Cele mai înșelătoare zodii. Nu știi niciodată la ce să te aștepți din partea lor

Trebuie să fii precaut când te afli în preajma acestor zodii! Există nativi care preferă să ascundă adevărul, iar asta pentru ca lucrurile să funcționeze doar așa cum ei își doresc. Iată care sunt cele mai înșelătoare zodii! 

image

Probabil cunoști și tu persoane cărora le place să inducă intenționat pe cineva în eroare, fie că se întâmplă în relațiile cu partenerii de viață, cu colegii de muncă, cu superiorii sau cu rudele. Aceste persoane înșelătoare pot fi influențate de zodia lor, iar pentru a le idenfitica ușor, îți spunem care sunt cele cinci semne zodiacale care obișnuiesc să ascundă adevărul, potrivit astrologilor. 

Top 5 cele mai înșelătoare zodii din horoscop 

Nativilor din zodia Leu le place să fie în centrul atenției și nu se tem să mintă sau să înșele, pentru a realiza acest lucru. Astrologul Rachel Clare spune pentru „Best Life‟ că Leii sunt renumiți pentru că răspândesc bârfe chiar și despre cele mai apropiate persoane. Așa să fie!? 

Pe locul patru în clasamentul celor mai înșelătoare zodii se află zodia Vărsător. Conform astrologului Emily Newman, acești nativi sunt „excentrici, ciudați, nu le plasă deloc de normele societății și se bucură să șocheze oamenii cu părerile și cu păcălelile lor‟.

De asemenea, fiind un semn de aer, Vărsătorului îi este greu să își controleze impulsurile: „Rareori se simte vinovat când ascunde adevărul. Tot ce contează este să obțină ceea ce își dorește‟, spune specialistul. 

Citește și: Cele mai frecvente minciuni pe care le spunem toți și de ce să renunți la ele? 

Balanța poate fi, de asemenea, duplicitară. „Cu un iubitor de fotbal, va discuta despre fotbal, făcându-l să creadă că adoră acest sport. Dar altei persoane, căreia nu îi place sportul, îi va spune că fotbalul este plictisitor‟, explică astrologul Alice Alta. De reținut că acest semn zodiacal nu ascunde adevărul din răutate, ci pur și simplu, pentru că îi place pacea și vrea să evite posibile conflicte. 

Campioni la înșelăciuni 

Pe locul al doilea în acest clasament se află zodia Gemeni, care nu are nicio problemă să bârfească și să transmită mai departe ceea ce i s-a zis cu mare încredere. Această zodie îți poate trăda încrederea, mai ales din cauza faptului că se răzgândește destul de repede. „Astăzi, spune că Danemarca este cea mai bună țară din toate timpurile și că se va muta acolo în scurt timp. Mâine se răzgândește, spunând că nu vrea să se mute deloc, căci îi place viața așa cum este‟, explică Alice Alta. 

Vezi și: Cele mai mari minciuni din istorie. Au creat panică, haos și multă suferință 

Să fie o surpriză că Scorpionul este în fruntea clasamentului? „Este o zodie misterioasă, care te poate minți oricând și oriunde‟, remarcă astrologul Emily Newman. Considerat cel mai discret semn zodiacal, Scorpionul are o latură emoțională ascunsă și rareori va lăsa pe cineva să o vadă. Te poate face să crezi că îl cunoști suficient de mult, însă își poate ascunde foarte bine sentimentele și părerile sincere, crezând că se protejează.

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg