Cum te poate influența zodia părinților tăi. Fiecare semn zodiacal transmite valori diferite!

Când vrem să aflăm mai multe despre noi înșine, ne îndreptăm atenția asupra zodiilor noastre. Dar cum rămâne cu persoanele din jur? Semnele zodiacale ale părinților noștri ne pot influența personalitatea. Iată cum! 

image

Zodia este unul dintre factorii care contribuie la personalitatea cuiva. Inclusiv zodiile părinților tăi contează, deoarece pot spune multe despre trăsăturile lor dominante și despre modul în care te-au crescut.

De exemplu, știm că nativii din zodia Fecioară sunt foarte organizați și direcți în exprimare, ceea ce le poate influența stilul parental. Pe de altă parte, nativii din zodia Taur sunt calmi și răbdători cu copiii lor, iar părinții din zodia Berbec sunt adesea energici, entuziaști și dornici să își încurajeze copiii să își urmeze pasiunile. Zodiile ne spun multe și despre modul în care ei comunică. Spre exemplu, poate că tatăl tău vorbăreț s-a născut în zodia Gemeni sau Leu, iar mama ta înțeleaptă este în zodia Scorpion.

Citește și: Cele mai empatice semne zodiacale. Te poți baza oricând pe ele! 

Scopuri și valori 

Semnele zodiacale pot indica, de asemenea, care sunt scopurile și valorile părinților, ceea ce te influențează, în mod inevitabil. De pildă, un părinte din zodia Berbec sau Leu îi poate insufla copilului curajul și încrederea în sine, cel din zodia Rac îl va învăța să valoreze familia, pe când o Balanță o să-i transmită copilului cât de importantă este educația în integrarea socială. Părinții Gemeni încurajează deschiderea și învățarea continuă, iar Taurii stabilitatea și siguranța. 

Citește și: Cei mai buni tați în funcție de zodie. Sunt topiți după copiii lor! 

De la o Fecioară vei învăța cum să fii preocupat de binele și de starea ta de sănătate, iar dacă ai un părinte din zodia Capricorn, cel mai probabil ai învățat să nu te lamentezi, ci să înaintezi cu răbdare în direcția obiectivelor tale. Caracterul puternic, voința de fier și abilitățile de manipulare pot fi transmise de la un părinte din zodia Scorpion, iar dorința de a evolua în permanență se poate moșteni de la un Săgetător. Un părinte în zodia Vărsător își învață copilul să respecte independența, iar un nativ Pești îl îndrumă să se dezvolte din punct de vedere spiritual. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg
5 nativi cu fler de antreprenor Sursa foto shutterstock 1407802490 jpg
Targul de Craciun Planeta Craciun jpeg