Unde să o duci la prima întâlnire, în funcție de zodia sa

Dacă îți dorești să o impresionezi din prima, este foarte important cum alegi locul întâlnirii voastre. Ține cont de zodia partenerei tale, iar prima ieșire în oraș, cu siguranță, va fi una reușită!

image

Prima întâlnire reprezintă unul dintre cele mai importante momente ale unei relații. Desigur, alegerea unui loc perfect face diferența într-o întâlnire perfectă și una mai puțin reușită. Datorită astrologiei, vei putea planifica această zi în cel mai mic detaliu. Asta pentru că zodia ei îți poate spune care sunt activitățile pe care le preferă. 

Vezi și: Zodiile și dezvoltarea personală - la ce să lucrezi în funcție de steaua sub care te-ai născut 

Unde să o duci la întâlnire, în funcție de zodia sa

Berbec. Pentru că nativii din zodia Berbec iubesc adrenalina, cea mai bună idee pentru o primă întâlnire, este să o inviți la un joc sportiv. De exemplu, îi poți propune să mergeți într-un parc de aventură. 

Taur. Nativii din zodia Taur apreciază fiecare clipă petrecută cu partenerul. Cel mai mult, iubesc să se relaxeze și să comunice deschis. O idee grozavă pentru prima întâlnire poate include degustarea de mâncăruri și băuturi noi. 

Gemeni. Acești nativi iubesc distracția și socializarea, așa că o idee bună este să îți inviți viitoarea parteneră într-un loc unde îi va permite să își arate latura competitivă. Îi poți propune, de exemplu, să participați la un joc de bowling. 

Rac. Reprezentanții acestei zodii iubesc să își petreacă timpul liber acasă, așa că este absolut necesar ca la o primă întâlnire să o faci să se simtă confortabil, la fel ca în propriul cămin. O poți invita la un film bun sau la un restaurant cu specific tradițional. 

Citește și: Nu știi ce coafură te avantajează? Vezi ce spun astrele!

Leu. Întâlnirea ideală pentru nativii Leu se desfășoară într-un mediu în care aceștia pot să arate cât de energici sunt și cât de mult le place să se distreze. O poți duce la un concert live sau la un festival de muzică. 

Fecioara tine să gândească fiecare detaliu în parte, așa că singura modalitate de a o impresiona este să îi arăți cât de priceput ești la rezolvarea problemelor. O idee bună este să o duci la un joc de tip escape room și să îi arăți că știi să rezolvi un joc de evadare. 

Balanța iubește arta și locurile speciale, așa că o idee bună este să o duci la muzeu, la teatru sau la un restaurant nou. 

Scorpion. Poate fi un lucru dificil să cunoști, cu adevărat, un Scorpion. Acest nativ iubește aventura, însă este rezervat, până când ajunge să te cunoască. Prin urmare, prima întâlnire ideală ar putea fi la o sesiune de karaoke, unde se poate deschide. 

Săgetător. Pasionat de distracție, Săgetătorul va fi întotdeauna tentat să încerce lucruri noi. Caută să o impresionezi prin ceva ieșit din comun, precum mersul într-un parc de distracții, călătoria cu montagne russe sau alte activități de acest tip. 

Capricornul preferă intimitatea, așa că o întâlnire reușită înseamnă alegerea unui loc unde puteți să fiți doar voi doi și să vă cunoașteti. 

Vărsătorul este cunoscut pentru dragostea față de cei din jur, așa că nu ar refuza mersul într-un adăpost pentru animale sau într-un mediu în care își poate arăta compasiunea.

image

Pești. Dacă partenera ta este zodia Pești, o poți impresiona prin mersul la un spectacol, un film sau un spectacol de comedie. 

Sursă foto: Shutterstock