Horoscop bilunar. Taurii „strălucesc‟, Fecioarele și Balanțele cheltuiesc?

În perioada 13 mai – 26 mai 2022 se recomandă atenție la greșelile de comunicare, la întârzieri care au legătură cu drumurile, la defecțiunile electronice și schimbările bruște de program. Mercur retrograd este în defășurare, iar pe 15 mai va avea loc Eclipsa de Lună plină în Scorpion, care va stârni în mod sigur emoții intense. Ce ne așteaptă?

image

Eclipsa de Lună plină în semnul astrologic Scorpion poate veni cu lupte pentru putere, despărțiri, legături și declarații de dragoste, toate cu caracter imprevizibil. Oricum se desfășoară povestea vieții tale în timpul eclipsei, amintește-ți să rămâi ancorat pe pământ și să încerci să-ți vorbești cu blândețe, să te exprimi în comunicarea cu ceilalți fără interese negative ascunse. Se va observa o schimbare pe 20 mai, când Soarele se va întâlni cu semnul Gemeni; evenimentul astrologic ne va ascuți puterea de concentrare și abilitățile oratorice, însă este necesar să nu fim atât de vorbăreți. Este o perioadă bună pentru studiu și pentru cultivare intelectuală.

BERBEC

Este important să amplificați căutarea unei alte surse de venit în următoarele două săptămâni. Cât despre achiziții, astrologul spune că acestea trebuie gândite cu atenție. Puteți investi în antichități, locuințe, proiecte creative, dar cheltuielile pentru divertisment și recreere ar trebui reduse la minimum. Dacă aveți îndoieli cu privire la orice aveți de cumpărat valoros, este mai bine să vă consultați cu un specialist în domeniu.

Citește și Cum te afectează Mercur retrograd în zodiile Taur şi Gemeni

TAUR

În cea mai mare parte a perioadei 13 – 26 mai, veți „străluci‟ cu Soarele în propria zodie, cu condiția să preluați inițiativa și să nu ratați șansele pe care universul vi le oferă. Demonstrați-vă calitățile de conducere, influențați oamenii în bine, ocupați-vă de aspectul și dezvoltarea voastră, și ușile se vor deschide! Atenție, însă, la un orgoliu nemărginit sau la tendințele dictatoriale în familie!

GEMENI

Vine o perioadă în care accentul se va pune pe obiectivele personale și pe lumea spirituală. Va trebui să analizați tot ce s-a petrecut în ultima vreme și să acumulați energia necesară pentru noile realizări. Recomand pentru asta odihna, izolarea, yoga, meditația și relaxarea psihologică cât mai mult posibil. Rămâneți mai mult în umbră, chiar dacă puțini vor fi aceia care vă vor înțelege stările! Încetiniți temporar demersurile profesionale.

Vezi și Ce spun astrele despre compatibilitatea dintre cele mai cunoscute cupluri. Va rezista căsnicia lui Will Smith?

RAC

Deși nivelul de energie vitală va fi ridicat, stilul de viață destul de haotic va deranja și va deprima. În plus, necazurile bruște pot apărea în domenii importante ale vieții, cel puțin în primele două zile. Dacă nu vă descurcați singure, apelați la prieteni, la susținători, formați echipe, lucrați în grupuri! Prietenii și partenerii de afaceri să ocupe loc important în prioritățile voastre, căci de la ei vine sprijinul moral.

LEU

Vin situații destul de haotice în sfera profesională și care pot afecta negativ relația cu șefii, colegii, asociații. Pot exista momente în care trebuie să reveniți la întrebări și cazuri vechi în scopul unei analize detaliate. Pentru asta, apelați la conexiunile anterioare, faceți transformări în mediul imediat și de lucru, căutați contacte utile sau interesante online și pe rețelele de socializare. Căutați o alternativă la tot ce aveți în vedere.

Te poate interesa și Cel mai narcisist semn zodiacal. Este mândru și face orice pentru a avea succes

FECIOARĂ

Puteți conta pe combinații reușite și pe relații calde cu oamenii, primind sprijin semnificativ de la prieteni, rude sau persoane influente. Inițiativele și sociabilitatea sporite vor contribui la construirea cu succes a unor noi relații, precum și la întărirea legăturilor existente. Atenție însă la managementul resurselor bănești! Există tendința de a cheltui mult pentru achiziții inutile, călătorii și plăceri sau pentru pregătirea de noi proiecte.

BALANȚĂ

Cele care aveți o afacere personală, să meditați la posibila ei transformare. Faceți un plan care va duce nu numai la îmbogățirea financiară, ci și la eliminarea deficiențelor din munca echipei cu care lucrați. Perioada este potrivită pentru o muncă activă în direcții juridice, psihologice, spirituale. Dacă nu sunteți pregătite să faceți unele schimbări radicale, s-ar putea să ratați oportunități pe viitor. Financiar, grijă la cum și cât cheltuiți!

SCORPION

Trebuie să manevrați cu pricepere între planurile și obiectivele voastre și dorințele altora. Răbdarea și perseverența vor ajuta la crearea condițiilor pentru o abordare constructivă a problemelor complexe, căci vin transformări atât profesionale, cât și personale. Ar fi bine să rupeți legăturile inutile și împovărătoare. Pot apărea altele noi sub formă de perspective și parteneri, cu impact serios asupra carierei și planurilor de viață.

SĂGETĂTOR

Zona financiară și profesională va ține paginile deschise pentru voi, și tot timpul va trebui să faceți drumuri, să completați documente, să scrieți la proiecte, să învățați și să vă informați. Dacă faceți totul corect și fără dispute inutile cu superiorii, atunci cu siguranță cariera ta va avansa. Cele cu afaceri, pot avea noroc dacă încep cooperarea cu un prieten experimentat în această direcție. Excludeți acțiunile necinstite în muncă.

CAPRICORN

E timpul să acceptați să ieșiți din inerție și să faceți ceva în direcția schimbării. Pentru asta, este indicat să vă stabiliți obiective realiste și să nu vă lăsați purtate de iluzii și vise! Multe native aflate sub protecția acestei zodii vor putea să găsească oameni cu gânduri similare, parteneri de afaceri și să stabilească contacte prietenoase. Acest lucru va avea un efect pozitiv asupra carierei și chiar asupra situației financiare.

VĂRSĂTOR

Unele dintre voi puteți simți un interes aparte legat de activități imobiliare. Mai mult, vă puteți dezvolta profesia în aceste domenii, veți putea lucra interioare, renovări, agenți imobiliari sau decoratori. Atenție însă, căci nu veți acționa întotdeauna logic și consecvent! Ca urmare, puteți complica semnificativ viața nu numai pentru voi, ci și pentru cei din jur. Vă puteți baza pe intuiție, iar ea vă va da soluții, idei, rezolvări a ceea ce vă frământă.

PEȘTI

Poate că vă lipsește încrederea în voi sau dragostea de viață. Fiți mai optimiste, pentru că multe sunt filme ale minții voastre! Spre exemplu, comunicați mai mult, pentru că sunt posibile conexiuni interesante și profitabile ca să avansați în carieră! Relațiile cu rudele și prietenii se vor întări pe zi ce trece sau călătoriile pe distanțe lungi, de plăcere sau de afaceri vor aduce succes. Căutați o cale de mijloc între relații, muncă și finanțe.

@shutterstock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg