Horoscop bilunar. Ne facem singuri norocul în următoarele săptămâni

Luna decembrie este acea perioadă a anului când facem bilanțul, când găsim soluții și le alegem pe cele mai potrivite, dar este și contextul astral pentru a ne face singuri norocul. Sau, altfel, pentru a-l observa și a nu-i da cu piciorul, mai ales dacă în ultimele săptămâni, luni, am făcut eforturi considerabile să trăim o viață mai bună.

image

Mersul direct al planetei Neptun ne ajută să ieșim din starea de confuzie care a trenat o bună bucată de vreme. Echipa formată din Venus și Capricorn pe 9 decembrie punctează importanța angajamentului. Ne face să ne întrebăm dacă relațiile amoroase ori profesionale sunt solide și dacă merită investiția noastră.

Pe 20 decembrie, Jupiter intră în Berbec (și stă până pe 16 mai 2023), iar evenimentul astral vine cu schimbări vizibile, care anunță că este timpul să mergem înainte. Energia transmisă de cei doi ne va permite să vedem și să reacționăm rapid la oportunitățile din fața noastră. Este vorba despre norocul pe care ni-l facem cu ajutorul eforturilor și a seriozității. Îți vezi de treabă, ești consecvent și muncitor? Norocul tău este asigurat.

Însă privește adânc în interiorul tău și vezi pentru cine sau pentru ce lupți. Merită?

Horoscop bilunar – Berbec

Vei avea o perioadă dinamică, vei căuta să fii energic și activ, cu destule idei de a atinge un obiectiv sau măcar de a găsi calea spre el. Însă nu trebuie să te avânți ca „berbecii‟, pentru că, de oricât entuziasm vei dispune, vlaga ta nu-i de cursă lungă. Poți, în schimb, să explorezi noi orizonturi, să călătorești, inclusiv în străinătate, să îmbunătățești abilitățile și să te relaxezi. Verifică la timp echipamentele de muncă, fă reviziile la mașini și condu cu prudență!

Horoscop bilunar – Taur

În această ultimă lună, prudența ar trebui să stea la baza tuturor acțiunilor tale. Cu ea vei putea obține rezultate acceptabile atât pe cale profesională, cât și pe cea materială. Grijă la problemele nerezolvate, ce vor ieși în evidență și vor dinamiza sfera relațiilor și conexiunilor voastre! Calmul, calitățile și mobilitatea te vor ajuta să ieși din situațiile dificile. Poți însă depăși obstacolele, iar atunci se vor deschide porțile unor realizări.

Horoscop bilunar – Gemeni

În continuare ai planeta Marte în semnul vostru, care îți dă energie, dar de voi depinde cum o vei folosi. Zilele vor fi aglomerate în situații și evenimente de tot felul. Unele dintre ele vor aduce tensiuni și îți vor sădi iritare și stres. Încăpățânarea, ego-ul și voința, multiplicate de o confruntare deschisă de interese, ar putea provoca discordie serioasă în parteneriate. Ghidează-te după principiile morale și ferește-te de confruntările deschise și directe!

Citește și Cei mai manipulatori nativi ai zodiacului european!

Horoscop bilunar – Rac

Poziția Soarelui nu îți favorizează starea de spirit, iar dacă adaug și poziția planetei Marte, pot afirma că nici cu sănătatea nu vei sta strălucit. Ar trebui să iei măsuri, indiferent dacă te știi cu boli cronice ori sănătoși. Încearcă să menții un stil de viață sănătos și să nu te suprasoliciți. Alimentația corectă și sănătoasă devine deosebit de importantă. Elimină alimentele picante si afumate din dietă, axează-te pe legume fierte, pe cereale și pe lactate!

Horoscop bilunar – Leu

Ca să ai satisfacții, trebuie să abordezi creativ toate problemele din prezent. O astfel de atitudine îți va oferi posibilitatea să ajungi în centrul atenției și să te bucuri de munca depusă. Acționând într-un mod original, non-conformist, chiar puțin excentric, vei avea reușite în perioada aceasta. Oricum, nu lua decizii impulsive, nu trage concluzii pripite, nu îți distruge relațiile și amână tot ce poate implica riscuri!

Horoscop bilunar – Fecioară

În această perioadă, preocupările tale trebuie să se îndrepte spre sarcinile mici. Dar acest lucru nu va fi greu pentru tine! Sunt mari șanse să ai noi întâlniri, să îți faci noi cunoștințe și să comunici cu oameni deosebiți. Vei avea al șaselea simț, vei înțelege rapid cine este pe placul vostru ca spirit și interese și cu cine poți organiza o afacere comună. Chiar este o perioadă deosebit de bună pentru afaceri. Mult succes!

Horoscop bilunar – Balanță

Decembrie va aduce pentru voi energii bune, motiv pentru care ar trebui să fiți optimiste. Nu ezitați să planificați petreceri sau întâlniri cu prietenii, să faceți cumpărături pentru cei dragi, să vă distrați și să vă relaxați atât pentru buna voastră dispoziție, cât și pentru liniștirea psihicului! Vechile tensiuni și neînțelegeri ar trebui să fie date uitării! Pentru asta, bine-ar fi să încerci să asculți motivele pentru care ceilalți au fost în dezacord cu tine.

Horoscop bilunar – Scorpion

În această perioadă, se va simți lipsa de vlagă, de chef sau de creativitate, în așa fel încât nu te vei putea achita corespunzător de toate sarcinile care implică muncă, profesionalism și concentrare. Așadar, recomand să te dedici treburilor casnice și rudelor. Nu ar strica dacă ai începe să îți planifici în avans vacanțele, să îți plănuiești achitarea datoriilor și, de ce nu, să îți perfecționezi capacitatea de adaptare la situațiile ce vor veni spre tine.

Horoscop bilunar – Săgetător

Dacă alte zodii sunt supuse vibrațiilor negative, cu tine lucrurile vor sta diferit. Vei fi dinamic, activ și aventuros, înaintând curajos spre țintele și obiectivele pe care ți le stabilești. Inconsecvența nu te avantajează și nu trebuie să încerci din mers noi metode, ci este nevoie să te axezi pe cele deja testate și cunoscute. Afacerile vor genera venituri, dar pentru a obține o poziție financiară mai mare, va trebui să înveți cum să economisești și să gestionezi rațional banii.

Vezi și Spune-mi ce zodie eşti, ca să-ţi spun ce parfum să porţi! Descoperă legătura esenţelor preferate cu semnul astrologic

Horoscop bilunar – Capricorn

În perioada aceasta, recomand mai multă odihnă, cu atât mai mult cu cât oboseala din timpul anului s-a acumulat. Încearcă să nu faci greșeli majore, pentru ca mai târziu să nu ajungi în situația de a reface de o sută de ori ceea ce ai început! Tot acum, copiii vor necesita mai multă atenție. Devine necesar să le acorzi mai mult timp, mai multă supraveghere, iar dacă ei sunt micuți, fii cu ochii pe ei în gospodărie!

Horoscop bilunar – Vărsător

Atenția celor din jur se va îndrepta spre tine, adică vei fi în centrul acțiunii! Vei fi măgulit de un astfel de interes, dar, în același timp, ți se va părea oarecum epuizant. 

Îți poți face planuri și strategii de viitor, deși poate pe unele nu le vei pune niciodată în practică. Nu vei fi ferit de tensiuni și frământări interne, pentru că nu te simți susținut în ceea ce dorești să faci. Păstrează-ți calmul și răbdarea pentru că deschiderile vor veni!

Horoscop bilunar – Pești

Pe măsură ce înaintăm în decembrie, poți fi prins din urmă de problemele vechi, lăsate neterminate sau de gafele pe care le-ai făcut. Ele îți vor influența negativ cariera, statutul sau îți pot aduce pierderi financiare. Frustrările și complexele pe care le-ai acumulat vor face aproape imposibilă o bună relaționare cu cei din jur. Încrederea în tine va slăbi, și, în loc să te ocupi de obiectivele serioase, vei prefera să dai bir cu fugiții.

Te-ar putea interesa și Cel mai narcisist semn zodiacal. Este mândru și face orice pentru a avea succes

@shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg