Horoscopul bilunar. Ca pe un pumn în stomac vom simți energia Lunii pline

Intervalul previzionat cuprins între 5 și 18 august începe cu tendința de a fi copleșiți de gânduri, de scenarii amețitoare, influențate de planeta Mercur – planeta comunicării și a minții – și zodia perfecționistă Fecioară. Tensiunea se acumulează pe cer până spre 11 august, când are loc Luna plină, de această dată în zodia Vărsător. Cum resimțim acest eveniment astral? Ca pe un pumn în stomac, scrie pe cosmopolitan.com astrologul Stephanie N Campos.

image

Luna plină atrage o stare de eliberare după ce atinge apogeul și provoacă la dezvăluiri tulburătoare. Iar asta ne poate aduce un sentiment de nesiguranță, de nisipuri mișcătoare sub picioare. Mai mult, furia reprimată ar putea ieși la suprafață pe neașteptate. Este important să reținem că exprimarea sentimentelor poate fi productivă, atâta timp cât se face într-un mod sănătos. Energia Lunii pline va continua să se intensifice până pe 14 august, când Soarele din zodia Leu se va afla vizavi de Saturn în zodia Vărsător. Această energie se poate manifesta sub formă de NU-uri sau de respingere a noului ori poate să însemne o perioadă în care lucrăm din greu să ne atingem obiectivele. Câteva zile mai târziu, pe 18 august, putem răsufla ușurați, pentru că intervin pe cer Venus și Jupiter, care vin să ne aducă vești bune și optimism.

Berbec - Horoscop bilunar

Vor exista momente în cuplu când lipsa de cooperare se va resimţi acut. Este indicat să nu luaţi nicio măsură radicală, pentru că există dragoste! Natura certăreaţă actuală a partenerului vă poate face să vă simţiţi dezamăgite, cel puţin în primele două zile ale perioadei. Puteţi avea alte preocupări, cum ar fi cele de schimbare a decorului la domiciliu, iar pe lângă asta vă puteţi face planuri astfel încât visurile voastre să poată capăta contur.

Citește și Vezi în ce lună nu-ţi merge bine în funcţie de zodie şi de ce!

Taur - Horoscop bilunar

În această perioadă, faceţi bilanţul activităţilor, concentraţi-vă pe ambiţiile voastre, discutaţi şi cu partenerul şi elaborați planurile de viitor! Fiţi diplomate în rezolvarea conflictelor, căci obiecţiile realiste duc la concluzii adevărate. Dacă sunteţi superficiale, riscaţi gafe majore. Este posibil să vă simțiți obosite, dar în câteva zile începeţi să vă recuperaţi. Roadele se văd în creativitatea cu care vă susţineţi punctul de vedere la serviciu.

Gemeni - Horoscop bilunar

Așezarea planetelor vă va influenţa domeniul financiar şi valorile personale. Nu-s excluse cheltuieli neprevăzute pe plăceri şi distracţii, mai mari decât v-aţi stabilit inițial, aşa încât veţi ajunge la discuţii inclusiv cu partenerul de suflet. În această perioadă, puteţi gândi la scară mai mare, puteţi acţiona la nivel mai înalt, puteţi invăţa lucruri noi ca să vă puteţi pune în valoare pe viitor abilităţile de care dispuneţi. Aveți mai mult curaj!

Rac- Horoscop bilunar

Vă direcţionaţi energiile spre domiciliu sau spre îmbunătăţirea relaţiei cu o persoană din familie. E vremea să faceţi curăţenie acasă şi printre lucruri! E timpul și să întăriţi conexiunile sufleteşti cu prietenii vechi. Pentru cele singure, întâlnirile, noile cunoştinţe, vechile cunoştinţe pe care nu le-aţi văzut de multă vreme, educaţia, alipirea la un grup cu aceleaşi interese ca şi voi, cam acestea ar fi evenimentele care or să vă ţină foarte ocupate.

Vezi și Nu ştii ce coafură te avantajează? Vezi ce spun astrele!

Leu - Horoscop bilunar

În perioada următoare, veți avea multe conversaţii, fie telefonice, fie pe internet. De asemenea, puteţi avea de finalizat documente ori veţi fi tot pe drumuri. Sunt posibile blocaje în relaţiile cu prietenii sau poate ceva la care lucrați în asociere se poate modifica în program. Planurile legate de bani vor fi date peste cap şi veţi fi obligate să vă chivernisiţi valorile. Va trebui să abordaţi mai practic cheltuielile, căci banii la care speraţi să vină vor întârzia!

Fecioară - Horoscop bilunar

În următoarele două săptămâni, nu veți avea o planetă călăuzitoare, care să vă ajute la rezolvarea problemelor. Cu toate acestea, nu trebuie să vă pese prea mult, deoarece planeta pitică Eris vă va deveni bună prietenă din cauza poziției sale generale. Nu va ajuta în toate domeniile, însă așezarea sa va contribui frumos la consolidarea în viața sentimentală. Nu renunțați la ce vă dorește inima, în ciuda opiniilor contradictorii ale altora!

Balanță - Horoscop bilunar

Perioada poate fi reușită în ceea ce privește relațiile personale, căci cele mai frumoase sentimente vor fi însoțite de un răspuns puternic, care depinde în mare măsură de voi. Încrederea în sine va fi cheia victoriei acestei perioade! Nu ar trebui să încercați să acționați cu prea multă libertate și impulsivitate, iar dacă faceți acest lucru, o faceți pe propriul risc. Ar fi înțelept să faceți aceleași lucruri ca și ceilalți, încercați doar să le faceți mai bine!

Scorpion - Horoscop bilunar

Vor exista mai multe ocazii pentru a vă împlini idealurile, așa că nu neglijați toate oportunitățile prețioase pentru voi care vor veni către voi! De asemenea, ar trebui să încercați să nu urmăriți ideile mulțimii, să nu păstrați opinia principală a celorlalți, deoarece este mai important ce anume credeți voi despre un anumit fenomen sau eveniment. În perioada imediat următoare veți avea multă energie pentru a duce la bun sfârșit acțiunile pe care vi le-ați propus.

Săgetător - Horoscop bilunar

Este deosebit de importantă alegerea pe care o faceți acum! Multe lucruri vor depinde de această alegere și efectele vor fi pe timp îndelungat. Este așadar o perioadă semnificativă, când multe nu vor depinde numai de voi, ci și de cei care vă înconjoară. Astfel, nativele cu abilitati superioare de comunicare și prietenii lor vor beneficia cu siguranță de ceea ce se ivește. Înainte de asta, e recomandat să completați și să finalizați toate proiectele vechi.

Capricorn - Horoscop bilunar

În perioada imediat următoare, principalul sfat este să nu vă lăsați atrase de problemele celor din jurul vostru și nici de ideile lor, oricât de promițătoare ar suna ele. Veți avea multe oportunități pentru a gândi chiar și cele mai îndrăznețe planuri, iar în ceea ce privește sfera financiară, șansele vor rezulta din dorințele dumneavoastră. Dacă se vor ivi probleme, ele sunt mai mult datorate indeciziei voastre, nefiind prea clar de fapt ce vă doriți cu adevărat.

Vărsător - Horoscop bilunar

Perioada imediată este ideală pentru orice fel de schimbări personale. Prin urmare, nu este absolut necesară implicarea în autocritică și autodezvoltarea prea intensă în această etapă. Este mai bine să vă deschideți lumii, sperând că lumea va face același lucru pentru voi. Nu stați în așteptarea răspunsului cuiva și nu transferați altora inițiativa, altfel riscați ca situația să vă scape de sub control. Acesta este un moment puternic, care tinde să vă dinamizeze.

Te poate interesa să Descoperi și misterele planetei Jupiter, cunoscută ca Marele Benefic

Pești - Horoscop bilunar

La locul de muncă este probabilă o creștere a profitului sau un bonus de performanță a eforturilor pe care le-ați depus în trecut. În ceea ce privește sfera relațiilor personale, va trebui să acționați de două ori mai cu forță și încredere, dar numai dacă încercați să schimbați totul în bine. Aceasta este o recomandare în primul rând pentru persoanele singure, care au tendința de a gândi eronat, de a comunica nepotrivit sau de a nedreptăți pe cei din jur.

@shutterstock



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg