Horoscop pentru săptămâna 24 februarie - 1 martie, cu Camelia Pătrăşcanu. O zodie, pe punctul de a rupe o relaţie

1 camelia patrascanu jpg jpeg

Este ultima săptămână a lunii februarie, iar astrele par să se fi aliniat în zona emoţională. Berbecii trăiesc emoţii puternice legate de lucruri întâmplate în trecut. Camelia Pătrăşcanu a prezentat previziunile astrelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 24 februarie - 1 martie.

Horoscop BERBEC. Au o săptămână de reparaţii, de destin. Situaţii mai vechi, întâlniri cu persoane deosebite. Pot fi reactivate cu scopul de a înţelege acum ce s-a întâmplat cândva. Asta se întâmplă mai ales luni şi marţi, iar miercuri şi joi emoţiile sunt mai puternice, pot avea nişte ieşiri orgolioase. Au puncte de vedere foarte bine subliniate. În weekend fac economii, ies bine cu banii.

Horoscop TAUR. O săptămână care aduce luni şi marţi întâlniri cu prietenii. Au o interacţiune cu o persoană aflată în dificultate. Încearcă să dea cele mai bune sfaturi şi să ajute. Miercuri şi joi e bine să fie atenţi la ce se întâmplă în jur. Sunt în formă bună spre sfârşitul săptămânii.

Stai cu ochii-n patru. Top trei perechi de zodii predispuse să se înşele într-o relaţie

Horoscop GEMENI. Posibile confruntări luni şi marţi, nu le convine ceva. Sunt obligaţi să se poziţioneze într-un fel sau altul. Miercuri şi joi se bazează pe sfatul unui prieten.

Horoscop RAC. Aşteaptă nişte veşti de la mare distanţă, de la persoane de care nu au mai auzit de multă vreme. Cei care fac drumuri, să fie puţin mai atenţi. Miercuri şi joi au relaţii intense cu partenerul. Sunt pe punctul de a rupe o relaţie.

Horoscop LEU. Sunt preocupaţi de câştig luni şi marţi. Îşi pot asuma o pierdere dacă înţeleg la ce foloseşte. Îşi fac calcule şi chiar acceptă să lase de la ei.

Top trei cele mai norocoase zodii. Ele vor obţine totul în plan amoros şi financiar

Horoscop FECIOARĂ. Imaginea publică e importantă luni şi marţi. Pot afla că sunt minţite, păcălite, trebuie să fie foarte atente la calitatea oameilor. Miercuri şi joi au zile care necesită curaj. În weekend ar fi bine să plece într-o călătorie. 

Citeşte continuarea horoscopului aiciRecente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg