Nu ştii ce coafură te avantajează? Vezi ce spun astrele!

Sunt multe stiluri noi de coafuri la modă şi poate fi greu să alegi unul potrivit ţie. Dacă ai chef să faci o schimbare, astrologia te poate ajuta să iei o decizie. Coafura, la fel ca stilul vestimentar reprezintă o reflectare a personalității tale. Află care sunt cele mai bune tunsori pentru fiecare semn zodiacal în parte!

image

Berbec

Nu ți-e frică să-ți asumi riscuri mai mari în viață, ceea ce include să faci schimbări drastice de hairstyle. Când cauţi coafura perfectă, vrei ceva care să-ți exprime personalitatea înflăcărată. O coafură clasică pixie este amestecul perfect de eleganţă și îndrăzneală.

Taur

Când alegi un nou look, vrei ceva care să reflecte gustul tău simplu, dar elegant. Ca semn guvernat de Venus, planeta iubirii și frumuseții, ai nevoie de o coafură care să exprime senzualitate și simţul realităţii. Un bob franțuzesc îţi îndulceşte trăsăturile şi ţi se potrivește perfect. Nu se demodează niciodată și este ușor de întreținut.

Gemeni

Ai nevoie de o coafură care să-ți exprime personalitatea ieșită din comun. Eşti mereu în mişcare, sociabil, fermecător, nu ți-e frică să iei deciziei importante și să faci unele schimbi. Caută ceva care să exprime natura ta duală şi să se potrivească predispoziţiei tale de a te răzgândi rapid, o coafură care să-ţi permită să-ţi desprinzi părul pentru o noapte de petrecere sau să-l prinzi când ești în mișcare.

Vezi şi: Coafuri rapide pe care le poţi realiza doar cu un uscător de păr

Rac

Eşti un romantic în toate sensurile cuvântului, empatic și prietenos. Ai nevoie de o tunsoare care să-ţi exprime sensibilitatea. Buclele romantice sau un stil relaxat ar fi șic și perfecte pentru personalitatea ta. Există ceva în acest aspect clasic care te va face să legi uşor prietenii.

Leu

Te-ai născut pentru a fi în centrul atenţiei. Visezi la o coafură care să atragă atenția tuturor. Lasă-ţi părul lung și aranjează-l cu volum. Va conferi aspectului tău drama pe care vrei s-o exprime și te va face să te simți ca și cum ai fi principala atracție.

Fecioară

Acorzi atenţie celor mai mici detalii. Te numeri printre semnele mai sensibile și nu ai tendința de a acționa impulsiv când vine vorba de alegerea coafurii perfecte. Ca semn căruia îi place să țină lucrurile în ordine, ai nevoie de o tunsoare în stil minimalist, elegant. Optează pentru o tunsoare medie, un look clasic care nu trebuie să fie şi plictisitor.

Balanţă

Eşti sociabil şi mereu în mișcare. Semnul tău este condus de Venus, planeta esteticii și frumuseții, de aceea ești cunoscut pentru atenţia pe care o dai detaliilor. Ai nevoie de o coafură care să arate bine în orice situație. Ţi s-ar potrivi una romantică, cu bucle strălucitoare sau cu breton, deoarece sunt elegante, fără să depui efort.

1 parul vopsit jpg jpeg

Scorpion

Ești cunoscut pentru abilitatea de a te adapta, de aceea reuşeşti să faci din orice coafură una potrivită. Ţi se par atrăgoare coafurile neconvenţionale, scurte. Cu toate acestea, dacă vrei să întorci multe capete, îndrăzneşte să aplici o vopsea colorată de păr.

Vezi şi: 5 trucuri pentru vopsirea corectă a părului pe care ar trebui să le ştii

Săgetător

Ești obișnuit ca lucrurile să se schimbe rapid. Nu ești mulțumit să rămâi într-un singur loc prea mult timp, prin urmare nu rămâi mult la aceeași coafură. Vezi schimbarea culorii sau a stilului ca pe o aventură. O coafură mullet este amestecul perfect de nostalgie și modernitate. Este uşor s-o aranjezi, ceea ce este potrivit cu stilul tău de viață.

Capricorn

Chiar dacă munca îţi ocupă aproape tot timpul, ai şi o latură aventuroasă. Când vine vorba de alegerea unei noi coafuri, ai nevoie de ceva care să-ți accentueze latura jucăușă, dar şi să arate că ești serios. Buclele retro sunt potrivite. O tunsoare în stil clasic este potrivită pentru tine, pentru că are un aspect atemporal, care poate fi aranjat pentru serviciu şi pentru o ieșire cu prietenii deopotrivă.

Vărsător

Îți place să provoci și să fii original. Nu-ți este frică să-ți asumi riscul de a testa o coafură nouă. Dacă sunteți în căutarea unei noi modalități de a te exprima, o coafură rasă sau scurtă edgy ar putea fi alegerea perfectă. Ceea ce o face unică este că stilistul poate forma diverse modele în păr, ceea ce va crea un aspect la fel de excentric ca tine.

Peşti

Ești profund sentimental chiar și în ceea ce privește amănuntele cotidiene, inclusiv părul tău. Nu se întâmplă foarte des să-ți schimbi aspectul, dar atunci când o faci, alegi o schimbare drastică. Încearcă o tunsoare shaggy mediu, distractivă, atrăgătoare şi uşor de întreţinut.

FOTO: Shutterstock



Recente

Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg