Horoscopul banilor. Cum să te îmbogăţeşti în funcţie de zodie

1 83519 original jpg jpeg

Unele zodii sunt mai cumpătate, altele nu stau pe gânduri o clipă atunci când vine vorba să-şi satisfacă dorinţele. Cei mai norocoşi însă scot bani şi din piatră seacă. Vezi ce spune horoscopul banilor despre tine şi de ce trebuie să ţii cont dacă vrei să te îmbogăţeşti!

Berbec

În primul rând e necesar să înveţi să-ţi controlezi impulsurile. Stând la coadă tu ai cel mai mare impuls de a cumpăra acele produse care sunt plasate la reducere special pentru a fi cumpărate pe ultima sută de metri. Nu poţi rezista pur şi simplu! Soluţia ar fi ca atunci când te duci la cumpărături să faci o listă şi să nu te abaţi de la ea! Dacă ceva nu se află pe lista ta, atunci nu-l cumpăra. Foloseşte-te de abilităţile la psihice care să discerni între dorinţa de a cumpăra ceva şi nevoia reală, practică pe care o ai faţă de acel lucru.

Taur

Taurii sunt ceva mai pragmatici când vine vorba de a face economii şi de bani, mai ales atunci când sunt nevoiţi să cheltuiască pentru renovarea unei case. Se bazează pe intuiţia lor şi pe capacitatea de a se abţine din a cumpăra o pernă nouă, o canapea nouă sau alte tipuri de obiecte necesare unei renovări de interior. Cele pe care le au deja, sunt suficiente. La fel se întâmplă şi cu restul lucrurilor din casa lor. Nu fac cumpărături doar pentru a fi în ton cu moda, ci se gândesc mereu cum pot să re-folosească anumite lucruri, să economisească şi să nu-şi supra-solicite portofelul, arată horoscopul banilor.

Gemeni

Gemenii au nevoie să gândească bine înainte de a cumpăra ceva şi să nu acţioneze mereu din inerţie. Sunt mereu în mişcare, dau un mesaj sau vorbesc cu cineva la telefon in timp ce sunt la cumpărături astfel încât ajung să cumpere lucruri pe care le au deja şi de care au uitat. În casă lasă mereu lumina, televizorul şi alte electrocasnice aprinse atunci când ar trebui de fapt să le stingă. Încearcă să economiseşti folosind aceste obiecte numai atunci când ai nevoie. Restul e risipă.

Rac

Racii care citesc acest ghid au fost probabil deja informaţi de mentorul lor spiritual că trebuie să-şi reducă cheltuielile atunci când se duc la piaţă. E de preferat să-ţi cultivi propriile condimente şi ierburi în loc să le alegi pe cele mai scumpe de la piaţă. De asemenea, poţi face provizii pe termen lung, mai degrabă, decât să cumperi alimente în fiecare zi. E posibil să ajungi mai ieftin cu banii şi in continuare să ai parte de acele mese îmbelşugate pentru care eşti recunoscut în familie şi printre prieteni, arată horoscopul banilor.

Leu

Horoscopul banilor arată că eşti un mare cheltuitor.E cazul să îi anunţe cineva pe Lei că e momentul să facă anumite economii – mai ales când vine vorba de haine! Nu numai firma contează într-o ţinută, ci şi cine o poartă! Încearcă să cumperi haine de calitate de la un magazin mediu ca preţuri decât să te arunci la diverse firme scumpe şi străine. Vei arăta fantastic oricum – în orice ai purta! De asemenea, tot ce ţine de cosmetică şi frizură poate fi făcut la fel de bine de cineva care percepe un tarif rezonabil, nu numai de acel stilist la care ajungi atât de greu oricum şi la care trebuie să îţi faci programare cu 5 săptămâni înainte!

image

Fecioară

Fecioara este, de regulă, capabilă să-şi asculte intuiţia în privinţa cumpărăturilor şi să ştie ce să cumpere şi de unde anume. Mai mult decât atât ea este un model când vine vorba de gestionarea practică a finanţelor, asta arată horoscopul banilor. Concentrarea ei trebuie să fie pe banii pe care îi economiseşte, dar şi pe acele lucruri pe care trebuie să le cumpere pe loc! E necesar să se consulte cu specialişti atunci când vine vorba de achiziţii importante şi are nevoie de multe informaţii pentru a face schimbări majore la nivel economic. Cât se poate de eficient şi prudent!

Balanţă

Dat fiind că Balanţei îi vine atât de greu să ia o decizie, de regulă pierde mult timp şi benzină mergând de la un magazin la altul făcând cumpăraturi şi revenind asupra deciziilor ei în privinţa obiectelor cumpărate. De multe ori decide să returneze ce a achziţionat. Încearcă să îţi asculţi intuiţia când vine vorba să cumperi ceva, încearcă să-ţi imaginezi preţul şi valorea obiectului cumpărat. Merită să faci acea achiziţie? Preţul este mai mare decât valorează acel obiect? Atunci abia poţi spune că ştii dacă ai nevoie de un lucru sau nu, arată horoscopul banilor.

Scorpion

Cu toţii ştim ce se spune despre Scorpioni şi anume că ar putea să economisească destul de usor dacă nu ar mai cheltui aşa de mult pe lenjerie intima, vinuri scumpe şi ciocolată de calitate. Garderoba ta deţine suficiente piese de lenjerie astfel încât să susţină o şedinţă foto pentru un catalog întreg, aşadar e cazul să iei o pauză. Vei avea aceeaşi apariţie sexy şi dacă porţi ceva mai puţin provocator şi la modă, arată cei de la zenivers.ro.

Săgetător

Horoscopul banilor pentru săgetători vine cu sfaturi utile. Călătoriile şi drumurile scurte sunt duşmanul portofelului în ceea ce îi priveşte pe Săgetători. Ar trebui să le dea cineva un ghid despre cum să călătorească ieftin şi uşor. E posibil să ai parte de aceleaşi servicii şi de aceleaşi experienţe dacă te pregăteşti şi organizezi excursia cu ceva timp înainte. Poţi încerca să călătoreşti chiar în afara sezonului în acest an ca să te bucuri de ceva mai mulţi bani la întoarcere. Dacă planifici suficient de bine e posibil chiar să economiseşti bani pentru o altă plecare în locuri exotice, mai arată horoscopul banilor.

Capricorn

Capricornilor le place să lucreze din greu iar banii câştigaţi să îi cheltuie pe lucruri de calitate care să reflecte statutul lor economic. Au nevoie să compare preţurile a ceea ce cumpără şi să le cântărească la adevărata lor valoare. E bine să-ţi urmezi intuiţia când vine vorba de această acţiune. Da, în mod cert meriţi ce-i mai bun de pe piaţă, însă ceea ce încearcă vocea ta interioară să îţi spună este că: dacă vei căuta puţin mai mult preţul potrivit, aceeaşi marfă la aceeaşi calitate, o vei găsi la preţuri mult mai rezonabile!

image

Vărsător

Cum fac vărsătorii bani? Vărsătorii cumpără rar şi… mult! Au perioade în care economisesc şi nu cheltuie nimic şi deodată… cheltuie tot ce au dintr-un foc! Ei caută adevărul şi sensul în viaţă şi în funcţie de standardele lor, au nevoie de obiecte care să le satisfacă aceste nevoi. Însă, atunci când intri în libraria ta preferată nu este nevoie să cumperi orice din domeniul pe care îl cauţi. Cumpără numai cartea pe care o poţi citi până la următoarea vizită la bibliotecă. Moderaţia este cheia în cazul acestei zodii.

Peşti

Peştii trebuie să înveţe că în ciuda faptului că cei din jur iubesc să li se facă anumite cadouri şi să fie răsfăţaţi cu tot felul de gesturi micuţe şi drăgute (care uneori nu sunt deloc ieftine), îi vor aprecia şi fără să le facă aceste atenţii tot timpul! Foloseşte-te de intuiţia ta pentru a-ţi da seama ce anume au nevoie cei din jur şi atunci vei începe să economiseşti. Excesul de cadouri îţi cauzează o ripisă de bani în mod constant, mai aarată horoscopul banilor.

Sursă: zenivers.ro.Recente

Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg