Horoscop bilunar. În dragoste, spectacolul cu artificii ajunge la apogeu

A doua parte a lunii noiembrie se desfășoară ca un adevărat spectacol emoțional. Venus, cu latura sa romantică, face echipă cu semnul zodiacal Săgetător, începând cu marți, 15 noiembrie, ceea ce înseamnă că în orice plan al vieții, dragostea are un cuvânt de spus.

image

Vom fi mai îndrăzneți în dormitor, mai iubăreți, mai deschiși spre satisfacerea plăcerilor și spre noi relații promițătoare. Începând cu 17 noiembrie, când Mercur, planeta comunicării se întâlnește cu Săgetătorul, dispunem de toate instrumentele pentru a ne exprima nevoile altora, fie că este vorba de mai mult spațiu sau de aprofundarea intimității. Câteva zile, cei mai mulți nativi din zodiac petrec timp de calitate cu persoanele dragi și adună amintiri de dragoste. Pe 22 noiembrie, Soarele, care părăsește semnul zodiacal Scorpion, face și el echipă cu Săgetătorul – semnul învățării, al călătoriilor și al aventurii. Evenimentul astral anunță începerea distracției și pregătirea pentru sărbători. Citește în continuare previziunile astrologice pentru următoarele două săptămâni, pentru fiecare nativ din zodiac în parte. Sunt oferite de Lorina, astrologul „Click! pentru femei‟.

Citește și Pizza potrivită zodiei tale. „Pizza Suprema îi va potoli Leului pofta copioasă‟

Horoscop bilunar – Berbec

În perioada următoare, trebuie să fiți atenți la partea financiară. Mult nu veți câștiga, dar nici nu veți avea nevoie de fonduri suplimentare de la alții sau, cel puțin, nu vă recomand împrumuturi. Aveți grijă atunci când faceți cumpărături să verificați restul, fără a vă îndepărta de la casa de marcat! Pentru a evita situațiile tensionate în familie, acordați mai multă atenție partenerilor, organizați întruniri cu prietenii și cu rudele, vacanțe sau ieșiri în natură.

Horoscop bilunar – Taur

Indiferent de sarcinile pe care le aveți la locul de muncă, nu încercați să vă faceți prea multe griji! De asemenea, nu vă grăbiți, nu stabiliți obiective pe scară largă și care necesită prea mult efort. Aveți nevoie de mai multă forță, însă nu pentru schimbările externe ce vin, ci pentru marea transformare internă. Dacă reușiți să faceți acest lucru, atunci evenimentele favorabile nu vor întârzia să apară. Cel mai mare succes va fi obținut numai de cele care pot lucra într-o echipă.

Horoscop bilunar – Gemeni

Dacă sunteți salariați, va fi în continuare greu de gestionat multitudinea de responsabilități. Neptun și Jupiter, care se află în continuare în zona carierei, pot aduce beneficii, însă numai dacă sunt bine gestionate situațiile. Prost gestionate însă, vin cu inflație și faliment, provocări de la șefi cu promisiuni deșarte, extinderi de granițe și de descoperire a noi piețe de desfacere la care trebuie atenție la contracte dacă aveți propria afacere.

Horoscop bilunar – Rac

În perioada următoare, liminați toate cheltuielile inutile și investițiile nerezonabile. Acum va trebui să fiți mai modeste în dorințe și să vă îmblânziți apetitul. Planificați cu claritate bugetul și urmăriți numai obiective realiste. Fiți mai selectivi în ceea ce privește noile cunoștințe! Nu vă retrageți, dar nici nu vă îmbulziți să participați la toate evenimentele. Ascultați-vă intuiția și aveți grijă de aspectul vostru până la cel mai mic detaliu.

Horoscop bilunar – Leu

Familia va ocupa primul loc în spectrul vostru de interese. Relațiile cu copiii și cu părinții, care vor avea nevoie de atenția dumneavoastră, vor deveni deosebit de importante. Nu vă faceți griji, pentru că veți primi satisfacție morală și multe sfaturi valoroase care vor fi utile în viitor. Este deosebit de favorabilă petrecerea timpului cu rudele, într-o atmosferă liniștită și familiară. A sosit momentul să organizați o cină deosebită în familie.

Vezi și Taurii iubesc prăjiturile sofisticate, Racii merg pe dulciuri tradiţionale. Desertul care te reprezintă în funcţie de zodie

Horoscop bilunar – Fecioară

Este destul de promițător viitorul în ceea ce privește noile cunoștințe, mediul apropiat și viața personală. Perspectivele întâlnirii cu o persoană plăcută se înmulțesc. Pentru a profita de ele, vă recomand să participați la diferite petreceri, să vizitați prieteni și să ieșiți cu ei. Fiți încrezătoare și nu stați ascunse! Desigur, pentru toate aceste evenimente ar trebui să acceptați o tunsoare la modă, să cumpărați o costumație deosebită și să uitați de probleme.

Horoscop bilunar – Balanță

Atât relațiile de familie, cât și cele de dragoste vor fi o sursă de bucurie și de sprijin. Sunt perspective plăcute pentru întâlniri cu oameni interesanți, cu care să se poată începe o relație lungă. Principalul lucru pe care trebuie să îl faceți este să ieșiți, să nu vă închideți acasă, să nu pierdeți ocazia de a vă distra cu prietenii vechi. Dacă puteți, înscrieți-vă la sala de sport, schimbați-vă frizura, folosiți culori strălucitoare la haine și nu neglijați accesoriile elegante.

Horoscop bilunar – Balanță

Puterea este la voi și la transformările pe care să le aduceți în viața de zi cu zi! Acesta este unul dintre punctele ce trebuie să le aveți în vedere în acum. Nu vă suprasolicitați cu alimente nesănătoase și grase, nici nu abuzați de nimic. Evitați frigul și luați măsuri să nu răciți. Cu Soarele în semnul vostru, preocupările vă sunt ușor egoiste sau poate intervențiile copilăroase sunt naive, iar gândul poate fi numai la distracție. Aveți grijă ca toate astea să nu vă sece buzunarele și vlaga!

Horoscop bilunar – Scorpion

Începe o perioadă de calm, fără anxietate. E o perioadă bună pentru punerea în aplicare a planurilor și pentru atingerea obiectivelor. Toate noile inițiative pozitive sunt favorabile. Celor singure le recomand să opteze pentru un partener obișnuit și nu să aștepte prințul din poveste. Vor avea astfel o mulțime de oportunități de a întâlni o persoană cu care să poată merge mână în mână. Dacă ești căsătorit, ai grijă la tensiunile cu partenerii de viață!

Horoscop bilunar – Capricorn

S-ar putea să traversați probleme în sfera muncii, dar dacă analizați totul până la cel mai mic detaliu, veți avea succes. Veți avea toate șansele de a ocupa o poziție de conducere și vi se vor oferi ocazii de a vă dovedi potențialul. Abilitatea de a propune idei originale vor fi observate de superiori, mai ales în a doua jumătate din perioadă. Pot apărea însă mici tensiuni de bani legați de familie și copii. În mod neașteptat, veți avea nevoie de o sumă mai mare.

Horoscop bilunar – Vărsător

În continuare, cu Saturn pe zodia voastră, este vremea de decizii importante și de muncă grea pentru voi. Mult noroc va veni doar sub condiția de rezultat al eforturilor voastre, numai dacă veți fi harnici, organizați și perseverenți. Cadouri din cer sunt posibile, dar nu vor sosi în avans, ci ca urmare a muncii grele și intenționate. Dacă nu veți abandona în fața dificultăților și nu vă abateți de la obiective, veți obține mai mult decât vă așteptați. Încercați să atingeți țintele în etape, fără a sări treptele.

Horoscop bilunar – Pești

În primele șase zile din perioadă, multe se vor implica în stabilirea atât a contactelor comerciale, cât și a celor personale. Activitatea socială va crește, apar cunoștințe în afaceri. Încorporați-vă abilitățile în acest domeniu, iar pentru a depăși dificultățile întâmpinate pe drum, utilizați-vă fantezia, susțineți-vă punctele de vedere și fiți punctuale! Vă recomand să luați inițiativa în propriile mâini dacă doriți într-adevăr să vă aranjați viața personală.

@shutterstock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg