Top 3 zodii ai căror nativi sunt buni povestitori. Fecioara, pe lista jurnaliștilor pricepuți

Unele semne zodiacale au potențialul de a avea nativi buni povestitori. Află dacă ești una dintre zodiile care dau cei mai buni scriitori ai lumii!

image

Planeta Mercur guvernează toate formele de comunicare, inclusiv cuvântul scris. De asemenea, conducătorul casei a treia poate indica un dar natural pentru scris. Această casă guvernează mintea, procesele gândirii și modul în care exprimi acele idei. S-ar putea să ai un talent pentru comunicare dacă unul dintre semnele Mercuriale, Fecioară și Gemeni, se află în casa a treia din diagrama ta, după cum indică astologul Ryan Marquardt. Potrivit Bustle.com, scriitorii profesioniști au de obicei o concentrație de energie în casa a treia și este chiar mai bine dacă Mercur aduce un aspect benefic casei a treia.

Gemeni, zodia celor mai fermecători povestitori

Cel mai comunicativ nativ al zodiacului are abilități literare la un alt nivel. Acest semn de aer este guvernat de planeta Mercur, dar este asociat cu cea de-a treia casă a comunicării scrise. Aşadar, cei născuţi în zodia Gemeni au un milion de lucruri în minte, ceea ce-i face buni povestitori, inclusiv în scris. „Scrisul este locul în care nativii Gemeni strălucesc. Au darul de a-și aranja gândurile și a-și formula cuvintele într-un mod care să aibă sens”, spune Marquardt.

Vezi și: Cele mai înșelătoare zodii. Nu știi niciodată la ce să te aștepți din partea lor

Fecioară, semnul zodiacal al nativilor care dezbat teme complicate

Este cunoscută atenția asupra detaliilor pe care o deţin cu mândrie nativii zodiei Fecioară. Pot dezbate subiecte complexe în moduri pe care oricine le poate înțelege şi pot întoarce lucrurile pe toate părţile pentru ca oricine să le priceapă. Acest semn de pământ este foarte practic și obiectiv, făcându-i scriitori și jurnaliști pricepuți.

Te-ar mai putea interesa: Topul zodiilor care atrag foarte ușor antipatiile celor din jur. Care este cel mai enervant semn

Balanţă, zodia celor care pot scrie din perspectiva altora

Acest semn zodiacal este guvernat de planeta Venus, ceea ce aduce nativilor săi multă creativitate. Ca semn de aer, deţine puterea cuvântului scris. Capacitatea lor de a relaționa cu ceilalți îi face să fie şi buni scenariști și creatori de conținut grozavi. „Ei pot scrie şi din perspectiva altcuiva la fel de ușor precum își pot aşterne pe hârtie propriile gânduri”, spune Marquardt.

FOTO: ShutterstockRecente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg