Cum te poate influența zodia părinților tăi. Fiecare semn zodiacal transmite valori diferite!

Când vrem să aflăm mai multe despre noi înșine, ne îndreptăm atenția asupra zodiilor noastre. Dar cum rămâne cu persoanele din jur? Semnele zodiacale ale părinților noștri ne pot influența personalitatea. Iată cum! 

image

Zodia este unul dintre factorii care contribuie la personalitatea cuiva. Inclusiv zodiile părinților tăi contează, deoarece pot spune multe despre trăsăturile lor dominante și despre modul în care te-au crescut.

De exemplu, știm că nativii din zodia Fecioară sunt foarte organizați și direcți în exprimare, ceea ce le poate influența stilul parental. Pe de altă parte, nativii din zodia Taur sunt calmi și răbdători cu copiii lor, iar părinții din zodia Berbec sunt adesea energici, entuziaști și dornici să își încurajeze copiii să își urmeze pasiunile. Zodiile ne spun multe și despre modul în care ei comunică. Spre exemplu, poate că tatăl tău vorbăreț s-a născut în zodia Gemeni sau Leu, iar mama ta înțeleaptă este în zodia Scorpion.

Citește și: Cele mai empatice semne zodiacale. Te poți baza oricând pe ele! 

Scopuri și valori 

Semnele zodiacale pot indica, de asemenea, care sunt scopurile și valorile părinților, ceea ce te influențează, în mod inevitabil. De pildă, un părinte din zodia Berbec sau Leu îi poate insufla copilului curajul și încrederea în sine, cel din zodia Rac îl va învăța să valoreze familia, pe când o Balanță o să-i transmită copilului cât de importantă este educația în integrarea socială. Părinții Gemeni încurajează deschiderea și învățarea continuă, iar Taurii stabilitatea și siguranța. 

Citește și: Cei mai buni tați în funcție de zodie. Sunt topiți după copiii lor! 

De la o Fecioară vei învăța cum să fii preocupat de binele și de starea ta de sănătate, iar dacă ai un părinte din zodia Capricorn, cel mai probabil ai învățat să nu te lamentezi, ci să înaintezi cu răbdare în direcția obiectivelor tale. Caracterul puternic, voința de fier și abilitățile de manipulare pot fi transmise de la un părinte din zodia Scorpion, iar dorința de a evolua în permanență se poate moșteni de la un Săgetător. Un părinte în zodia Vărsător își învață copilul să respecte independența, iar un nativ Pești îl îndrumă să se dezvolte din punct de vedere spiritual. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg