Cum te înţelegi cu rudele în funcţie de zodie

1 58420 original jpg jpeg

Sărbătorile de iarnă sunt cea mai bună ocazia pentru ca familia să se strângă laolaltă lângă pomul împodobit. Însă tot acum certurile se pot isca din senin. Iată cum le poţi evita!

Berbec

Familia ta ştie de glumă,dar totul trebuie să aibă o limită. Ai grijă ca ceea ce spui să nu rănească vreun orgoliu şi respectă-i pe cei din jur,iar fiecare întrunire de familie va fi un moment aşteptat cu nerăbdare de toată lumea.

Taur

Dacă este vreo trăsătură care te caracterizează aceasta este echilibrul. Nu-ţi plac certurile şi vei interveni în orice moment pentru a aplana un eventual conflict. Pentru ca demersul tău să dea roade,încearcă să găseşti cea mai bună soluţie care să mulţumească ambele tabere fără să lase loc de resentimente.

Gemeni

Eşti o persoană veselă şi jovială care atrage ca un magnet familia în jurul ei. Rudele tale ţin atât de mult la tine încât sunt gata să treacă peste orice conflicte doar ca să te vadă pe tine fericită. Şi în niciun caz nu-ţi vor strica bucuria sărbătorilor cu un scandal fără rost.

Rac

Atâta timp cât rudele tale nu te vor stresa cu întrebări indiscrete despre viaţa ta persoanlă,nici tu nu vei căuta motive de ceartă. Totodată preferi să te întrebe pe tine direct şi nu să te bârfească pe la spate. În caz contrar,vei spune ce ai de zis de faţă cu toată lumea,gest ce poate stârni mici nemulţumiri.

Leu

Deteşti ca cineva să-ţi spună ce trebuie să faci. Pentru a nu strica armonia din familie este bine să mai laşi puţin de la tine şi să nu te superi din orice. În fond,cei dragi ţin la tine şi dacă-ţi oferă un sfat este pentru că-şi doresc tot ce e mai bun pentru tine.

Fecioară

Nu eşti o persoană care se supără uşor,dar atunci când izbucneşti,este vai de cel care-ţi iese în cale. Dacă pe la urechile tale ajunge vreo vorbă mai deranjantă încearcă să nu o bagi în seamă,pentru că nu merită să-ţi strici sărbătorile doar dintr-o simplă bârfă.

Balanţă

Veselia ta este molipsitoare pentru cei din jur,iar orice gând negativ nu-şi are locul în mintea lor în aceste zile. Eşti sufletul petrecerii,iar dacă dintr-o întâmplare apare o mică tensiune,o glumă de-a ta va destinde cu siguranţă atmosfera.

Scorpion

Pentru ca sărbătorile să fie cu adevărat magice,ai grijă să ai în preajmă persoane la care ţii cu adevărat şi care te iubesc. Atunci când eşti înconjurată doar de cei dragi este imposibil să izbucnească vreun conflict.

Săgetător

Eşti subiectul unei polemici? Pentru a nu pune mai rău paie pe foc,ai grijă să te retragi elegant şi astfel spiritele se vor linişti.

Capricorn

Ştii că eşti o persoană capabilă şi hotărâtă şi nu suporţi ca altcineva să-ţi pună la îndoială deciziile. Pentru a evita un eventual conflict încearcă să fii cât mai calmă şi să te gândeşti că ar fi păcat să strici bucuria celor din jur doar din cauza unei persoane.

Vărsător

Dacă izbucneşte un scandal exact în mijlocul petrecerii de Crăciun,cu siguranţă nu tu eşti capul răutăţilor. Dimpotrivă,vei fi prima care va interveni,deoarece ştii că oamenii au tendinţa să te asculte.

Peşti

Mereu găseşti un subiect de discuţie cu cei din jur,întrucât eşti o persoană căreia îi place să citească foarte mult. Totuşi ai grijă să nu spui mai mult decât trebuie şi să faci pe cineva să se simtă mai prejos. Fii diplomată,dar fără să pari superioară,iar cei din jur te vor îndrăgi imediat.

Citeşte şi:

De sărbători,regăseşte-ţi liniştea în familie!

5 escapade ideale pentru o familieRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg