Horoscopul lunii decembrie

1 78459 original jpg jpeg

Considerată una dintre cele mai frumoase luni ale anului datorită sărbătorii Crăciunului, decembrie vine cu o încărcătură spirituală deosebită, majoritatea nativilor fiind determinaţi să îşi amintească de cei dragi lor şi să dea dovadă de bunătate cu cei din jur. Află ce prezic astrele pentru fiecare zodie în parte!

Berbec

Te-ai cam săturat de munca la birou şi abia aştepţi să îţi iei o binemeritată vacanţă alături de familie. Visezi la o mulţime de cadouri, pe care să le împarţi cu cei dragi, însă mai ai de aşteptat căci banii vor veni abia spre sfârşitul lunii. Dacă ai planuri mari şi vrei să îţi schimbi locuinţa, ar fi bine să te hotărăşti repede, căci în decembrie vei avea parte numai de zile norocoase, ceea ce nu se poate spune la fel şi pentru începutul anului următor.

Taur

Eşti plictisită de partener şi ai face orice să scapi de rutină. Parcă nu vă mai înţelegeţi ca înainte sau nu vă mai acordaţi atenţie unul altuia. Încercaţi să comunicaţi, căci prima parte a lunii este favorabilă reconcilierilor, însă dacă nu mai există nicio şansă, ar fi bine să puneţi punct. Nu insista dacă observi că cel de lângă tine nu merită. Spre sfârşitul lunii, s-ar putea ca cineva nou să apară în viaţa ta.

Gemeni

Eşti mereu în grabă şi ai pretenţia ca toate să îţi meargă perfect. Ei bine, dacă nu te vei implica serios şi responsabil în ceea ce faci, vei avea parte de surprize neplăcute. Spre exemplu, la locul de muncă nu îţi mai dai silinţa ca înainte, iar acest lucru te poate costa. Ai grijă cui îi împărtăşeşti secretele, căci mulţi îţi vor răul şi te invidiază.

Rac

Luna decembrie vine pentru tine cu cheltuieli majore în ceea ce priveşte locuinţa. Ai foarte multe datorii, facturi de plătit restante şi, pe deasupra, cei din familie tot la tine apelează când vine vorba de bani. Încearcă să îţi păstrezi calmul şi să îţi rezolvi problemele fără să te plângi prea mult.

Leu

La începutul lunii decembrie, e posibil să te confrunţi cu anumite probleme de sănătate, mai precis afecţiuni ORL, de aceea ar fi indicat să consulţi imediat un medic. Nici la capitolul finanţe nu stai prea bine, căci ai multe cheltuieli pe cap, însă toate acestea se vor regla abia în ultimele zile din an. Fii precaută şi tratează-te la timp, pentru a nu avea probleme serioase în viitor.

Fecioară

Eşti dornică să începi o nouă aventură din punct de vedere profesional, dar simţi că încă nu a venit oportunitatea pe care o aştepţi de atâta vreme. Ai răbdare, căci toate vor veni la timpul lor, când te aştepţi mai puţin. În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul, decembrie e o lună potrivită să vă redescoperiţi pasiunile.

Balanţă

Eşti în căutarea unui partener de care să te îndrăgosteşti iremediabil şi alături de care să îţi faci un viitor. Decembrie e luna ta, cum s-ar spune, căci ai toate şansele să îl întâlneşti. Dacă se întâmplă să îl placi, dar să nu ştii exact ce simte pentru tine, nu te grăbi şi lasă timpul să vorbească pentru amândoi.

Scorpion

Pe parcursul întregii luni, manifeşti o preocupare pentru studiu intens şi activităţi intelectuale. Îţi place să scrii, ai insipraţia necesară, iar arta este modalitatea prin care poţi exprima ceea ce simţi. Încearcă să nu dai înapoi şi să îţi menţii această pasiune pe toată durata ei.

Săgetător

Cu Marte în casa banilor, s-ar putea să câştigi un premiu pe care ţi-l doreşti de mult timp sau să primeşti un cadou foarte scump. La rândul tău, vei putea face un cadou cuiva drag, pe care îl va ţine minte toată viaţa. Dacă îţi vei arăta bunătatea, cele mai frumoase lucruri vor ajunge în viaţa ta în decembrie.

Capricorn

E o lună în care te simţi bine, eşti în apele tale şi ai un optimism de invidiat. E o perioadă în care ţi se activează al şaselea simţ, bănuielile ţi se adeveresc şi poţi descoperi lucruri neaşteptate din partea apropiaţilor. Păstrează-ţi calmul, căci o ceartă acum nu e tocmai binevenită.

Vărsător

În ultima perioadă, ai strâns cureaua şi ai făcut economii la sânge, lucru caracteristic zodiei tale. Totuşi, în decembrie ar trebui să fii mai darnică şi să îţi faci ţie câte un cadou. Ai muncit mult, deci meriţi din plin să fii răsfăţată cu ceea ce îţi place. Nu renunţa la micile plăceri ale vieţii.

Peşti

Soarele te vrea în atenţia tuturor, aşa că dacă simţi că ai ceva de zis, acum e momentul să ieşi la lumină. În decembrie, ţi se deschid noi orizonturi! Profită de şansele pe care le ai, indiferent că vor exista pe plan profesional sau în dragoste.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg