Horoscopul săptămânii 15-21 decembrie 2017

1 78742 original jpg jpeg

Evenimente spectaculoase au loc în viaţa unor nativi ai horoscopului. Câştiguri substanţiale, cereri în căsătorie sau promovări neaşteptate apar în zilele ce vin. Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Pragmatice, vorbăreţe şi atente, au grijă să-şi găsească cel puţin o poziţie socială bună. Să analizeze lucrurile în profunzime, nu doar formal. Bonomia cu care ne-au obişnuit le va reveni. La capitolul iubire ori le merge din plin, ori nu le preocupă momentan subiectul. Profesional, răbdarea lor va da roade nebănuite deacum înainte.

Taur

Afectiv, lucrurile sunt pe drumul cel bun, dacă ne gândim că nu le place să vorbească despre sentimentele lor. Comunicarea este deficitară, sunt prea vehemente. Ar putea avea şansa schimbării locului de muncă, în aceeaşi instituţie sau în afara ţării. Nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele. Totuşi, unele probleme de sănătate necesită cheltuieli.

Gemeni

Mai multe evenimente se vor petrece în viaţa lor şi le vor face să se simtă vedete, deşi orgoliul le este încă şifonat. Vor uita toate aceste stări atunci când li se va propune o schimbare importantă. Săptămâna aceasta nu ştiu să-şi exprime sentimentele şi fac gafe. Profesional, lucrurile merg din ce în ce mai bine. Se înţeleg cu persoanele mai în vârstă.

Rac

Doresc multe lucruri, dar, ca întotdeauna, trece foarte mult timp până când le vor realiza. Trebuie să se concentreze pe necesităţile imediate şi să-şi creeze o listă de priorităţi. Emoţiile pe care le trăiesc acut le fac în această săptămână colege de muncă greu de suportat. Chiar şi pentru cei din familie sunt greu de înţeles.

Leu

Discuţiile cu cineva mai în vârstă le pot aduce beneficii. Cele tinere comunică mai uşor, iar sfaturile pe care le primesc le permit să verifice adevărul rapid. Impulsivitatea lor va păli. Profesional, soluţiile simple pe care le găsesc le pot transforma în mici vedete, ceea ce nu li se urcă la cap. Ies în evidenţă prin ceea ce spun. Nici financiar nu stau rău.

Fecioară

Problemele sentimentale le aparţin celor tinere, care n-au experienţă. Unele îşi caută un loc de muncă, altele sunt în pericol să piardă un loc de muncă sau sunt nemulţumite de cel prezent. Financiar, avantajatele săptămânii sunt nativele mature, care vor şti cum să negocieze. În privinţa sănătăţii, s-ar putea ivi probleme.

Balanţă

Tulburările din viaţa lor ţin şi de modul în care ştiu să-şi dozeze propria energie. Afectiv şi relaţional, se iscă mici furtuni în paradis. Cheltuieli care pentru cei din familie nu au justificare le pot aduce pe picior de război cu părinţii sau cu partenerul. Şi profesional, se remarcă instabilitate şi dispute cu colegii mai vârstnici.

Scorpion

Să-şi încurajeze copiii să ia decizii singuri! Pentru unele s-au produs schimbările necesare, altele participă la acţiuni de promovare, ceea ce nu este rău. Se implică în tot ceea ce se cere la locul de muncă şi în relaţiile cu colegii. Financiar ar trebui să aibă grijă. Trebuie să înveţe să gestioneze momentele grele din familie!

Săgetător

Încearcă să facă un bilanţ. Sunt sfătuite ca, înainte de a se preocupa de alte aspecte, să acorde o grijă mai mare sănătăţii,  pe care au tot neglijat-o în ultima perioadă. Chiar dacă relaţional vor lua decizii dureroase, nu înseamnă că nu vor cunoaşte fericirea sau că nu vor mai încerca să intre în vreo relaţie. Profesional, pot să fie foarte bune, dar orgoliul şi vanitatea e posibil să le joace feste!

Capricorn

Posibile conştientizări ale unor probleme care le chinuie de ani de zile, boli de care suferă ca urmare a traumelor din copilărie sau din adolescenţă. Cert este că se vor lupta cu demonii lor interiori. Relaţional, lucrurile merg bine. Au nevoie de multă diplomaţie pentru a face cuplul să depăşească momentele de criză. Profesional le merge excelent.

Vărsător

Relaţional, resimt reculul unor convulsii afective, deşi lucrurile încep să revină la normal. Comunicarea începe să funcţioneze, discuţiile revin la tonul normal şi au aplecarea să explice acolo unde s-a greşit. Nici profesional nu le merge prost. Un punct delicat rămâne sănătatea.

Peşti

Problemele continuă să apară. Fie nu ajung unde şi-au propus sau au promis, fie sunt obligate să meargă unde nu le convine. Ies la iveală fapte care le dau o stare de indispoziţie. Dacă au o relaţie, există riscul să se încheie. Dacă trebuie să aleagă între profesie şi familie, vor alege profesia, pentru că vor bani şi afirmare.

Astrograma săptămânii

„Vă rog mult să-mi spuneţi ce îi rezervă astrele băiatului meu. Nu s-a căsătorit încă şi sunt îngrijorată. Despre cariera lui ce-mi puteţi scrie? Este născut pe 27 noiembrie 1981, la ora 3.30, în Târgu-Jiu.“  - Georgeta T., din Târgu-Jiu.

Un Săgetător cu Ascendentul în Balanţă, cu Saturn exaltat pe ascendent. În primul rând, are o imagine foarte proastă despre femei, este convins că toate aleargă după banii lui. Cu Marte în Fecioară, le cataloghează rapid fără să se gândească, de multe ori, că aparenţele înşală. Se pare că vrea multe, şi dacă s-ar putea şi toate deodată, ar fi şi mai bine.  Adevărul e că el nu este motivat să se căsătorească. Trigonul în semne de pământ cu vârful în Casa Familiei arată că are cine să aibă grijă de el, deci nu vede de ce să se complice. L-aş sfătui să fie atent la locul de muncă şi să aibă în minte ideea capului plecat pe care sabia nu îl taie.Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg