Horoscop de weekend, 28 - 29 martie. O singură zodie are noroc mare la bani

1 horoscop weekend jpg jpeg

Ultimul weekend din luna martie aduce veşti excelente în plan amoros pentru nativii din zodia Fecioară, care îşi vor manifesta romantismul faţa de persoana iubită. În ceea ce priveşte partea financiară, există o singură zodie pentru care banii nu vor fi o problemă. Se anunţă un sfârşit de săptămână liniştit din punct de vedere astral. Iată ce-ţi rezervă horoscopul de weekend, 28 - 29 martie, pentru zodia ta!

Berbec

Romantismul te caracterizează, în acest weekend, şi, în plus, înveţi să dicuţi deschis despre ceea ce simţi. Creezi o relaţie mult mai strânsă cu partenerul de cuplu.

Taur

În acest weekend te ocupi de toate treburile pe care care nu le-ai putut rezolva în timpul săptămânii. Înveţi să-ţi organizezi mai bine timpul.

Horoscop complet luna aprilie. Zodia Balanţă, înconjurată de iubire şi de surprize din partea partenerului de viaţă

Gemeni

Te ocupi de pasiunile pe care le ai, iar acest lucru te ajută să înveţi lucruri noi despre tine. Îţi dai seama ce îţi doreşti de la viitor şi munceşti în această direcţie.

Rac

Începi să înţelegi mai bine ceea ce se întâmplă în jurul tău şi înveţi să acorzi mai multă atenţie detaliilor. În plus, timpul petrecut alături de partenerul de cuplu te ajută să te încarci cu energie.

Leu

În acest weekend te ocupi de un proiect pentru care nu ai avut timp în trecut. Astfel, weekendul acesta este despre muncă. Încearcă să nu te extenuezi.

Fecioară

Pasiunea şi romantismul îţi ocupă mare parte din weekend. Petreci timp de calitate cu partenerul de cuplu şi vă bucuraţi de fiecare moment de intimitate.

Balanţă

Încerci să te ocupi de o serie de treburi casnice pe care le-ai tot ignorat. Astfel, tot acest weekend este dedicat unei igienizări şi redecorări a locuinţei.

24 martie, Lună Nouă în Berbec. Astrele favorizează din plin zodia Peşti, în special în casa banilor

Scorpion

Reiei legătura cu nişte prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Vă amintiţi de toate momentele prin care aţi trecut împreună. Optimismul reapare

Citeşte continuarea pentru celelalte zodii aiciRecente

Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg