Horoscopul lunii iunie, prima decadă. Care este zodia norocoasă?

Începutul lunii iunie se anunță a fi agitat de ultimele vibrații ale mișcării retrograde a lui Mercur, ce se încheie pe 3 iunie. Înseamnă că urmează noi probleme de comunicare, întârzieri, erori, neplăceri. Toate produc efecte adverse resimțite de toți nativii din zodiac, unii mai mult decât ceilalți.

image

Prima decadă a lunii iunie, 1-10 iunie 2022, vine cu schimbări și intensitate uimitoare în relațiile cele mai apropiate, datorită conectării armonioase dintre Venus, planeta banilor și a iubirii, cu rebelul Uranus, planeta surprizelor și descoperirilor, cât și cu puternicul Pluto, planeta transformării.

După o perioadă cu agitație și anxietate, din punct de vedere astrologic, luna iunie poate fi resimțită ca un binemeritat moment de respiro.

Berbec

Pentru voi sosește timpul marilor speranțe și al planurilor grandioase. Ușor-ușor, ajungeți pe o cale mai netedă și uniformă, pe care deja faceți voi regulile jocului. Se pare că puteți afirma că este timpul vostru!

Totul se va desfășura bine, atât la inspirația voastră, cât și la entuziasmul cu care vă îndreptați spre afaceri și crearea unui mediu fericit. Aproape că nu există absolut niciun motiv pentru a amâna realizarea ideilor concepute. Am putea spune că îndepliniți condițiile pentru a câștiga titlul de zodie norocoasă, însă mai sunt și alți candidați cărora le surâde norocul în luna iunie.

Vezi și Cei mai încăpăţânaţi şi copilăroşi nativi ai zodiacului european

Taur

Schimbările vor veni în viața voastră, iar odată cu ele vi se vor confunda și bulversa planurile de până acum. Deși sunteți pregătite să vă asumați riscuri, din dorința de a progresa și de a vă dezvolta, eforturile nu vor fi suficiente pentru că, emoțional, veți obosi. Pentru a vă simți independente față de alte persoane, aveți nevoie în primul rând de independență financiară. Va trebui deci să vă gândiți mai mult la bunăstarea materială.

Gemeni

Este momentul să luptați pentru fiecare metru cub de fericire personală și profesională. Vă sfătuiesc să nu vă abateți de la obiective și să obțineți maximul din ce se poate și ce ați experimentat până acum.

Principalul lucru este să nu ignorați persoanele apropiate care au nevoie de sprijin și sfaturi înțelepte. Dragostea vă face mai vulnerabile și mai sensibile, iar întâlnirile secrete vă vor face să visați. Rămâneți în realitate!

Rac

Aşteptarea, calmul şi răbdarea vor constitui cheia acestor două săptămâni pentru voi. Vă sfătuiesc să vă stabiliţi priorităţile şi să vă puneţi în aplicare competenţele organizatorice. Aşadar, nu riscaţi nimic acum, ci dezvoltaţi doar ceea ce deţineţi, căci vor veni şi vremuri mai bune! Eliberaţi-vă de stres şi încercaţi să vă relaxaţi! Veţi fi preocupate de aspectele profesionale, căci veţi căuta noi metode să vă îmbunătăţiţi situaţia aici.

Leu

Cariera şi banii vă dau bătăi de cap, iar încrederea în voi e pusă la îndoială în ritm fluctuant. Păstraţi-vă calmul, căci riscaţi altercaţii cu şefii. Gândiţi-vă în toată această poveste la cele bune din trecut; veți vedea, astfel, că lucrurile nu stau aşa de rău pe cât credeţi! Saturn traversează casa parteneriatelor, în călătoria lui de doi ani, ajutându-vă să faceţi ultimele retuşuri în stabilizarea şi maturizarea voastră după ultimele experienţe.

Te poate interesa și Cel mai narcisist semn zodiacal. Este mândru și face orice pentru a avea succes

Fecioară

Financiar, impozitele şi taxele încă vă mai golesc buzunarul sau cererea voastră de credit nu are şansă rapidă să fie aprobată. Chiar şi aşa, oricâte economii aţi încerca să faceţi, partenerul pare să cheltuiască prea mult.

Activitățile sociale, copiii și dragostea ocupă primul loc în sfera de interes, deşi profesia şi cariera acum sunt mai importante. Saturn aflat acolo trimite raze tensionate spre zona asta. Pentru echilibru, munciţi mai mult.

Balanță

Veți avea o perioadă foarte activă, iar motto-ul vostru ar putea fi „Cine se scoală de dimineață, departe ajunge‟. Active ați fost toată luna mai, dar acum, cu o nouă forță, porniți iarăși la drum.

Se pare că implicarea voastră va fi necesară și în treburile cotidiene, și în lucruri mult mai importante personal. Și în prima, și în a doua variantă, vă sfătuiesc să nu trageți pătura pe voi, să vă ascundeți, și nici să faceți totul singure.

Scorpion

Așteptați-vă succesul, ori în muncă, ori în calatorii, ori în dragoste și creativitate, ori în studii, sau combinați-le pe toate! De asemenea, pot apărea chestiuni legate de rude sau implicări în rezolvarea de probleme personale.

Veți avea idei noi, iar partenerii vă vor face oferte excelente. Simțiți-vă libere să planificați lucrurile, chiar dacă ele interferează cu alții. Ușurința de comunicare cu tinerii va deveni nu doar divertisment, ci treabă serioasă.

Săgetător

Petreceți mai mult timp cu copiii, mergeți împreună într-o călătorie, puteți vizita rudele dintr-un alt oraș sau petreceți timp la o cabană. Evitați disputele cu echipa, nu vă certați cu cei dragi.

De fapt, încercați să nu aveți conflicte cu nimeni. Altfel, noua stare de lucruri nu va fi ușor de gestionat. Mai mult, ocupați-vă de creșterea popularității personale ca să vă bucurați de lumea din jurul vostru.

Capricorn

Se pare că doi factori principali sunt importanți pentru o sănătate bună –păstrarea bunei dispoziții, a speranței, optimismului și o alimentație bună. Fiecare weekend este deosebit de favorabil pentru procedurile cosmetice hrănitoare și tonice.

A te simți bine în pielea ta, la propriu și fizic, este cel mai important. Să nu dezvăluiți secretele și să nu le spuneți prietenilor, căci intervenția cuiva de data aceasta poate face mai mult rău decât bine.

Citește și Ce spun astrele despre compatibilitatea dintre cele mai cunoscute cupluri. Va rezista căsnicia lui Will Smith?

Vărsător

În viața personală, păstrați direcția spre stabilitate. Cu cât va fi mai serioasă relația cu jumătatea voastră, cu atât mai bine se va dezvolta pe viitor. În materie de educație, eforturile vor aduce rezultate bune, iar legăturile cu tinerii, cu copiii, vă vor revigora. E un moment bun pentru a le transmite acestora adevăruri imuabile, iar voi să fiți un exemplu clar. Altfel, minciuna și falsitatea se vor descoperi repede.

Pești

În următoarele două săptămâni, acordați mai multă atenție vieții copiilor voștri, hobby-urilor și intereselor acestora, modului în care ei își petrec timpul liber! Dacă sunt adulți, atunci încercați să aflați mai multe despre ei, fără a distruge încrederea care există între voi. Dacă sunt elevi, în legătura cu școala lor, nu lăsați nuanțele să vă provoace îngrijorare și nici nu reacționați la nervi. Aflați și discutați în timp util notele lor.

@shutterstock



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg