Nativii acestor zodii te pot lăsa baltă şi renunţă des la planuri!

Unii oameni te lasă baltă când ţi-e lumea mai dragă, în timp ce alții au întotdeauna o scuză gata pregătită și nu au nicio problemă să renunțe în ultimul moment la planurile făcute împreună cu tine. Fii rezervat în privinţa acestor semne zodiacale şi pregăteşte mereu un plan B!

image

Fie că o primă întâlnire, fie o excursie plănuită cu ceva timp înainte, dacă eşti gata să-ţi petreci timpul cu nativii semnelor zodiacale de mai jos este posibil să ai surpriza neplăcută de a te trezi singur. Potrivit Bestlifeonline.com, unii nativi nu îşi fac procese de conştiinţă dacă vor să renunţe în ultimul moment la un plan prestabilit.

Gemeni

Dacă faci un plan cu un nativ Gemeni, e bine să-ţi asiguri un plan B. Îi este greu să respecte programe și să ducă la îndeplinire anumite obligații.

Guvernată de Mercur, planetă asociată cu schimbarea și imprevizibilitatea, această zodie are nativi care îşi pot schimba programul în ultimpul moment. Fiind semn de aer, au o natură liberă și independentă, ceea ce îi face să-și prețuiască propriile dorințe şi să le pună mai presus de așteptările altora.

Vezi şi: Topul zodiilor care atrag foarte ușor antipatiile celor din jur. Care este cel mai enervant semn

Leu

Semn de foc, Leu are nativi cărora nu le place să stea prea mult timp într-un singur loc. Sunt siguri pe ei, pot fi puțin dramatici și tind să prioritizeze dorințele și nevoile personale.

Când apare o ocazie și sunt dispuși să renunțe la o întâlnire prestabilită, s-ar putea să-ţi facă surpriza neplăcută de a te lăsa baltă. De obicei, fac mai multe lucruri deodată.

Taur

Cei născuţi sub semnul Taur sunt de încredere în cele mai multe cazuri. Cu toate acestea, sunt guvernați de Venus, planeta luxului și a plăcerii, de aceea ţin mai mult la confortul personal decât orice altceva. Acest lucru îi poate face să prioritizeze uneori propriile dorințe în detrimentul obligațiilor, mai ales când vine vorba de activități pe care nu le consideră plăcute. Dacă vor să stea acasă mai degrabă decât să iasă, asta vor face.

Te-ar mai putea interesa: Zodiile care atrag prieteni noi ca un magnet. Ei sunt cei mai populari nativi!

Săgetător

Acestor nativi le place să încerce lucruri diferite și să cunoască oameni noi. Nevoia lor de a face ceva în mod constant ar putea fi motivul pentru care este posibil să lasă baltă pe cineva.

Ar putea lucra la mai multe proiecte în același timp, adoră să călătorească sau să-și facă prieteni, uitând cu ușurință planurile pe care le-au făcut. Săgetător este un semn de foc, de aceea poate lua decizii impulsive fără a lua în considerare consecințele sau sentimentele celorlalți.

Rac

Este posibil să ştii că aceşti nativi sunt extrem de sensibili. Au probleme să-şi pună limite. Fiind guvernaţi de Lună, au stări de spirit schimbătoare şi pot fi ușor influențați de oamenii sau lucrurile din jurul lor. Acest lucru îi poate face să  anuleze planurile pentru a încerca să evite conflictele sau să-și protejeze propria bunăstare emoțională.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg