Horoscop bilunar. Rigiditate, intoleranță și lupte pentru putere, la orizont

De câteva zile, de când Mercur a intrat în semnul astrologic Balanță, iar Soarele și Venus tranzitează și ele, până spre 23 octombrie, această zodie, asociată cu echilibrul și justiția, resimțim în multe aspecte ale vieții starea de armonie și tendința de a fi reechilibrați. Însă pot apărea și lupte pentru putere, favorizate de Soare, Venus și Mercur, care formează careuri cu Pluton fin zodia Capricorn.

image

Începând cu 23 octombrie, Soarele și Venus își desfășoară tranzitul prin Scorpion, iar asta le accentuează capacitatea de influențare și manipulare a anumitor zodii. Eastrolog.ro scrie că se va tinde spre intoleranță și rigiditate, dar crește în același timp și capacitatea de a persevera. Eclipsa de Soare din 25 octombrie îi influențează pe unii nativi să preia și să își manifeste puterea. Citește mai multe detalii, mai jos, în previziunile oferite de astrologul Click! pentru femei Lorina, pentru fiecare semn zodiacal în parte:

Berbec

Oportunitățile vor veni după data de 14 octombrie și atunci ar fi indicat să planificați ceea ce-i mai important în viața voastră. Sunt șanse mari de a rezolva conflictele în mod pașnic, să semnați contracte benefice, ca să mergeți în direcția bună. Ultima săptămână din lună vă sugerez s-o folosiți pentru revizuiri de planuri, pentru depistare de dorințe, pentru stabilire de ținte conform cu realitatea și resursele de care chiar dispuneți.

Taur

Dacă se ivesc simptome și semne ale organismului să nu le neglijați, pentru că ele nu vor trece ușor, mai ales dacă vă știți cu maladii cronice. Respectați rutina zilnică, alternați munca cu odihna activă și pasivă! De asemenea, echilibrul psiho-emoțional poate fi zdruncinat. Ca urmare, riscați a deveni iritabili și duri în manifestări, agravând din neatenție relațiile cu ceilalți. Iar tensiunile crescute pot provoca rupturi bruște de legături semnificative.

Citește și: Zodiile care vor fi puternic influențate de Eclipsa de Soare din 25 octombrie

Gemeni

Dacă prima parte a perioadei se va dovedi mai relaxantă, cu cât se înaintează spre finalul de octombrie, perioada devine riscantă. Stabilitatea financiară, poziția profesională și relațiile de afaceri pot fi atacate. Ar trebui să fiți extrem de atenți să nu distrugeți peste noapte ceea ce ați construit. Marte indică nevoia de schimbări, inclusiv de look, de diete. Practicați un stil de viață sănătos și asigurați-vă că sunteți cu adevărat gata de transformare!

Rac

Odată cu revenirea lui Jupiter în zodia Pești, se activează negativ zona voastră de sănătate. Așa că nu așteptați să se agraveze anumite boli cronice sau ereditare și nu lăsați apatia să vă cuprindă! De asemenea, Marte poate indica existența unor inflamații ascunse în corp, greu de depistat, așa că mare grijă! Nu veți fi feriți de intrigi și lupte de culise, așa că ar fi indicată menținerea bunelor relații cu prietenii, cu șefii sau cu colegii voștri. 

Leu

În această perioadă, comunicarea vă este favorabilă. La fel de important este să consolidați, să parafați orice acorduri stabilite, prin semnarea de documente. Promisiunile verbale nu vor fi suficiente. Deci nu fiți creduli, pentru că riscați să picați pradă dubioșilor și să fiți înșelați! După data de 20 octombrie, veți avea nevoie de susținători, pentru că energiile vă vor destabiliza. Medical, sunteți vulnerabili la răceli, alergii sau revenirea unor boli cronice.

Fecioară

Există și o categorie de nativi care va ajunge la concluzia că nu posedă suficientă educație pentru a câștiga mai mulți bani. Aceștia cu siguranță vor merge la studii de calificare sau aprofundare. Aveți o mare dependență de muncă, iar dacă nu respectați un program cu pauze, aceasta va slăbi organismul. Nu așteptați alarme, întăriți-vă sistemul imunitar în avans! Pe plan personal, ultima săptămână încurajează o revizuire a modului de comportament cu partenerii.

Vezi și: Cei mai manipulatori nativi ai zodiacului european!

Balanță

Privitor la sănătate și dispoziție, nu sunt excluse insomniile și schimbările de stare, poate și reactivarea unor maladii cronice. N-ar strica un regim de viață constant sportiv și plimbările în aer liber! Afectiv, vă veți bucura de succes și atracție a sexului opus, așa că sunt de așteptat cunoștințe plăcute și flirturi. Financiar, perioada poate aduce niște probleme complicate și de aceea vă recomand achitarea amenzilor, taxelor, impozitelor dacă aveți.

Scorpion

Numărul de contacte cu prietenii va crește, la fel și dorința de a face schimb de idei și de a discuta despre proiecte. Vor apărea noi cunoștințe, în mare parte tineri de pe rețelele de socializare. Schimbându-vă dispoziția, anumite probleme își vor pierde relevanța, contradicțiile vor fi soluționate, treburile responsabile vor fi finalizate, iar discuțiile despre probleme semnificative vor duce la înțelegeri. Afectiv, veți avea mare nevoie de dragoste, grijă și tandrețe.

Săgetător

Al doilea decan de octombrie va fi marcat de o schimbare bruscă a cursului sau a planurilor de atingere a obiectivelor. Jupiter se va muta în Pești și va începe o reînnoire a energiei, intensificată de o eclipsă de soare. Ar trebui să vă lăsați ghidați de intuiție, de premoniții, de conexiuni de lungă durată pentru a atrage schimbări pozitive în sfera personală sau profesională. Singura problemă ar fi oboseala acumulată, așa că fiți mai atenți la calitatea odihnei!

Capricorn

În această perioadă, Marte este în sectorul sănătății, așa că ar fi bine dacă i-ați folosi energia în mod activ. Plimbați-vă mai mult în aer curat, faceți un fel de sport activ, țineți o dietă și reduceți greutatea! Înscrieți-vă la un centru de fitness, studio de dans, înot la piscină, faceți aerobic acasă! Orice activitate fizică va avea un efect pozitiv asupra stării de bine și a aspectului. Atenție însă, coloana vertebrală și articulațiile sunt în pericol!

Vărsător

După data de 15 octombrie, vor veni momente favorabile pentru investiții profitabile. Dar faceți-le până pe 24, deoarece atunci se vor complica lucrurile. Va fi important să monitorizați îndeaproape tranzacțiile și cheltuielile pentru a nu vă implica din greșeală în afaceri neprofitabile sau în relații financiare frauduloase! În plus, recomand să ieșiți în față cu trăsăturile pozitive de caracter. Rețineți că vă aflați în câmpul de vedere al multor oameni influenți!

Pești

Până pe 20 octombrie, puteți rezolva probleme legate de moștenire, iar dacă aveți nevoie de suport, puteți apela la prieteni. După care, problemele din sfera relațiilor pot deveni agravate și vor necesita transformări serioase, mai ales pentru că schimbările în curs pot afecta interesele. Legat de sănătate, este utilă activitatea fizică care vizează întărirea sistemului musculo-scheletic. Dacă vor exista probleme în acest domeniu, vizitați-vă medicul!

@shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg