Horoscopul pentru luna martie: Berbecii își schimbă jobul

Ți-am pregătit horoscopul pentru luna martie 2023. Descoperă previziunile pentru semnul tău zodiacal și află cum te vor influența schimbările cosmice din perioada următoare! Este zodia ta printre cele norocoase? 

image

La nivel general, trecerea lui Mercur în Pești, pe data de 2 martie, ne sensibilizează și scoate la iveală gândurile pe care le avem în subconștient. Pe 7 martie, în timpul Lunii Pline din Fecioară, zodiile vor putea să descopere informații ascunse, se vor autodisciplina și vor pune mai mult accent pe maturitatea emoțională.

Mișcarea lui Venus în Taur pe 16 martie va încuraja semnele zodiacale să-și exploreze senzualitatea și să devină romantice. La finalul lunii, conversațiile cu apropiații ar putea să devină intense, iar zodiile trebuie să fie atente la modul în care se exprimă.

Iată care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal, potrivit astrologului Alexandria Lettman!

Berbec

Dacă plănuiești să îți schimbi locul de muncă, acesta este momentul potrivit. Ai toată susținerea astrală! A sosit momentul să te ambiționezi și să arăți cât ești de competitiv. Analizează cu atenție opțiunile pe care le ai și nu lua o decizie în grabă! În relația cu cei dragi, găsește modalități mai blânde de a-ți exprima punctul de vedere. 

Taur 

Îți cauți jumătatea? Ei bine, a sosit momentul să fii foarte sincer cu privire la calitățile pe care ți le dorești de la viitorul tău partener, dar și la ce poți să oferi într-o relație. În general, în această lună, trebuie să fii calm și să nu dai curs discuțiilor neplăcute. 

Gemeni 

În luna martie, vei fi încurajat să îți analizezi emoțiile. Munca pe care o vei depune la începutul lunii te va ajuta să te simți pregătit, responsabil și matur. Sunt șanse mari să fii tentat să faci o schimbare la locul de muncă. Nu uita însă de obiectivele pe care le ai și nu face compromisuri! 

Citește și: Cele mai ascunse secrete ale zodiilor. De ce se tem cel mai mult nativii

Rac

În luna martie, vei avea mai multă încredere în ceea ce spui, așa că a sosit momentul să profiți de curajul pe care îl ai (desigur, în mod responsabil). Asta te va ajuta să îți urmărești obiectivele și să treci peste toate provocările pe care Marte ți le poate aduce pe 25 martie. 

Leu 

Luna aceasta va fi grozavă pentru tine, deoarece vei beneficia de toate resursele pentru a-ți pune în practică obiectivele. Respectă-ți programul și nu uita să fii calm chiar și în situațiile stresante! În relațiile cu cei dragi, a sosit momentul să lași mândria la o parte și să îți exprimi cu sinceritate sentimentele. Spune tot ce te deranjează și vei avea de câștigat! 

Fecioară 

În luna martie, schimbările vor fi în prim-plan. Îți dorești să evoluezi, așa că sunt șanse mari să îți schimbi perspectivele. Poate vei face un curs sau vei schimba destinația de vacanță la care ai visat până acum. Ești încurajată să inițiezi conversații cu cei dragi și să îți păstrezi calmul.

Balanță

Pentru tine, martie va fi luna vindecării. A sosit momentul să te axezi pe intuiție, să ai încredere în judecata ta și să acționezi ca atare. Ești încurajată să te faci ceea ce te face să fii fericită și să capeți mai mult curaj. Cărțile de dezvoltare personală te vor tenta. 

Citește și: Nativii acestor zodii te pot lăsa baltă și renunță des la planuri! 

Scorpion 

Orice vei face în această lună, nu lăsa ca emoțiile negative să îți ghideze deciziile! Analizează bine situația și nu te grăbi să tragi concluzii. La finalul lunii, sunt șanse mari să îți dorești să îți schimbi domiciliul sau să călătorești în străinătate. Ai încredere în intuiție! 

Săgetător 

A sosit momentul să culegi roadele muncii tale, după mult timp de efort. Cu toate acestea, nu îți neglija atribuțiile pe care le ai acum. În relația de cuplu, vei fi tentat să faci multe gesturi romantice. Exprimă-te din inimă, dar evită exagerările, mai ales dacă nu îți cunoști suficient de bine partenerul! 

Capricorn 

Energia cosmică te va încuraja să iei fiecare experiență ca pe o oportunitate de a învăța ceva nou despre tine. Este posibil ca un șef să te provoace să îți asumi răspunderea pentru anumite lucruri greșite din trecut. Mergi înainte și alege-ți cu grijă cuvintele! Evoluția poate să fie incomodă, dar obstacolele te vor ajuta să îți depășești condiția.

Vărsător 

Provocările sociale te vor îndemna să cunoști și perspectivele celorlalți și să îi înțelegi. Exprimă-te deschis și încearcă să nu iei lucrurile atât de personal dacă porți conversații în contradictoriu! 

Pești 

În această perioadă, vei pune capăt unei relații din trecut care nu ți-a adus beneficii. La mijlocul lunii martie, așteaptă-te la o mărire de salariu sau la un alt câștig. Concentrează-te pe viața profesională și evită cumpărăturile în exces!

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg