Horoscop pe 2 săptămâni. Alergăm la cursa emoțiilor, iar Luna Nouă în Rac ne „obligă‟ să facem schimbări

Până pe 7 iulie suntem sub influența Lunii Noi în zodia Rac. Evenimentul astral se manifestă pe 28 iunie, dar efectele se produc zile și chiar săptămâni după.

image

Luna Nouă semnalează un nou început în ceea ce privește modul în care definim siguranța și securitatea. Dacă plănuiești schimbări în stilul de viață, la serviciu, în afaceri sau în familie, acum este momentul să apeși butonul de pornire.

În aceeași perioadă, Soarele, care reprezintă ego-ul nostru, se îndreaptă cu viteză spre Jupiter, planeta expansiunii. Este posibil să fie nevoie să ne temperăm, pentru că tindem să manifestăm exces de încredere și grandomanie. Dacă nu facem exces de zel și nu cădem pradă trăsăturilor narcisiste, este ideal să mai verificăm o dată planurile de viitor. E timpul să le punem în aplicare. Previziunile sunt oferite de astrologul Click! Lorina.

Citește și Horoscopul lunii iunie, prima decadă. Care este zodia norocoasă?

Berbec

Mulțumiți-vă că reușiți să aveți răbdare, mai ales când vă confruntați cu evenimente destabilizatoare. Dacă intenționați să oferiți cadouri prietenilor, familiei și celor cărora doriți să le mulțumiți pentru sprijin, atunci nu trebuie să faceți cumpărături acum. Nu e momentul. S-ar putea dovedi că lucrurile respective nu merită banii dați. Referitor la capitolul distracție și dragoste, nu le permiteți prietenilor să vă influențeze și nici altcuiva din familie!

Taur

Vă confruntați cu o serie de provocări karmice. Pentru a face față trebuie să încercați să aduceți mai multă ordine în afaceri sau finanțe. Concentrați-vă mai mult problemele care vă împiedică să înaintați și să prosperați. Bazați-vă mai mult pe banii câștigați din munca voastră. Încă nu e momentul să vă gândiți la împrumuturi, ci limitați-vă la ceea ce aveți acum. Creativitatea este maximă, la fel și zona de dezvoltare a talentelor.

Vezi și Cel mai fidel semn zodiacal. Fii aproape de el și îți va fi loial toată viața!

Gemeni

Atenție, căci nu este de dorit să idealizați oamenii, să îi îmbrăcați cu calități pe care nu le au, mai ales pe aceia cu care vă legați soarta! Și încă ceva, generozitatea poate atrage spre voi indivizi necinstiți. La locul de muncă, se pare că situația este tensionată, ceea ce va afecta starea de spirit și punerea în aplicare a proiectelor. Pentru ca totul să se îmbunătățească, trebuie să vă izolați de certurile inutile cu colegii.

Rac

În ciuda diferențelor și a anumitor restricții de la locul de muncă, veți putea beneficia oarecum de situație. Aveți încă susținerea șefilor și, chiar dacă unii colegi continuă să fie nemulțumiți, ei vor fi opriți din cauza glumelor ascuțite care se pot face pe seama lor. Dacă planificați o relocare, o deschidere a unei afaceri într-un alt oraș sau într-o altă țară, încă veți mai întâmpina probleme, iar șansele ca ele să se rezolve or să vină abia în 2023.

Leu

Munca vă ocupă cea mai mare parte a timpului. Perioada are energii accentuate pe sarcini și responsabilități sau ordine și supraveghere a salariaților, dacă sunteți șefe de departament. Poziția lui Uranus are efecte volatile, surprinzătoare, care pot crea haos în jur, pot destabiliza și scoate la suprafață ieșiri temperamentale. Vă sfătuiesc să fiți maleabile; ideile voastre creative vor fi căutate, multe dintre ele chiar aprobate și finanțate.

Fecioară

Uranus și Axa Destinului activează sectoare aferente drumurilor sau studiilor pentru voi, încă o lungă perioadă. Vă sfătuiesc să vă luați măsuri de precauție dacă plecați, să vă faceți temele și să munciți bine. Pregătiți-vă și să acceptați schimbările. Posibil ca performanțele din trecut să vă dea șansă acum să abordați proiecte importante interesante, care se vor baza pe abilitatea de a mânui cuvintele. Nu grăbiți noile proiecte, nu săriți etape!

Balanță

Vi se dau planuri peste cap, se ivesc situații care dezorganizează și multe nu vor înainta așa cum ați sperat. Legăturile cu partenerii vor fi complicate, toată lumea își va urmări propriile interese, acordurile anterioare pot fi revizuite și vă puteți trezi cu pierderi financiare, cu prăbușirea unor speranțe. În relațiile cu cei dragi pot apărea contradicții, acasă la fel, așa încât nu o să vă găsiți astâmpărul.

Scorpion

Unele din proiecte vor avea riscul lor, dar promit un venit bun. Partenerii (de afaceri sau de căsătorie) pot juca și ei un rol important în consolidarea poziției financiare. Bine ar fi să profitați de oportunități, de sfaturile altora de încredere, de sprijinul și de competența lor, pentru că vă pot ajuta în extinderea conexiunilor sociale importante pentru viitor. Pentru afacerea voastră, mai ales dacă are comerțul ca activitate, veștile sunt îmbucurătoare.

Săgetător

Ați putea dezvolta atunci un interes pentru activitățile sociale, pentru extinderea legăturilor profesionale, pentru nevoia de recunoaștere a poziției, pentru o comunicare vie și informală. În orice caz, munca și serviciul vor fi o prioritate și aduc satisfacție, inspirație morală. De la finalul perioadei, starea de lucruri se modifică, iar voi puteți avea probleme cu autoritățile, cu superiorii sau colegii. Persoanele dragi pot deveni mofturoase și pretențioase.

Te poate interesa și Cei mai manipulatori nativi ai zodiacului european!

Capricorn

Perioada este una a conexiunilor sociale, a creșterii popularității și capacității voastre de a capta atenția unei întregi audiențe. Întrucât oamenii cu gândire similară vor fi gata să preia o parte importantă a lucrărilor de rezolvat, voi o să vă simțiți ușurate de răspunderile grave pe care le-ați fi avut altfel. Exprimați-vă, în schimb, părerile, căci veți avea idei bune și utile, cu acces la un public mai larg.

Vărsător

Sfârșitul perioadei va fi mai calm decât începutul și veți putea să respirați ușurate. În a doua săptămână din intervalul 24 iunie – 7 iulie puteți să analizați situațiile și să luați deciziile corecte. De asemenea, întâlniri și evenimente neașteptate se pot petrece, ele vor fi benefice, favorizându-vă în sensul de rezolvare a problemelor din trecut. Asta o să vă dea și starea de bine pierdută zilele trecute, dar și optimismul.

Pești

Sectorul dușmanilor e dinamic, ceea ce poate fi un obstacol în zona profesională, în sensul că aceștia vă pot submina autoritatea în ochii celorlalți. Confidențialitatea pare a fi foarte importantă în această perioadă, dar tot ea poate oferi cel mai bun avantaj. S-ar putea să existe schimbări bruște legate de zona de lucru și aceste schimbări nu vă vor face foarte fericite. Adaptarea ar trebui să fie cheia acestei situații, deoarece schimbările sunt greu de luat.

@shutterstock



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg