Cei mai pretenţioşi nativi ai zodiacului european

Dacă te întrebi de ce unii oameni sunt mai preocupați să obţină un statut înalt şi să demonstreze că îşi pot permite lucruri scumpe, astrologia îţi poate oferi câteva răspunsuri. Descoperă care sunt cele mai pretențioase şi excesiv de ostentative semne zodiacale.

image

Nativii pretențioşi ar putea să menționeze frecvent colegiul sau facultatea pe care le-au frecventat ori să facă cumpărături doar în magazinele de lux. Chiar dacă par inaccesibili, au calităţi care te-ar suprinde şi chiar au muncit mult pentru a se bucura de tot ce este mai bun pe lume.

Capricornul impune nativilor să-şi etaleze statutul social

Nativii în Capricorn se concentrează pe a avea succes în viață și la locul de muncă. Odată ce își ating obiectivele, simt nevoia să-şi etaleze obiectele scumpe. Cu siguranţă, este cel mai pretențios dintre toţi nativii, pentru că urmăreşte să deţină toate simbolurile unui statut ridicat în toate modurile posibile, fie adună averi, fie cumpără o geantă sau o mașină scumpă.

Vezi şi: Cum îţi dai seama că cineva te minte dacă îi ştii semnul zodiacal

Se străduieşte să ajungă într-o poziție de conducere. Munceşte mai mult decât ceilalţi nativi și merită să-și etaleze bogăția.

Nativii Leu se vor în centrul atenţiei

Cei născuţi în zodia Leu cred că ar trebui să li se acorde toată atenţia şi grija. Ei nu se afişează neapărat cu obiecte de mare preţ. În schimb, cred că sunt șefi și nu se feresc s-o arate. Prosperă eclipsându-i pe toți ceilalți.

Sunt norocoși și pot reuși fără să se străduiască foarte mult datorită strălucirii lor naturale. În adâncul sufletului, știu că au multe de împărtășit lumii, mai ales abilitățile creative.

Cei născuţi în Balanţă îşi doresc să fie admiraţi

Nativii în Balanţă, un semn de aer, pot părea uneori ușor afectaţi când interacționează cu ceilalți.

Vezi şi: Cei mai încăpăţânaţi şi copilăroşi nativi

Cum Balanţa este semnul guvernat de planeta Venus, uneori s-ar putea să te surprindă cu farmecul lor, dar şi cu bijuteriile şi îmbrăcămintea scumpă cu care şi-ar plăcea să apară oriunde pentru a atrage atenţia şi aprecierea tuturor. Este posibil să fie atractivi, dar şi puțin superficiali.

FOTO: ShutterstockRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg