilalţi în jurul tău. Renunţă la acest comportament de faţă cu persoana iubită, mai ales dacă sunteţi la început de relaţie căci asta o poate speria. De asemenea, e bine să înveţi să îţi asculţi partenerul de viaţă altfel va avea impresia că ai alte obiective ascunse.

Rac

Eşti o fire foarte sensibilă şi poţi fi rănită cu uşurinţă, dar în acelaşi timp, ai capacitatea să răneşti prin cuvinte. Asta pentru că dacă lucrurile nu ies aşa cum ţi-ai dorit sau pur şi simplu ai o zi mai proastă, eşti în stare să spui multe vrute şi nevrute, fără să te mai gândeşti la consecinţe.

Leu

Tu eşti fericită atât timp cât partenerul de viaţă te laudă şi te pune pe primul loc în viaţa lui. Dacă s-a întâmplat pentru un moment să acorde atenţie altor persoane din viaţa sa, începi să te superi, să devii o fire foarte geloasă şi să îi aduci reproşuri care dor mai tare ca orice.

Fecioară

Cu greu reuşeşte cineva să îţi intre în suflet iar atunci când o face, ai aşteptări foarte mari. De aceea, de multe ori ai tendinţa să critici şi să aştepţi perfecţiunea iar critica nu este constructivă pentru cel de lângă tine. Se poate simţi rănit şi îşi va îndrepta sentimentele spre altcineva.

Balanţă

Te îndrăgosteşti foarte repede, însă te plictiseşti şi mai repede. Un partener de viaţă se poate simţi neglijat în compania ta dacă va observa că îl respingi sau că nu mai prezintă un interes pentru tine. Dacă ţii cu adevărat, arată-i acest lucru zilnic, iar dacă nu vrei să mai fii într-o relaţie, apelează întotdeauna la sinceritate.

Scorpion

Firea ta misterioasă îi atrage pe ceilalţi ca un magnet, însă atunci când vine vorba să îţi deschizi sufletul, preferi să te retragi. Este pur şi simplu modul tău de a fi. Unii se pot simţi răniţi de faptul că nu le spui totul şi de aici se vor isca multe dispute. Încearcă să îţi depăşeşti temerile şi să fii mai deschisă.

Săgetător

Nu eşti o persoană foarte calmă şi spui multe, fără să îţi dai seama, la nervi. Există riscul ca într-un exces de furie să îţi jigneşti partenerul sau să devii o persoană violentă, ceea ce îl va determina să se îndepărteze, în mod sigur.

Capricorn

Eşti atât de dedicată vieţii profesionale, încât uiţi că mai ai şi o relaţie. Persoana de lângă tine care te iubeşte o va face necondiţionat, însă e important să îi acorzi atenţie şi să îi arăţi că îţi pasă de relaţie. Altfel, se va produce o ruptură şi unul dintre voi va suferi.

Vărsător

Eşti o fire mai rece în relaţii şi nu oferi întotdeauna ceea ce îşi doreşte şi partenerul tău. Îţi place să îţi păstrezi mintea limpede şi integritatea, iar dragostea este pentru tine ceva simbolic. Omul de lângă tine va avea mari probleme cu tine dacă nu vei şti să vorbeşti cu el şi vei prefera să fii tăcută şi să faci lucrurile de una singură.

Peşti

Dacă simţi că eşti copleşită de un sentiment atât de puternic precum dragostea, ai tendinţa să te refugiezi şi să devii indecisă. Nu ştii dacă e bine sau nu ce faci şi îţi ia cam mult timp să te decizi dacă vrei sau nu să intri într-o relaţie. Tocmai această nesiguranţă îl face să sufere pe partenerul tău şi îi ridică semne de întrebare cu privire la un viitor comun.

Sursă foto http://www.hdwallpaper.nuRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg