Care sunt cele mai norocoase zodii, află mai jos:

Săgetător
Nu ştim cum se face, dar Săgetătorii ocupă locul 1 în ceea ce priveşte norocul. Cum fac, cum nu fac, acest semn pare că o scoate mereu cu uşurinţă la capăt. Cum se întâmplă acest lucru? Săgetătorii sunt pozitivi, siguri pe ei, entuziaşti şi întodeauna impredictibili. Ei sunt deschişi situaţiilor noi şi diferite, lucru care îi ajută să întâlnească mereu noi oportunităţi, pe care nu le ocolesc. Mai mult decât atât, încrederea în sine şi pozitivismul îi fac să ţintească departe şi să obţină întotdeauna ce îşi doresc, potrivit elle.ro.

Horoscop de Valentine's Day. Trei cupluri de zodii care se despart înainte de Ziua Îndrăgostiţilor

Taur
Nativilor Taur le place confortul, caută bunăstarea materială şi sunt materialişti. Prin urmare, vor face orice ca să obţină lucrurile care îi fac fericiţi. Taurul va căuta constant moduri prin care să obţină uşor banii de care are nevoie şi confortul care vine odată cu ei. Este un semn care îşi construieşte singur norocul. Are o predilecţie aparte pentru confort şi îl caută continuu. Căutarea implică însă modalităţi uşoare prin care să îl obţină, deoarece firea lor nu îi lasă să se abată prea mult de la confort.

Din 7 februarie, Venus intră în Berbec. Influenţă majoră asupra zodiilor: Leii se îndrăgostesc

Vărsător
Vărsătorii au o minte sclipitoare, o imaginaţie bogată şi sunt progresişti. Dorinţa lor constantă de a evolua şi tenacitatea de care dau dovadă îi conduc mereu spre succes. Dacă vor un lucru, fac tot ce este nevoie ca să îl obţină. Sunt imprevizibili, ceea ce îi ajută, ca pe Săgetători, să se orienteze spre oportunităţi, pe care le îmbrăţişează cu drag, fiind mereu deschişi la experienţe noi.