Astrologie medicală. Ce-ți spune zodia despre sănătatea inimii

Zodia ta poate spune câte ceva despre personalitatea ta sau despre modul în care este de aşteptat să acţionezi în anumite situaţii.  Unii astrologi cred că semnul zodiacal poate influența şi sănătatea inimii.

image

Cunoscută sub denumirea de iatromatematică, astrologia medicală corelează diferite părți ale corpului uman cu corpurile cerești. Identificarea problemelor de sănătate folosind semnul zodiacal nu este o știință și ar trebui să ceri sfatul unui medic cu privire la sănătatea ta. Totuşi, dacă vrei să-ți cunoască corpul mai bine, astrologii îţi pot spune da detalii despre modul în care semnul tău zodiacal ar putea să-ţi influenţeze sănătatea inimii.

Berbec

Guvernat de Marte, planeta pasiunii și a agresivităţii, nativul sub semnul Berbec se calmează cu greu, ceea ce îi afectează inima. Se lasă cotropit de pasiune și mânie, fiindu-i greu să se controleze. Este predispus la dureri de cap, deoarece tensiunea arterială îi poate creşte rapid când se enervează. Este important să te relaxezi și să te stresezi cât mai puţin posibil.

Taur

Unul dintre cei mai relaxaţi nativi este cel născut sub semnul Taur şi guvernat de Venus, planeta iubirii. Îți place să te bucuri de lucrurile frumoase, de natură. Ai tendința să exagerzi cu mâncare și băutura, iar acest stil de viață poate pune o presiune inutilă asupra inimii pe termen lung. Caută să eviţi stilul de viață sedentar şi ieşi din rutină!

Gemeni

Între viața socială plină și nevoia constantă de a te realiza, ești mereu în mișcare. Planeta care guvernează semnul Gemeni, Mercur, îţi influenţează sistemului nervos. Este nevoie să-ţi faci timp pentru odihnă. Nu este neobișnuit să suferi de boli respiratorii, insomnie, epuizare. Sistemul imunitar îţi poate slăbi şi va pune o presiune inutilă asupra inimii. Lasă totul deoparte şi dormi atât cât este necesar.

Rac

Ești cunoscut pentru inima ta mare. Ai tendința să iubești din toată inima şi să pui suflet în tot ce faci. Cum eşti condus de Lună, eşti empatic şi intuitiv, dar ai tendința să-ţi interiorizezi problemele pentru a menține armonia. Te poţi confrunta cu stresul greu de gestionat care pune presiune pe inimă şi tulburări digestive. Este important să scapi de emoţiile negative care te blochează vorbind despre acestea.

Vezi şi: Ce boli te pândesc în funcţie de zodie

Leu

Esti semnul zodiacal care stăpânește inima. Ești cunoscut ca un om generos, plin de viaţă. Soarele care guvernează acest semn este asociat cu inima, spatele și coloana vertebrală. Eşti cel mai vulnerabil la probleme de spate, hipertensiune arterială sau bătăi neregulate ale inimii dacă nu ai grija de tine. Păstrează o dietă echilibrată și nu renunţa la a face exerciții fizice frecvente.

Fecioară

Eşti conștient de problemele tale de sănătate. Zonele tale vulnerabile sunt creierul și sistemul nervos, dar este probabil să ai probleme şi cu inima atunci când eşti stresat sau suprasolicitat. Ai grijă la obiceiurile zilnice pentru a-și păstra sănătatea inimii. Stabileşte-ţi o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos!

Balanţă

Ești susceptibil să exagerezi pe diverse planuri, pentru că îţi place să te răsfeţi uneori. În general, te bucuri de sănătate bună. Echilibrul este cheia dietei, muncii și relațiilor tale. Prin urmare, dacă te simți suprasolicitat, pot apărea probleme de sănătate și de inimă din cauza epuizării nervoase. Păstrează o rutină echilibrată bazată pe obiceiuri sănătoase.

Scorpion

Ai multă energie fizică și mentală, de aceea exercițiile fizice sunt esențiale pentru menținerea sănătății tale. Ai o rezistență bună, deci te bucuri de o sănătate bună. Cu toate acestea, eşti predispus la probleme de sănătate ale inimii cauzate de dificultăți emoționale. Marte, planeta care îţi conduce semnul zodiacal, îţi creează dificultăţi de a gestiona furia şi frustrările. Ai grijă de sănătatea ta emoțională și mentală.

Săgetător

Eşti foarte activ, mereu în mișcare în căutarea unui nou hobby, a unei noi destinații de călătorie sau a uneo alte relații tumultoase. Fuga după adrenalină te face impulsiv. Este posibil să fii predispus la excese care pot duce la probleme cu inima şi ficatul. Trebuie să-ţi echilibrezi stilul de viață în căutarea senzațiilor tari şi să adopţi obiceiuri mai bune pentru inimă.

Vezi şi: Ce pietre preţioase şi ce culori vindecă boli şi aduc bunăstare în funcţie de zodie

Capricorn

Indiferent că este vorba despre viața personală sau cea profesională, ești dispus să depui un efort. Ai o sănătate bună și eşti rezistent la efort. Eşti condus de planeta Saturn, a structurii, care este asociată cu oasele, genunchii, dinții și articulațiile. Saturn aduce şi constrângeri, nevoia de a câștiga mai mult prin muncă. Trebuie să fii strict în ceea ce privește obiceiurile și rutina zilnică pentru a-ţi păstra sănătatea inimii.

Vărsător

Duci un stil de viață neconvențional și eşti mereu în mișcare. Oricât de distractiv ar fi, poți pune o presiune mare pe sănătatea fizică și mentală. Uranus, planeta care îţi guvernează semnul, poate aduce incidente bruște legate de sănătatea inimii, mai ales dacă ești sub stres. Poţi avea probleme precum hipertensiunea arterială, atac de cord sau anxietate din cauza problemelor legate de muncă. Relaxează-te şi caută să reduci stresul!

Peşti

Eşti un om foarte sensibil și ai tendința să-ți faci multe griji. Ai şi un sistem imunitar mai slab. Sănătatea îţi poate fi afectată de schimbările meteorologice și de modificările de rutină. Constituția ta delicată nu face faţă bine bolilor, iar sistemele respiratorii și circulatorii îţi pot aduce probleme de sănătate. Predispus la boli ca anemia, tensiunea arterială scăzută, inflamațiile, te-ar putea ajuta să ai grijă la programul de odihnă.

FOTO: Shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg