Cum să îţi revii după o despărţire în funcţie de zodie

preţul unui divorţ în românia jpeg

În cazul în care te-ai despărţit recent de partenerul tău de viaţă, iată cum să îţi revii după o despărţire în funcţie de zodie.

Cum să îţi revii după o despărţire dacă faci parte din semnele de foc: Berbec, Leu, Săgetător

Exprimarea frustrărilor şi găsirea unor ocupaţii care să te menţină tot timpul activ sunt cele două modalităţi prin care poţi trece mai repede peste o despărţire. Dacă eşti nervos din cauza felului în care s-a încheiat relaţia, cel mai bine este să te descarci, discutând despre asta cu un prieten sau chiar cu un psiholog. Acumularea de frustrări interioare nu va face altceva decât să creeze probleme în viitoarele relaţii amoroase. De asemenea, exerciţiile fizice au şi ele un rol important în eliminarea stresului şi energiilor negative, aşadar înclude în programul tău zilnic o oră, două de sport.

Cum să îţi revii după o despărţire - Semne de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Pentru că eşti genul de persoană care nu se exteriorizează, câteva şedinţe de terapie te-ar putea ajuta să treci mult mai uşor peste suferinţa cauzată de o despărţire. De asemenea, cu cât te vindeci mai repede din punct de vedere emoţional, cu atât vei trece mai repede peste trecut şi vei privi încrezător spre viitor. Când vine vorba de cum să îţi revii după o despărţire, e bine să ştii că în astfel de momente ai putea să îţi canalizezi atenţia asupra carieriei, deoarece te va ajuta să îţi consolidezi personalitatea şi felul de a acţiona în momentele dificile.

Cum să îţi revii după o despărţire - Semne de aer: Gemeni, Balanţă, Vărsător

Socializarea este arma ta secretă care te ajută să te vindeci după o despărţire. Aşadar, asigură-te că ai parte de asta din plin. Întâlneşte-te cu cei mai buni prieteni ai tăi, confesează-te lor şi cere-le sfaturile. Astfel, vei putea vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă, mult mai bună decât a ta.

Cum să îţi revii după o despărţire - Semne de apă: Rac, Scorpion, Peşti

Semnele de apă sunt în general firi sensibile, motiv pentru care suferinţa va dispărea odată cu trecerea timpului. Permite-ţi să simţi toate sentimentele negative care te-au cuprins în ultima vreme din cauza despărţirii, doar aşa vei reuşi să te descarci şi să te simţi mai liniştit. De asemenea, asigură-ţi ceva timp doar pentru tine: fă o baie caldă, uită-te la o comedie, dormi şi când te simţi pregătit, întâlneşte-te cu cei mai buni prieteni. Un sfat, o alinare, o strângere în braţe din partea celui mai bun prieten te va face să te simţi mult mai bine.

Citeşte şi:

Horoscop:Semne că este singur şi disponibil

Ce-ţi rezervă astrele pentru 2014



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg