Horoscop bilunar. Eclipsa de Soare schimbă tot ce știam că e stabil și puternic

Eclipsa de Soare din zodia Taur, din 30 aprilie, provoacă schimbări radicale și bruște în zone ale vieții în care lucrurile păreau solide precum pietrele. Fiecare nativ din zodiac va resimți turbulențe puternice, iar timp de două săptămâni (până pe 12 mai 2022) vom avea timp să ne minunăm de provocări și să facem curat după „petreceri‟.

image

Începând cu ziua a doua a lunii mai, Venus traversează zodia Berbec, caracterizată prin îndrăzneală și nerăbdare, și ne pune în fața unor fapte pe care trebuie să le acceptăm. Mai mult, vom fi încurajați să ne asumăm riscuri în tot ceea ce facem, în mod special când vine vorba despre legarea unor conexiuni profitabile pe termen lung. A doua săptămână a lunii are foarte puține aspecte planetare, ceea ce înseamnă că ne dă spațiu și ne permite să facem pauză și să ne recalibrăm. Spre finalul intervalului previzionat, adică pe 10 mai, Mercur începe mișcarea retrogradă în Gemeni, în timp ce Jupiter se mută în Berbec; aceste contexte astrale ne influențează să reflectăm asupra trecutului și să stabilim obiective puternice pentru viitor.

Citește în continuare previziunile astrale oferite de astrologul „Click!‟ Lorina, în exclusivitate pentru revista „Click! pentru femei‟.

Berbec

Riscurile excesive pot provoca daune, atât în dragoste, cât și în planul care ține de finanțe. Unele native chiar renunță în mod intenționat la carierele lor de dragul familiei. Veți avea dorința de a avea grijă de oamenii apropiați și de a vă aranja cazarea, dacă plecați în deplasare. Se pare că norocul vă surâde acum și vă va însoți în multe dintre eforturile voastre, așa că nu vă speriați de rapiditatea derulării evenimentelor.

Taur

Astrele vă recomandă să stabiliți contacte, să socializați și să comunicați mai mult cu partenerii sau cu colaboratorii de afaceri. Astfel, puteți evita rutina, o mulțime de probleme ale planului psihologic și chiar vă puteți întâlni cu sufletul-pereche. Ascultați-vă intuiția, pentru că vă va spune cu cine să cooperați și cu cine să vă faceți griji în această săptămână. În weekend, veți avea multe de făcut, treburi cotidiene cu care ați rămas în urmă.

Gemeni

Impulsul de moment și riscul excesiv ar putea conduce la consecințe ireparabile. Calm și putere vă sugerez să aveți, inclusiv la volan, zilele astea, și poate că ar fi mai indicat să amânați plecările pe cât se poate. Astrele sugerează că echilibrul vostru este acum acasă, în familie, alături de cei dragi, în special lângă mama. Situația financiară pare a fi neuniformă, e vorba că a cheltui mult e necesar, se impune.

Rac

Dacă în primele trei zile cresc tendințele de a fi înșelate, a înșela sau a vă autoamăgi, de miercuri, 4 mai, și până la sfârșitul perioadei, pot exista întârzieri și neînțelegeri asociate cu uitarea sau neatenția. Pentru că fac referire la aspectele lui Mercur atunci când afirm asta, vă atenționez că, de asemenea, timpul nu este favorabil pentru examene. Nu înseamnă că e interzisă învățarea ci, din contră, este bine să repetați mai bine materia.

Leu

Va crește probabilitatea ca documentele să fie refăcute de mai multe ori sau oameni importanți din viața voastră se pot îmbolnăvi brusc, dându-vă planurile peste cap. Una peste alta, astrele vă vor testa răbdarea. Încercați să nu vă supărați, să nu le puneți la inimă, căci altfel vă puteți îmbolnăvi prin reactivarea unor boli cronice. Cea mai mare grijă trebuie să o aveți în zilele de 28, 30 aprilie și 12 mai.

Fecioară

Este greu pentru voi să iasă lucrurile toate așa cum le doriți, pentru că depindeți mult de ceea ce fac alții. Medical, nu supraîncărcați coloana vertebrală și articulațiile, precum și atenție la calitatea alimentelor și băuturilor consumate! Săptămânile acestea sunt totuși un moment bun pentru programele de recuperare și prevenire. La job în ciuda faptului că nu veți fi mulțumite de ceva, conducerea va aprecia realizările recente.

Balanță

Aveți deschidere să vă redecorați casa, să o înfrumusețați așa cum vă place vouă, să primiți cu căldură oameni dragi ori chiar să câștigați venituri suplimentare muncind de acasă. Financiar, vă descurcați, dar o veți face și mai bine dacă veți apela la un specialist, dacă veți solicita asistență profesională. Plusuri pe care să le puneți în cont de economii nu vor fi, căci acum pentru voi banul o să circule des, deci și cheltuielile se măresc.

Scorpion

Puteți achiziționa calculatoare, inovații tehnice și programe de instalare. Intuiția vă ajută să ieșiți din situațiile dificile, căci pe baza ei o decizie înțeleaptă va veni din senin. De asemenea, aveți întregul sprijin al partenerilor voștri. Vă sfătuiesc să mergeți cu fluxul, să nu schimbați nimic brusc și, de asemenea, să fiți cu sânge rece. Dacă ceva vine în viața voastră surprinzător, acceptați pentru că se pare că asta e necesar și acum e momentul.

Săgetător

Dacă doriți să faceți o schimbare de carieră, puteți lua în considerare posibilitatea unei profesii în domeniul artelor. Profesional, săptămâna nu e rea. Veți avea mult de muncă, iar asta va aduce un venit măcar decent. Trebuie să recunoașteți că nu e totul ușor, ca și cum ați fi în centrul unei mari arene și încă se mai dă o luptă pentru premiul cel mare. Dar fiecare pas înainte vă aduce mai aproape de victorie.

Capricorn

În următoarele două săptămâni, veți avea o mulțime de cazuri de rezolvat și va trebui să alegeți în ordinea priorităților cu ce porniți mai întâi. Cu multă ordine și organizare, vine oportunitatea de a separa grâul de neghină. Trebuie mult calm, drept pentru care vă sfătuiesc ca, indiferent ce veți traversa, să tratați lucrurile cu ironie și autoironie; va ajuta la menținerea optimismului și la obținerea celui mai bun rezultat.

Vărsător

Partenera de afaceri, soțul, copilul, un angajat bancar, oricare poate profita cu ușurință de neglijența dvs și vă poate minți sau vă poate induce în eroare. Chiar și plata pentru achiziții sau servicii prin intermediul Internetului în acest moment poate fi o afacere riscantă datorită neatenției. Încercați să limitați consumul alcoolului, stupefiantelor și medicamentelor psihotrope, deoarece sub influența lor nu vă puteți aminti nici măcar ce ați spus sau ați făcut.

Pești

Spiritul de afaceri poate merge de la o extremă la alta: când veți încerca să refaceți toate problemele de uz casnic și de muncă, și când brusc vă veți ignora complet îndatoririle. Aceleași salturi pot apărea inclusiv în stare de sănătate. În plus, e posibilă repetarea de situații vechi. Aveți grijă să nu utilizați informații neconfirmate! După 5 mai, puteți să începeți afaceri noi, să vindeți sau să cumpărați proprietăți imobiliare.



Recente

Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg