Horoscop. Topul celor mai norocoase zodii de la finalul acestei primăveri

Potrivit astrologiei, fiecare zodie va avea în acest an o zi norocoasă. Unele la începutul anului, altele vara aceasta, iar alte zodii spre finalul lui 2022. Întrebarea este: care sunt cele mai norocoase semne zodiacale din următoarea perioadă? Trei dintre cele 12 zodii vor avea noroc în dragoste, la bani, dar și în zona carierei. Care sunt norocoșii?

image

După doi ani de pandemie, cu toții sperăm la un an mai bun. Vestea bună este că astrele ne ajută să avem noroc, mai ales în anumite zile. Anul 2022 pare a fi un nou început pentru multe zodii. Ești pregătit să descoperi dacă zodia ta se încadrează în categoria celor mai norocoase zodii ale primăverii? 

Berbec 

Cei născuți în zodia Berbec trebuie să profite de perioada următoare, mai ales de finalul lunii mai. Asta pentru că ziua lor norocoasă din an va fi pe data de 24 mai. Jupiter le vor aduce Berbecilor mult noroc, planeta Marte pasiune, iar Luna sentimente pozitive. S-ar putea să se rezolve și unele probleme din familie! Cheia pentru a te bucura de această zi, este să fii în concordanță cu sentimentele pe care le ai. 

Pești 

Pentru Pești, întregul an va fi unul benefic, datorită lui Jupiter care va influența această zodie o mare parte din an. Astrele oferă zodiei și un cadou special, la finalul lunii aprilie. Concret, pe 26 aprilie, Luna, Jupier, Neptun și Venus vor forma o conjuncție în Pești și vor aduce numeroase oportunități atât în plan amoros, cât și în zona banilor. Energia din această zi te va ajuta să îți îmbunătățească relațiile, în special cea cu partenerul de viață. De asemenea, tot în această zi, vei fi tentat să iei decizii importante. Ascultă-ți intuiția! 

Gemeni 

Data de 4 mai este ziua norocoasă pentru Gemeni. În această zi, gemenii vor putea găsi rezolvarea la probleme. Astrele încurajează gemenii să pună accent pe experiența pe care au acumulat-o până acum și să nu se dea înapoi de la planurile pe care le au. Au toată susținerea astrală! 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg